LIVE GRAND SLAM OF DARTS (VTM 2). Cross overklast Heta door tien legs op een rij te winnen en plaatst zich voor halve finale

De dartswereld raakt stilaan in de ban van het WK, maar eerst is er nog een ander belangrijk toernooi. In Wolverhampton staat de Grand Slam of Darts op het programma. Helaas zonder Belgen. Michael van Gerwen, Gerwyn Price en Peter Wright sneuvelden intussen. Volg alle ontwikkelingen in onderstaande liveblog of kijk live op VTM 2.

Meer krantenkoppen in België

Werfmateriaal langs de Leie in Harelbeke blijkt tijdelijke opslagplaats te zijn: “Zo snel mogelijk verder werken”

Op de Harelbeekse gemeenteraad van 16 september kaartte raadslid Koen Opsomer (CD&V) aan dat er al enkele jaren werfmateriaal blijft liggen langs het jaagpad. Schepen Tijs Naert (Groen) gaf toen aan dit na te vragen bij de bevoegde instantie. Geert Weymeis, de regionale communicatieverantwoordelijke van de Vlaamse Waterweg, geeft nu aan dat dit om een tijdelijke opslagplaats gaat.
The

Lees meer »

Opnieuw Kühnengroet door supporter van Club Brugge: ‘Dader kreeg eerder dit jaar al stadionverbod als lid van North Fanatics 2013’

Club Brugge won woensdag in de Champions League met 0-1 van Sturm Graz. Op sociale media doken woensdagavond beelden op van Clubsupporters die de Kühnengroet brachten.
The post Opnieuw Kühnengroet door supporter van Club Brugge: ‘Dader kreeg eerder dit jaar al stadionverbod als lid van North Fanatics 2013’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

Israëlische grondaanval op Libanon mogelijk “binnen enkele uren”

De Verenigde Staten hebben de positionering van Israëlische troepen waargenomen die suggereert dat een grondaanval op Libanon aanstaande is. Dat vertelde een Amerikaanse functionaris maandag aan persbureau ‘Reuters’. Een ingewijde zegt tegen het Amerikaanse ‘CBS News’ dat een inval “binnen enkele uren kan plaatsvinden”. Die zou bedoeld zijn om infrastructuur van gewapende groepen te verwijderen in het grensgebied. Speciale eenheden

Lees meer »

Alarm in station Hamburg over dodelijk marburgvirus

In het station van Hamburg, in het noorden van Duitsland, is woensdag alarm geslagen nadat een echtpaar griepachtige verschijnselen vertoonde. Er wordt gevreesd voor het marburgvirus, maar een bevestiging is er nog niet, zo bericht de krant Hamburger Abendblattes.

Lees meer »

LIVE RONDE VAN EMILIA. Krijgen we duel tussen Evenepoel en Pogacar op veeleisend parcours?

Voor het eerst in zijn rijke geschiedenis start de Ronde van Emilia (ProSeries) vandaag in Vignola. Het parcours is zwaar en veeleisend: 215,8 kilometer, circa 3.300 hoogtemeters. Remco Evenepoel verschijnt aan de start. Zijn tactiek: “Slim koersen en niet te kwistig omspringen met mijn energie.” Ook wereldkampioen Tadej Pogacar – met uiteraard aangepaste fiets – en Primoz Roglic rijden mee.

Lees meer »

600 mandala’s fleuren de Grijze Zustersstraat op

Een 50-tal vrijwilligers haakten met het project ‘Daadkracht’ in een half jaar ongeveer 600 mandala’s bij elkaar die nu samenkomen in een adembenemend kunstwerk in de Grijze Zustersstraat.
The post 600 mandala’s fleuren de Grijze Zustersstraat op appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oorlogsjournalist Robin Ramaekers deelt foto met cameraman Stijn: “Nog steeds gaan berichten rond waarin wordt beweerd dat we spionnen zijn”

VTM NIEUWS-journalist Robin Ramaekers heeft een foto gedeeld waarop hij te zien is samen met cameraman Stijn De Smet. “Na de honderden lieve berichtjes en bezorgde vragen een groet vanuit Beiroet”, schrijft hij in een verklaring. De twee journalisten werden in de nacht van woensdag op donderdag aangevallen door een woedende menigte. “Ook nu nog gaan berichten rond waarin wordt

Lees meer »

Steeds meer zwaargewonde fietsers. Ook Paul (64) werd slachtoffer: “Gevallen als een kind dat leert fietsen en nu kan ik het misschien nooit meer”

Het aandeel fietsers bij mensen die ernstig gewond raken in het verkeer stijgt jaar na jaar volgens een analyse van verkeersinstituut Vias. Hoe een domme val met de fiets van de ene op de andere seconde je leven helemaal kan veranderen, daar kan Paul Willems (64) wel over getuigen. “Op woensdag 31 juli trok ik ‘s ochtends in koerskleren de

Lees meer »

Marine Le Pen voor de rechter op verdenking van verduistering EU-geld

Voor de correctionele rechtbank van Parijs start maandag om 13.30 uur het proces tegen de Franse extreemrechtse politica Marine Le Pen, haar partij Rassemblement National (RN), haar vader Jean-Marie en nog vijfentwintig anderen, die verdacht worden van verduistering van Europese fondsen. Het proces zal tot 27 november duren.

Lees meer »