LIVE ISRAËL. Palestijns persbureau: “26 doden bij bombardement in Zuid-Gaza”

Volgens Palestijns persbureau ‘WAFA’ zijn vrijdagnacht bij een Israëlisch bombardement in het zuiden van de Gazastrook circa 26 doden gevallen. Een ziekenhuisdirecteur bevestigt het nieuws aan persbureau ‘AFP’. Op de bezette Westelijke Jordaanoever viel Israël een gebouw van de Fatah-beweging aan. Daarbij werden minstens vijf Palestijnen gedood, meldt hulporganisatie Rode Halve Maan. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Meer krantenkoppen in België

Zeldzaam: kalfje met twee hoofden geboren in India

De 60-jarige boer Rajadurai maakte dinsdag iets bijzonders mee. Op zijn boerderij in de Indische staat Tamil Nadu beviel een koe van een vrouwelijk kalfje met twee hoofden. “Heel het dorp is komen kijken. We waren allemaal verbaasd”, vertelt de boer. “Het is een wonder.”

Lees meer »

“Drugs als je rijdt, altijd rijbewijs kwijt!”: Arro Ieper lanceert nieuwe drugcampagne op Festival Dranouter

Politiezone Arro Ieper lanceert een nieuwe campagne met de slogan ‘Drugs als je rijdt, altijd rijbewijs kwijt’. De cijfers voor positieve drugtesten gaan de hoogte in en er werden vaak meer positieve drugtests dan alcoholtests afgelegd.
The post “Drugs als je rijdt, altijd rijbewijs kwijt!”: Arro Ieper lanceert nieuwe drugcampagne op Festival Dranouter appeared first on KW.be.

Lees meer »

Man doodgestoken door zoon in Beerse

In Beerse is in de nacht van zaterdag op zondag een 53-jarige man met geweld om het leven gebracht in zijn woning aan de Houtseweg. Dat zegt het parket van Antwerpen. Het slachtoffer incasseerde verschillende messteken. Zijn 19-jarige zoon is als verdachte opgepakt.

Lees meer »

EXCLUSIEF. In het spoor van Viktor Verhulst op Tomorrowland: “Eerste single krijgt vorm, zelfs interesse uit Amerika”

De Chinezen filmden de volle zestig minuten. De Mexicanen zweetten alsof hun leven er van afhing. Viktor Verhulst (29) wordt over drie dagen dertig jaar en trakteerde Tomorrowland op een rondje. Zijn eerste soloset in Boom – na proefdraaien in Dubai, Ibiza en Saint-Tropez – en gesmaakt door 6.000 fans. “Terwijl ik begin dit jaar schrik had dat niemand voor

Lees meer »

Hoofdcoach Philippe Decavel rijgt met Lenig & Vlug medailles aan elkaar: “Trampoline is de rode draad”

Trampolineclub Lenig & Vlug Beveren-Leie rijgt de medailles aan elkaar, zowel op de Belgische als Franse kampioenschappen. Philippe Decavel, hoofdcoach en manager van de club, speelt een belangrijke rol in het succes van de club.
The post Hoofdcoach Philippe Decavel rijgt met Lenig & Vlug medailles aan elkaar: “Trampoline is de rode draad” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zwemvijver Boekenberg in Deurne net op bloedhete dag gesloten: “Zichtbaarheid te beperkt door algenvorming”

De ecologische zwemvijver Boekenberg in Deurne is vandaag gesloten omdat er algenvorming is in het water. Daardoor kan je er volgens de stad Antwerpen niet veilig zwemmen. "Er zijn stalen genomen van het water en we zoeken een oplossing om de algen weg te krijgen", zegt Jelle Bryssinck, woordvoerder van schepen van Sport Peter Wouters (N-VA). Uit betrouwbare bron vernemen

Lees meer »