Gezellige Engelse kerstmarkt in OC In ‘t Riet

Op zondag 3 december wordt in OC In ‘t Riet in Zillebeke een Christmas Craft Fair georganiseerd, oftewel een originele Engelse kerstmarkt. Je kan er terecht van 10 tot 18 uur voor kerstcadeautjes, kinderactiviteiten, wafels, warme chocolademelk en soep. De kerstman zal aanwezig zijn tussen 14 en 16 uur en voor elk kind in kerstoutfit is er een verrassing voorzien. De opbrengst gaat integraal naar vzw De Loods in Loker. Op de foto zien we de organisatoren Wivine Desramaults, Philippe Gerard en Liz Millward. (foto EF)

The post Gezellige Engelse kerstmarkt in OC In ‘t Riet is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Massagefestival Moorsele afgelast door familiale omstandigheden

Het moest een totaalbeleving worden, waarbij alle zintuigen zouden worden geprikkeld. Het draaide uit op een annulatie. Het Massagefestival van Moorsele, dat binnen twee weken de deuren moest openen, gaat niet door. “Familiale omstandigheden, maar het kan niet anders”, klinkt het bij de organisatie.
The post Massagefestival Moorsele afgelast door familiale omstandigheden appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. “Geloof me, jullie kunnen me niet raken”: woedende Djokovic zet boeroepers op Wimbledon stevig op hun nummer

Novak Djokovic bereikte maandagavond probleemloos de kwartfinales op Wimbledon door de Deen Holger Rune in drie sets (6-3, 6-4, 6-2) te verslaan. Toch was er achteraf van feeststemming geen sprake bij de 24-voudige grandslamwinnaar. Hij was woedend dat een deel van het publiek hem tijdens zijn partij had uitgejouwd. “Het was respectloos en dat accepteer ik niet.”

Lees meer »

Open VLD overweegt intern onderzoek nadat Francesco Vanderjeugd seksfilmpje toont op partij-event: “Ik heb een inschattingsfout gemaakt”

Burgemeester Francesco Vanderjeugd van Staden staat – opnieuw – in het oog van de storm. Zijn partij Open VLD overweegt een intern onderzoek naar aanleiding van een incident op een verkiezingsevenement van de partij. Vanderjeugd geeft toe dat hij aan enkele jongeren een zelfgemaakt seksueel getint filmpje toonde en slaat mea culpa. “Ik heb een inschattingsfout gemaakt”, klinkt het. Open

Lees meer »

Vetex-site wordt nieuwe uitvalsbasis van Kortrijks jeugdwelzijnswerk AjKo

In het voorjaar van 2025 trekt AjKo naar een nieuwe locatie in de binnenstad. De Vetex-site biedt voldoende binnen- en buitenspeelruimte, in een omgeving waar veel kinderen en jongeren bereikt worden. De toekomstige parkzone werd mee ontworpen op maat van de doelgroep van AjKo. De verhuis zelf is gepland voor het voorjaar van 2025.
The post Vetex-site wordt nieuwe

Lees meer »

Feest van 320 miljoen en gastenlijst vol internationale sterren: dit is ‘huwelijk van de eeuw’ tussen Indiase miljardairskinderen

Na vier maanden pre-huwelijk, duurbetaalde optredens van Rihanna en Justin Bieber en een sterrenparade uit Bollywood én Hollywood is het dit weekend in India tijd voor het échte feest. Miljardairskinderen Anant Ambani (29) en Radhika Merchant (29) vieren vanaf vrijdag het einde van wat nu al ‘het huwelijk van de eeuw’ genoemd wordt. Ze tellen er meer dan 300 miljoen

Lees meer »

Fransen stemmen in tweede ronde van parlementsverkiezingen

De meeste Fransen kunnen na de eerste ronde van een week geleden een tweede keer naar de stembus voor de parlementsverkiezingen. Na het grote succes voor de radicaal-rechtse partij Rassemblement National van Marine Le Pen, en een tegenvallend resultaat voor de coalitie van president Emmanuel Macron, is het de vraag of een tweede ronde die uitkomst nog kan wijzigen.

Lees meer »