KIJK. Natalia vraagt nietsvermoedende verloofde op podium en zoent hem vol op de mond: “Ik wist van niks”

Hij wist van niks. Het leek echt en dat was het ook. Halverwege haar set in de Lotto Arena riep Natalia (42) haar verloofde Frederik (42) op het podium bij ‘When You Came By’ en ‘Rock you like Nobody’. Een verrassing voor de zaal. Maar ook voor hem.

Meer krantenkoppen in België

Hof Ter Emstrode viert con brio het vijftigjarig bestaan

Hof Ter Emstrode, de bekende horecazaak nabij de visvijvers langs de Papestraat, bestaat vijftig jaar. Die verjaardag laten zaakvoerder Pieter-Jan Bruneel en zijn familie niet zomaar passeren. In aanloop naar de opening van de Ledegemse Meersen werd het terras vernieuwd. De zaak pakt de komende drie weken ook uit met Dulle Donderdagen.
The post Hof Ter Emstrode viert con

Lees meer »

Schip redt 196 mensen voor kust van Libië, maar krijgt aanleghaven toegewezen op 1.500 kilometer: “Zullen dagen onderweg zijn”

De Ocean Viking, het reddingsschip van de ngo SOS Méditerranée, heeft dinsdagochtend 196 mensen gered tijdens twee reddingsoperaties voor de kust van Libië. Onder hen bevinden zich negen niet-begeleide minderjarigen en één vrouw, aldus de ngo. “De meeste geredde personen zijn afkomstig uit Bangladesh, Pakistan, Egypte en Soedan”, klinkt het nog.

Lees meer »

Alexander Doom en Helena Ponette lopen met Belgian Waffles nipt medaille mis in Mixed Relay en worden vierde in finale

De Belgische estafetteploeg in de mixed relay heeft zaterdag nipt naast een medaille gegrepen in de finale van de 4×400 meter op de Olympische Spelen in Parijs. Het Belgische viertal (Jonathan Sacoor, Helena Ponette, Alexander Doom en Naomi Van Den Broeck) eindigde als vierde, in een nieuwe Belgische recordtijd van 3:09.36.
The post Alexander Doom en Helena Ponette lopen

Lees meer »

Tom Ghesquière opent elektrisch laadstation: “Elektrisch rijden wordt de norm”

Brandstoffen zijn als het ware met de moedermelk ingelepeld bij Ardooienaar Tom Ghesquière (42). Opa Roger was de bekende brandstoffen- en kolenhandelaar aan de Kaaie. Vader Johan zette de zaak verder en breidde deze uit met diesel- en benzinepompen. Ondertussen runt Tom de zaak en breidt die nu uit op energieke wijze. Hij opende zopas een laadpunt voor elektrische voertuigen.<br

Lees meer »

Sterren kijken (en hopelijk geen sterretjes zien): maak kennis met Team USA, olympisch onklopbaar sinds 1996, tegenstander van de Belgian Cats

De Belgian Cats kunnen hun borst al nat maken: zelfs zonder de nieuwe vedette Caitlin Clark is en blijft Team USA een sterrenensemble dat al sinds 1996 op de olympische troon zit. Maak kennis met het beste van het basket dat het vrouwenbasket te bieden heeft. Een zware opdracht voor de Cats. Maar David was ook underdog tegen Goliath…

Lees meer »

Gert Verhulst en James Cooke: “Als het er echt op aankomt, zoudt ge soms lelijk verschieten hoe eenzaam ge wel zijt”

“Wij zijn de allerbeste vrienden,” zingen Gert Verhulst (56) en James Cooke (39) in ‘ZomerRevue’. Ze doen het in juli en augustus een keer of veertien op de planken van Plopsaland, uit volle borst: “Een beetje zoals Ernie en Bert, Samson en Gert, en Bassie en Adriaan.” Dat van die vriendschap klopt, maar constant op elkaars kap zitten zoals die

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Netanyahu spreekt natie toe: “Israël wacht moeilijke dagen, maar is op alle scenario’s voorbereid”

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft in een live-toespraak op tv gezegd dat “Israël moeilijke dagen wacht” en het land “op alle scenario’s is voorbereid”. Netanyahu zei niets over een aanval op Hamas-kopstuk Ismail Haniyeh, maar stelde wel dat het “verpletterende klappen heeft uitgedeeld aan vijanden”. Volg alle updates in onze liveblog.

Lees meer »

Wordt Adeles concert in München afgelast vanavond? “Ze kwam niet opdagen voor repetitie door extreme weersvoorspellingen”

Donkere wolken pakken zich samen boven het optreden van Adele vrijdagavond in München. Ook letterlijk: volgens de weersvoorspellingen zal er een storm over de Duitse stad trekken. En zo komt de aftrap van Adeles concertreeks in het gedrang. Dat de Britse nachtegaal haar generale repetitie heeft afgelast, doet fans vrezen voor een annulatie.

Lees meer »