DISCUSSIE. Wat vind jij ervan dat Nederland gaat meebetalen om programma’s met Tom Waes te maken?

De VRT gaat de komende drie jaar intensief samenwerking met de Nederlandse omroep NPO. De twee omroepen bundelen hun krachten om een vijftal programma’s rond Tom Waes te maken en op die manier de kosten te kunnen delen. Eerder deden de zenders hetzelfde met Arcadia.

Meer krantenkoppen in België

Dries Gruwier wint eerste wisselbeker padel

Het eerste padelwisselbekertornooi in Elverdinge kreeg de toepasselijke naam Padel-Ver-Volg Cup mee, een samentrekking van de namen van de organiserende club en de sponsor.
The post Dries Gruwier wint eerste wisselbeker padel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Recreatie- en captatieverbod op Mandel en Grote Bassin in Roeselare door lozing van spinazie en erwten: “Proberen vissterfte tegen te gaan”

In Roeselare is een groot deel van de Mandel en Grote Bassin vervuild. Dat komt omdat er spinazie en erwten zijn geloosd, waarschijnlijk door een groenteverwerkend bedrijf. Daardoor is het voorlopig verboden om met bootjes te varen of te vissen. Ook de boeren mogen voorlopig geen water meer oppompen. De stad en de bevoegde diensten doen er alles aan om

Lees meer »

Stalking-slachtoffer Guillaume Devos (43) na getuigenis overstelpt met reacties: “Bij één bericht dacht ik: ‘Oei, het zou zomaar kunnen dat zij dat is’”

Na zijn openhartige getuigenis over stalking werd acteur en zanger Guillaume Devos (43) overstelpt met positieve reacties van mensen die hem een hart onder de riem wilden steken. Sommigen herkenden zich in zijn relaas en putten er steun en troost uit. “Ik ben ervan overtuigd dat de vrouw die me al die tijd heeft lastiggevallen opnieuw contact zal zoeken, maar

Lees meer »

“Wij waren echt de laatste der Mohikanen”: Stefaan Mestdagh van Den Roobaert in Oekene

Zijn leven leest als een spannend avonturenboek en het slothoofdstuk is nog lang niet geschreven. Stefaan Mestdagh van côte à l’os-restaurant Den Roobaert kent ongelooflijk veel mensen én heeft ongelooflijk veel mensenkennis. Maak kennis met deze boeiende verteller.
The post “Wij waren echt de laatste der Mohikanen”: Stefaan Mestdagh van Den Roobaert in Oekene appeared first on KW.be.

Lees meer »

Diamant voor Frans en Magda uit Ingelmunster

Op zaterdagavond 29 juni vierde het diamanten echtpaar Frans Vanmarcke en Magda Bruggeman uit de Rozestraat feest in ’t Goed ter Couteren in de Handelsstraat.
The post Diamant voor Frans en Magda uit Ingelmunster appeared first on KW.be.

Lees meer »