“Sta ik daar een beetje als een clown…”: Max Verstappen hakt in op GP Las Vegas die meer op sterrenparade lijkt

Met de Grote Prijs van Las Vegas staat dit weekend ‘de grootste’ Formule 1-race op het programma en dat was eraan te zien tijdens de openingsceremonie. Kosten noch moeite werden gespaard om er op de befaamde Strip een groots spektakel van te maken. Maar Max Verstappen (26) was niet onder de indruk. “Ik heb daar nul interesse in”, zei de drievoudig wereldkampioen. “Maar als ik baas van de sport was, zou ik ook niet naar ons luisteren.”

Meer krantenkoppen in België

Twaalf jaar cel gevorderd voor verkrachting van 5-jarige dochter in Kortemark

Een 30-jarige man uit Kortemark heeft zich voor de Brugse correctionele rechtbank moeten verantwoorden voor aanranding, verkrachting en partnergeweld. J.B. misbruikte zijn toen vijfjarige dochtertje meermaals. Het openbaar ministerie eiste twaalf jaar cel.
The post Twaalf jaar cel gevorderd voor verkrachting van 5-jarige dochter in Kortemark appeared first on KW.be.

Lees meer »

EU maakt 40 miljoen euro vrij om Oekraïners voor te bereiden op winter

De Europese Commissie maakt nog eens 40 miljoen euro aan humanitaire hulp vrij voor Oekraïne. Het geld dient hoofdzakelijk om de Oekraïners te helpen bij de voorbereiding op de koude wintermaanden. “We zullen beschadigde gebouwen herstellen, elektriciteit en verwarming verzekeren en onderdak voorzien voor mensen in nood”, klinkt het. Volg alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne in deze liveblog.

Lees meer »