‘Conner Rousseau zal nog een grote rol blijven spelen in de partij’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Wij spraken met Vincent Kompany, daags voor zijn Champions League-debuut: “De finale is in München, dat is toch een extra stimulans”

Met een thuiswedstrijd tegen Dinamo Zagreb opent Bayern München zijn vernieuwde campagne van de Champions League. Voor Kompany wordt het zijn debuut als trainer op het kampioenenbal. “In principe is dit voor mij niets nieuw, maar we dromen van de finale”, vertelde hij vooraf in een gesprek met VTM NIEUWS-analist Gilles De Bilde.

Lees meer »

9 doden en 2.800 gewonden in Libanon na massale explosie Hezbollah-biepers: Israël plaatste explosieven, aldus ‘New York Times’

In Libanon zijn dinsdag zeker 2.800 mensen gewond geraakt toen hun Hezbollah-biepers (een apparaat waarmee je iemand een bericht of signaal kan sturen, red.) tegelijk ontploften. Er zijn ook 9 mensen gedood door de “mysterieuze” massale explosies. Naast burgers en artsen zijn er vooral honderden Hezbollah-militanten onder de slachtoffers, ook hooggeplaatste leden. De machtige Libanese militie, bondgenoot van Hamas, wijst

Lees meer »

KIJK. Shakira stormt van podium af, nadat fans onder haar rok proberen te filmen

Wat een leuke avond moest worden voor Shakira, eindigde in mineur. De zangeres stelde haar nieuwste single ‘Solerta’ voor in de nachtclub LIV in Miami. Ze danste op het podium met een brede glimlach, tot ze opmerkte dat enkele feestvierders onder haar jurk probeerden te filmen. Shakira maakte meteen duidelijk dat hun gedrag ongepast was, maar daar gaven de personen

Lees meer »

Youssef (28) van Kamp Waes officieel verdacht van grensoverschrijdend gedrag met drie minderjarigen

Youssef Challouki (28) is officieel in verdenking gesteld van seksueel grensoverschrijdend gedrag met drie minderjarigen. Dat bevestigt het Antwerps parket. De voormalige leerkracht, die intussen vrij is onder voorwaarden, kwam in juni in het vizier van de speurders toen berichten opdoken waarin hij een 14-jarig meisje voorstelde om af te spreken en seks te hebben.

Lees meer »

Eerste Gardeboestoet in kwarteeuw is schot in de roos

De organisatoren van de eerste Gardeboestoet in een kwarteeuw tijd in Oekene konden het niet beter getroffen hebben. Onder een stralend zonnetje trokken liefst 33 groepen met in totaal 400 deelnemers op allerlei gekke fietsen door de straten van de deelgemeente. De deelnemende inwoners toonden zich van hun creatiefste kant en dat kon het publiek duidelijk smaken.
The post

Lees meer »

Decospan Volley Team Menen wint Supercup

Vorig weekend pakte Decospan Volley Team Menen verrassend zijn eerste prijs. Tegen Knack Roeselare werd het 1-3 (27/25, 22/25, 23/25, 18/25). Dit weekend staat de ploeg van toptalent Jasper Verhamme tegenover Volley Haasrode Leuven.
The post Decospan Volley Team Menen wint Supercup appeared first on KW.be.

Lees meer »

Politie rukt opnieuw uit naar Brugse school na verontrustende online berichten: “Minderjarige leerlinge meegenomen voor verhoor”

Voor de tweede keer op enkele dagen tijd is de politie uitgerukt naar een Brugse school nadat er online mogelijk verontrustende berichten werden onderschept. Maandag was dat het geval in de Maricolen in de Brugse binnenstad. Een minderjarig meisje werd daar meegenomen voor verhoor.
The post Politie rukt opnieuw uit naar Brugse school na verontrustende online berichten: “Minderjarige leerlinge

Lees meer »

Gemeente bedankt Mooimakers met hapje en drankje

De gemeente trakteerde de plaatselijke Mooimakers op hamburgers. “Als dank voor een jaar lang zwerfvuil ruimen, konden onze Mooimakers in het voormalige stationsgebouw van een maaltijd genieten”, vertelt milieuschepen Chris Verhaeghe (Open Vld). “Groot-Staden telt momenteel 63 Mooimakers”, pikt milieuambtenaar Jeroen Vermeersch in. “Extra Mooimakers zijn altijd welkom. Wij voorzien ze van het nodige materiaal
The post Gemeente bedankt

Lees meer »

Welkom in de proeftuin in Klerken

Op vrijdag 6 september werd in Houthulst, meer bepaald in deelgemeente Klerken, een zogenaamde proeftuin geopend. Inwoners mogen er fruit, bloemen en noten komen plukken, rapen en proeven.
The post Welkom in de proeftuin in Klerken appeared first on KW.be.

Lees meer »