LIVE F1. Verstappen haalt opnieuw uit: “Als ik een fan was, zou ik die hele tent afbreken” – Sterrenparade in Las Vegas

De Formule 1 strijkt voor het eerst sinds 1982 neer in Las Vegas. Na een geaccidenteerde eerste dag in Vegas, met een ‘dekselincident’ en fans die naar huis werden gestuurd omdat er te weinig personeel was, verliepen de kwalificaties rustiger. Charles Leclerc won en zal vanop de pole vertrekken, Verstappen start op de derde plaats. Alle nieuws rond de gloednieuwe GP volg je live op deze pagina.

Meer krantenkoppen in België

LIVE. Trump zet debat met Harris op losse schroeven – Freedom van Beyoncé krijgt boost door campagne Harris

De Amerikaanse president Joe Biden is uit de presidentsrace gestapt. Alles lijkt erop dat vicepresident Kamala Harris de fakkel over zal nemen. Zij heeft intussen voldoende gedelegeerden achter zich om de nominatie van de Democraten veilig te stellen. Het ziet er dus naar uit dat zij het op 5 november zal opnemen tegen Republikeins kandidaat Donald Trump. Volg de aanloop

Lees meer »

Snelle, maar gevaarlijke fatbike ook bij ons steeds populairder: “In minder dan 20 seconden drijf je de snelheid op tot 50 per uur”

In Nederland spreken ze al van een ‘plaag’. Maar ook bij ons duikt de stoere elektrische fatbike almaar meer op in het straatbeeld. Wat maakt de coole fiets met dikke banden die er als een brommer uitziet bij de jeugd écht zo populair, en gevaarlijk? En moeten we ons, na de e-step, ook over de fatbike in Vlaanderen zorgen maken?

Lees meer »

Recordvangst crystal meth onderschept in Nederland

De Nederlandse douane heeft begin maart ruim 3.200 kilo methamfetamine onderschept bij een controle. De drug, die ook bekendstaat als crystal meth, werd ontdekt in een lading grond uit Mexico. Volgens het Nederlandse Openbaar Ministerie gaat het om de grootste vangst van crystal meth in Nederland tot nu toe en had die een waarde van 22,4 miljoen euro.

Lees meer »

Duitse verdachten aangehouden in onderzoek naar terreuraanslag

De twee Duitsers die donderdagochtend gearresteerd werden in het kader van het onderzoek naar een terreuraanslag zijn aangehouden. In ons land pakten de speurders ook nog zeven mensen op, zij verschijnen vandaag voor de onderzoeksrechter in Antwerpen. Ze zouden allen aanhangers zijn van de jihadistische terreurgroep ISKP.

Lees meer »

Dadizeelsestraat in Moorslede lokt pak volk met straatfeest

Buurtbewoners van de Dadizeelsestraat in Moorslede genoten voor de vierde keer van het jaarlijkse straatfeest. Zo’n honderdvijftig bewoners kwamen samen in een afgesloten gedeelte van de straat. Ze genoten er van een drankje of een braadworst. Een accordeonist kwam langs om enkele deuntjes te spelen. De organisatoren van het straatfeest kijken nu al uit naar
The post Dadizeelsestraat in

Lees meer »

Justine Henin en Axel Merckx, de helden van Athene: “Wat Justine en Kim waren in het tennis, zijn Remco en Wout nu in de koers”

De begroeting is warm en hartelijk, met zoenen in de entreehal van de Tennis Academy van Justine Henin in Limelette. Zij en Axel Merckx poseren in een oude Chesterfield met hun medaille van toen: goud voor onze voormalige tennistrots, brons voor renner Merckx in Athene 2004. Samen koesteren ze het verleden, omarmen ze het heden, belichten ze de toekomst. “De

Lees meer »

Na verschillende meldingen besluit bpost Phone House in Kortrijk niet langer als pakjespunt te gebruiken: “Het spijt ons”

Phone House in Kortrijk zal door verschillende klachten niet langer als postpunt gebruikt worden door bpost. De uitbater respecteert de eigen openingsuren onvoldoende daarvoor. “Het spijt ons”, aldus bpost.
The post Na verschillende meldingen besluit bpost Phone House in Kortrijk niet langer als pakjespunt te gebruiken: “Het spijt ons” appeared first on KW.be.

Lees meer »