Glenn (15) stapte uit het leven na circulerende naaktfoto, nu gebruikt Child Focus zijn verhaal in campagne

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Worden zoutbatterijen (zonder lithium) de toekomst? “Er is sterke vooruitgang geboekt, goed voor opslag energie en kleine voertuigen”

De nieuwe technologie met natrium-ionbatterijen of ‘zoutbatterijen’ – waarbij we geen lithium meer nodig hebben – is veelbelovend. Dat zegt expert Philippe Vereecken in een gesprek met VRT NWS: "We hebben hierdoor meer kaarten in handen. Het betekent een belangrijke stap in de vergroening en de energie-opslag, al is er nog werk aan." Eerder liet de Zweedse batterijproducent Northvolt weten

Lees meer »

Leiepark officieel geopend als belevingspark

“Ik verklaar hierbij het Leiepark officieel geopend!” Met statige woorden startte burgemeester Alice Leeuwerck met een rondleiding door het gemeentepark.
The post Leiepark officieel geopend als belevingspark appeared first on KW.be.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Gert Verhulst en James Cooke starten in Saint-Tropez met repetities ‘ZomerRevue’: “Geen woke voor ons”

Ze zijn boezemvrienden, maar ook op professioneel vlak kunnen James Cooke (39) en Gert Verhulst (56) elkaar niet missen. Daarom repeteren ze in Saint-Tropez volop voor hun eerste ‘ZomerRevue’. Wat kunnen we precies verwachten? Welke actuele grapjes vonden hun weg naar het scenario? En hoe staat het met de ticketverkoop? “We hopen nog op dagjestoeristen.”

Lees meer »

Vrouw (65) sterft nadat parachute dichtklapt door windstoot: “Zo’n sprong stond al even op haar bucketlist”

Een vrouw van 65 is zondagmiddag gestorven bij een parachutesprong. Door een windstoot klapte de parachute dicht, op zo’n tien meter van de grond. Het slachtoffer overleefde de val niet. Haar familie stond beneden te kijken en zag het allemaal gebeuren. “Zij zijn allemaal in shock.” De instructeur die haar begeleidde – een man van 30 – raakte zwaargewond. Het

Lees meer »

Zware verkeershinder in Diksmuide nadat spooroverwegen door blikseminslag gesloten blijven

Op de seininstallatie van de treinsporen in Diksmuide is er dinsdagmiddag een zware storing ontstaan, heel waarschijnlijk door een blikseminslag. Daardoor gingen alle overwegen in de buurt dicht, wat leidde tot een waar verkeersinfarct in Diksmuide. “De storing was rond 18 uur verholpen, maar er waren nog steeds vertragingen mogelijk”, zegt Britt Monten van Infrabel.
The post Zware verkeershinder

Lees meer »