Staakt Brussels Airlines tijdens kerstvakantie? “Schuld van de werkgever”, volgens de vakbonden

Het personeel bij Brussels Airlines gaat staken tijdens de kerstvakantie, als de directie de werkomstandigheden niet fors verbetert. “Staken tijdens kerst is niet leuk voor de reizigers. Maar dat is niet de schuld van de werknemers, wél van de werkgever”, aldus de vakbonden.

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Woedende DJ Hardwell beëindigt abrupt zijn optreden op Saga Festival: “Zo kan ik niet optreden”

De Nederlandse Robbert van de Corput (36), beter bekend als DJ Hardwell, heeft zijn optreden op het Saga Festival in Boekarest op vrijdagavond vroegtijdig beëindigd. Tijdens zijn set uitte hij zijn frustratie over het festival, omdat hij naar eigen zeggen niet betaald werd. Daarnaast klaagde hij ook over de gebrekkige kwaliteit van de apparatuur. “Zo kan ik niet optreden.”

Lees meer »

“Een onschuldig meisje heeft trauma voor het leven”: storm van kritiek omdat volleyballer die 12-jarige verkrachtte naar de Spelen mag

De Nederlandse topbeachvolleyballer Steven van de Velde (29) komt over enkele weken in actie op de Olympische Spelen in Parijs. Maar die deelname levert een storm aan kritiek op. Tien jaar geleden zat de Nederlander nog in de gevangenis voor verkrachting van een 12-jarig meisje. Ruim 35.000 mensen ondertekenden een petitie om hem weg te houden uit Parijs.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. VN-Veiligheidsraad buigt zich over raketaanval op kinderziekenhuis – China en Wit-Rusland houden oefeningen in buurt van Poolse grens

De VN-Veiligheidsraad buigt zich vandaag over de Russische raketaanval gisteren op het kinderziekenhuis Ochmatdyt in de Oekraïense hoofdstad Kiev. Rusland ontkent verantwoordelijk te zijn voor de aanval, maar de Oekraïense veiligheidsdiensten melden bewijzen te hebben gevonden dat de aanval is uitgevoerd met een door Rusland gebruikte strategische Ch-101-kruisraket, waarvan fragmenten teruggevonden zijn. Intussen houden Wit-Rusland en China militaire oefeningen op

Lees meer »

Jeugd van tennisclub Olympos presteert sterk op provinciaal niveau : “Tenniscompetitie herleeft”

De tenniscompetitie herleeft weer op Olympos in de Ten Brielensesteenweg. De jeugd is er duidelijk de toekomst. Mauro Vromand uit de Begonialaan en Mathieu Vandewildemeersch uit Rumbeke werden voor eigen volk provinciaal kampioen interclub bij de U17. Drie andere leden haalden de finale van de interclub bij de U11 maar moesten jammer genoeg de duimen leggen.
The post Jeugd

Lees meer »

Vlaams Belang Zedelgem stelt nieuwe gezichten voor tijdens tuinfeest

De kieslijst van Vlaams Belang Zedelgem is bijna volledig, kondigde de partij tijdens haar tuinfeest aan. De 27 vertrouwde en nieuwe kandidaten willen de straat op en luisteren naar wat anders kan. Op 13 oktober verwacht Vlaams Belang een zetelwinst, voor meer inspraak voor de Zedelgemnaar.
The post Vlaams Belang Zedelgem stelt nieuwe gezichten voor tijdens tuinfeest appeared first

Lees meer »

Freddy Desmet was 43 jaar lang ‘compagnon de route’ van Willem Vermandere en blikt terug: “Geen seconde spijt van gehad”

Onze West-Vlaamse bard, Willem Vermandere, nam deze week de beslissing om te stoppen met optredens. Voor zijn rots in de branding, klarinettist Freddy Desmedt, was spelen met deze grootheer een onbetaalbaar geschenk.
The post Freddy Desmet was 43 jaar lang ‘compagnon de route’ van Willem Vermandere en blikt terug: “Geen seconde spijt van gehad” appeared first on KW.be.

Lees meer »

VOLT verkent Poperinge en omstreken

De oud-leerkrachten van het VTI Tielt trokken onlangs op dagexcursie. Ze brachten een uitgebreid bezoek aan het Lijssenthoek Military Cemetery in Poperinge met inbegrip van het informatiecentrum. Na het middagmaal trok men naar de hoppeboerderij ’t Hoppecruyt in Proven waar er uitgebreid uitleg gegeven werd over de hopteelt. Daarna was het heerlijk ontspannen in Au
The post VOLT verkent

Lees meer »