Forum Estates investeert 10 miljoen in Limburgse winkelpanden

07:01 Twee verhuurders en ontwikkelaars van winkelpanden sluiten een alliantie. Forum Estates pompt 10 miljoen euro in een fonds van winkelpandenverhuurder- en Jumbo-supermarktuitbater Bart Cresens.

Meer krantenkoppen in België

Is het aandeel Tesla te duur?

17:07 De Amerikaanse autobouwer zag deze week 100 miljard dollar beurswaarde bijkomen na mooie verkoopcijfers. Maar is het aandeel met een verwachte koers-winstverhouding van 95 niet te duur?

Lees meer »

Kunst van Henk Visch siert de Schooldreef

Deze week werden er kunstwerken geplaatst in de vernieuwde Schooldreef in Oostkamp. Het zijn werken van de Nederlandse kunstenaar Henk Visch en het geheel kreeg de naam ‘Zoals Afgesproken’.
The post Kunst van Henk Visch siert de Schooldreef appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kamping Kitsch deelt 120 gratis tickets uit aan ouders van kinderen met C-attest: “Beloning voor die nieuwe lading buizen in je kelder”

De storm van de jaarlijkse rapportenslag is ondertussen al gaan liggen, behalve in Kortrijk dan. Daar leverde de hilarische wedstrijd van Kamping Kitsch meer dan 120 winnaars op. Ouders van kinderen die een C-attest hadden, mochten dat doorsturen en ze kregen dan gratis tickets voor het grootste verkleedfestijn van de Lage Landen.
The post Kamping Kitsch deelt 120 gratis

Lees meer »

Gemiddelde studentenjob verdient 2.100 per jaar

Wie een studentenjob doet, verdient daar op jaarbasis gemiddeld 2.100 euro netto mee. Studentenjobs zijn populair: veertig procent van wie ervoor in aanmerking komt, doet het. Bij kotstudenten ligt dat cijfer zelfs nóg hoger. Daar is het bijna de helft. Dat blijkt uit onderzoek van MyFamily, de uitbetaler van kinderbijslag. “Maar de focus moet op studeren blijven”, klinkt het.

Lees meer »

“Saluté!”: Burgemeester drinkt water uit Gardameer na ernstige uitbraak van norovirus

De Italiaanse gemeente Torri del Benaco, aan het Gardameer, werd afgelopen week geteisterd door een opmars van het norovirus. Zeker 1.000 inwoners en bezoekers raakten besmet en meer dan 300 mensen werden opgenomen in het ziekenhuis. Volgens de Italiaanse autoriteiten is de uitbraak op de populaire vakantiebestemming intussen wel voorbij. Burgemeester Paolo Formaggioni uit het naburige dorp Brenzone besloot dat

Lees meer »

Antwerpen wil fietsdiefstallen tegengaan met nieuwe afgesloten fietsparkings

In Antwerpen zijn de eerste afgesloten fietsparkings geopend. De stad wil daarmee mensen stimuleren om verschillende duurzame vervoersmiddelen te combineren. Zo kan je nu bijvoorbeeld met de fiets tot de tramhalte aan Olympiade rijden, je fiets daar veilig achterlaten in de afgesloten fietsparking en vervolgens met de tram je reis verderzetten. Fietsen zouden er ook minder makkelijk gestolen kunnen worden.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. “Nog veel stappen nodig om oorlog te beëindigen”, zegt Hongaarse premier Orban na gesprek met Poetin

De Hongaarse premier Viktor Orban is in Moskou aangekomen voor een ontmoeting met president Vladimir Poetin. Dat melden Russische media vrijdag. Ondertussen gaat de slag om de strategisch gelegen plaats Tsjasiv Jar door: Rusland meldt terreinwinst, maar volgens het Oekraïense leger houden de troepen nog stand. Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

Opnieuw veel Franse sfeer bij ‘t Zudn van Vrankrik in Pittem: “Mediterrane gezelligheid”

Op zondag 14 juli organiseren het oudercomité en de leiding van Chiro ‘t Kartouchke voor de 21ste keer het inmiddels traditionele ‘t Zudn van Vrankrik op het binnenplein van de oude jongensschool in de Eikeldreef. Ook deze editie zal met spijs, drank en muziek weer de mediterrane gezelligheid naar Pittem worden gebracht.
The post Opnieuw veel Franse sfeer bij

Lees meer »