KIJK. “Ik wist van niks”: Natalia vraagt nietsvermoedende verloofde op podium en zoent hem vol op de mond

Hij wist van niks. Het leek echt en dat was het ook. Halverwege haar set in de Lotto Arena riep Natalia (42) haar verloofde Frederik (42) op het podium bij ‘When You Came By’ en ‘Rock you like Nobody’. Een verrassing voor de zaal. Maar ook voor hem.

Meer krantenkoppen in België

“Verwacht een variatie van twintig topbieren”: vzw De Degustanten presenteert eerste Steekbierfestival in Diksmuide

Diksmuide staat bekend als stad van boter en kaas. En als het van de nieuwbakken vzw De Degustanten afhangt, mag daar in één adem ‘bier’ aan worden toegevoegd. Op zaterdag 10 en zondag 11 augustus organiseert deze vereniging namelijk haar eerste Streekbierfestival op de Grote Markt. De organisatoren hebben ook aandacht voor wie liever geen bier drinkt.
The post

Lees meer »

Twee kinderen omgekomen bij steekpartij tijdens Taylor Swift-jeugdkampje in Engeland: negen kinderen gewond van wie zes kritiek, ook twee volwassenen kritiek

Er zijn twee kinderen omgekomen bij een steekpartij tijdens een Taylor Swift-jeugdkampje in een dansschool in het Engelse Southport, ten noorden van Liverpool. Negen andere kinderen raakten gewond. Zes van hen zijn in kritieke toestand. Ook twee volwassenen zijn kritiek. De Britse politie heeft een 17-jarige jongen opgepakt. Hij wordt beschuldigd van moord en poging tot moord.

Lees meer »

Mennefeesten met muziek en tekenwedstrijd

Op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 augustus zijn alle dorpsgenoten en ook mensen van buiten de gemeentegrenzen weer welkom op de Mennefeesten op de hoek van de Bruggestraat en het Molleveld.
The post Mennefeesten met muziek en tekenwedstrijd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Post Title

Bepaalde delen, zoals de zuidelijke helft van onze provincie kregen afgelopen nacht op enkele uren tijd even veel neerslag te verwerken als normaal in augustus. “Er vormde zich ook over bepaalde regio’s een multicelstorm. Het onweer en de regen trekken verder landinwaarts en geleidelijk aan wordt het in West-Vlaanderen vandaag droog”, zegt weerman Geert Naessens.
The post appeared first

Lees meer »

“Wij zijn geen gewoon festival, maar een muziekvakantie”: organisatie blikt vooruit op 50ste Festival Dranouter, dat voor het eerst helemaal uitverkocht is

Van een handvol mensen die in 1975 naar wat folkgroepjes kwamen kijken tot 50.000 bezoekers voor de 50ste editie: festival Dranouter heeft er een lang parcours opzitten dat dit weekend extra in de verf wordt gezet. De organisatoren richten hun blik echter op de toekomst.
The post “Wij zijn geen gewoon festival, maar een muziekvakantie”: organisatie blikt vooruit op

Lees meer »

Gepensioneerd onderzoeksrechter Karel Van Cauwenberghe wordt molenaar in Boechout: “Geslaagd voor examen na 100 uur stage”

Een carrièreswitch kan je het niet noemen, want de bekende Antwerpse onderzoeksrechter is al een tijdje op rust, maar Karel Van Cauwenberghe heeft wel een nieuwe uitdaging te pakken. Hij is geslaagd voor het theoretische en praktische examen om molenaar te worden. "Een heerlijke bezigheid", zegt hij trots in de schaduw van de wieken van De Steenen Molen in Boechout.

Lees meer »

Dader steekpartij Tielt mogelijk naar hof van assisen

Een man van 22 blijft twee maanden langer in de cel voor de moord op een man van 32 uit Tielt. Dat heeft de raadkamer beslist. 3 jaar geleden stak de twintiger de Tieltenaar dood op straat. Hij kende het slachtoffer niet en heeft tot nu toe ook nog nooit gezegd waarom hij de man doodstak.

Lees meer »

Intersekse atleten een recent fenomeen? Al in de jaren 30 waren ze veel besproken

Atleten die niet binnen het hokje ‘man’ of ‘vrouw’ passen, worden vaak beschouwd als een recent fenomeen. Toch bestonden in de jaren 30 al intersekse sporters die de internationale media haalden. Aanvankelijk werd voornamelijk positief over hen geschreven, maar zeker vanaf de Olympische Spelen van 1936 kreeg het idee dat intersekse atleten een ‘oneerlijk voordeel’ zouden hebben, de bovenhand.

Lees meer »