Ex-Bpost-topper wordt strateeg bij specialist in kankertherapie IBA

07:50 Henri de Romrée, tot voor kort verantwoordelijk voor de Noord-Amerikaanse Bpost-activiteiten, is de nieuwe ‘chief strategy officer’ van de Waalse specialist in protontherapie voor kankerbestrijding.

Meer krantenkoppen in België

Na haar ontslag bij ‘Thuis’ duikt actrice Muriel Bats voor het eerst op in seizoensfinale van ‘Familie’

Tussen alle spannende momenten tijdens de seizoensfinale van ‘Familie’ dook ook een nieuw personage op: tante Georgine. Zij wordt vertolkt door actrice Muriel Bats (56), die eerder ook meespeelde in ‘Thuis’. Opmerkelijk, ook haar nichtje Samira in de VTM-reeks, gespeeld door Belinda Voorspoels, maakte enkele jaren geleden de overstap van ‘Thuis’ naar ‘Familie’.

Lees meer »

“Wat begon met een mailtje, groeide uit tot een nieuw hoofdstuk”: Wouter (50) uit Ieper ontdekt onbekende familietak in… Amerika

En plots staat familie waarvan je het bestaan niet afwist op jouw stoep. Het overkwam Ieperling Wouter Sinaeve (50) nadat hij toevallig een mailtje onder ogen kreeg afkomstig uit de Verenigde Staten. De afzender bleek tot zijn grote verbazing familie te zijn. “Omdat hij in een museum werkt, dachten we een oude man met grijs haar te ontdekken, maar Wouter

Lees meer »

Na ziekte van haar vader koestert Kim Van Oncen haar gezinsgeluk: “Misschien moeten we maar eens werk maken van die trouw”

“Papa moest na zijn coma alles opnieuw leren: spreken, slikken, stappen, schrijven…” Het was een emotioneel jaar voor Kim Van Oncen. Ze stopte ook met de ochtendshow op Radio2 omdat het naar eigen zeggen moeilijk te combineren was met haar gezin. Of was het toch omdat de luistercijfers tegenvielen? Daarop reageert de actrice/presentatrice in ‘Story’.

Lees meer »

Man naar ziekenhuis nadat hij in berm A19 belandt

Zaterdagmorgen moesten de hulpdiensten in alle vroegte uitrukken naar de A19. Een man was er met zijn Volkswagen Polo in het struikgewas in de berm beland.
The post Man naar ziekenhuis nadat hij in berm A19 belandt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Leerlingen van Design & Art School organiseren zomertentoonstelling op diverse locaties in Kortrijk

De zomertentoonstelling ‘DA’S kunst’ gaat van start, een kleurrijke expositie georganiseerd door de leerlingen van de Design & Art School Kortrijk (DAS) in samenwerking met Stad Kortrijk. De leerlingen presenteren hun creaties op diverse locaties in Kortrijk. De tentoonstelling tot en met 8 september en nodigt bezoekers uit voor een unieke ontdekkingsreis door de stad.
The post Leerlingen van

Lees meer »