Vrienden en familie van vlogster Sarah Puttemans niet meer verrast als camera draait: “Het is een deel van mijn leven, ze snappen dat”

Ze hield het lang alleen op influencen en vloggen, maar de laatste maanden was Sarah Puttemans (24) opvallend veel aanwezig op tv. Na een kortstondige deelname aan ‘Celebrity Masterchef’ bij Play4, behoort ze nu tot de lucky few aan bondgenoten die heel ‘De verraders’ uitzitten. “Ik vind het heel leuk dat ook het tv-publiek mij nu leert kennen. Op een heel andere manier dan mijn volgers ook, want op tv wordt er een heel andere Sarah geprojecteerd.” Al had ze de kans om eerder mee tv te maken, door bijvoorbeeld deel te nemen aan docureeks van haar vriend Viktor Verhulst: ‘De Verhulstjes’. Waarom ze daar niet in te zien is? Dat ontdek je in een nieuwe Showbits.

Meer krantenkoppen in België

“Doet hij het voetbal een dienst, of vooral de machtige elite?” Wie is Jean-Louis Dupont, de Belgische advocaat die de transfermarkt weer aanvalt?

Het Hof van Justitie beslist vandaag over de zaak-Diarra. Een potentiële bom onder de transfermarkt, met een mysterieuze Belg die het lont aanstak: Jean-Louis Dupont (59). Hij was ook al de advocaat achter het Bosman-arrest. Verdedigde Tom Boonen, Alberto Contador en David Beckham. Onderhoudt nauwe banden met Real Madrid-voorzitter Florentino Pérez en de Russische oligarch Roman Abramovich. Is Dupont echt

Lees meer »

Familie van man die psychose kreeg en doodgeschoten werd door agent in Dendermonde, dient een klacht in: “Dit ruikt naar klassenjustitie voor politie”

De familie van Peter Goeman, de man die doodgeschoten werd door een agente op de parking van het ziekenhuis in Dendermonde, dient een klacht in bij de onderzoeksrechter. Dat meldt hun advocaat Kristiaan Vandenbussche. Goeman werd neergeschoten omdat hij zich weerspannig gedroeg, mogelijk omdat hij een psychose had. De familie wil nu dat er een onderzoek gestart wordt naar doodslag.

Lees meer »

Grote politiecontrole tegen mensenhandel op E40 in Luik

Op de E40-snelwegparking Walhorn bij Lontzen, in de provincie Luik, is woensdag een grote politiecontrole gehouden in de strijd tegen mensenhandel. Het doel van de actie, die acht uur duurde, was niet zozeer om slachtoffers te vinden, maar vooral om materiaal zoals bootjes, motoren en reddingsvesten te onderscheppen die worden gebruikt door smokkelaars.

Lees meer »

Griepvaccinatie bij ouderen blijft te laag: experts roepen op om prik te zetten

Griepvaccinatie is cruciaal voor ouderen, mensen met onderliggende gezondheidsproblemen en zwangere vrouwen. Vorig jaar liet slechts de helft van de 65-plussers een prik zetten, ver onder het doel van 75 procent van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Dat moet beter, zeggen experts woensdag op een persconferentie van huisartsenvereniging SSMG, waar ook viroloog Marc Van Ranst zijn licht liet schijnen over het komende

Lees meer »

Telecomoperator Orange laat Voo uitdoven

Telecombedrijf Orange is van plan om het merk Voo geleidelijk te laten verdwijnen. Het is de bedoeling om de verkoop van Voo-producten in september volgend jaar stop te zetten. Ook de winkels van Voo zullen de deuren sluiten.

Lees meer »

KIJK. Oorlogsjournalist Robin Ramaekers vertelt voor het eerst zijn volledige verhaal na gruwelijke nacht in Libanon: “We komen snel naar huis, maar het gevaar is voor ons nog niet geweken”

Oorlogsjournalist Robin Ramaekers vertelt telefonisch in VTM NIEUWS wat er precies gebeurde in de bewuste nacht van woensdag op donderdag. “Toen we aankwamen op de plaats waar de raketten waren ingeslagen, riep iemand dat we Israëlische spionnen waren. En toen ging het heel snel.” Hierboven kunt u het volledige gesprek met Robin Ramaekers beluisteren.

Lees meer »

Toch nog erfbelasting op 270 miljoen aan schenkingen in 2023

Omdat de ‘verdachte periode’ van drie jaar niet verstreken was voor het overlijden van de schenker, moet bij 4.000 van de 66.000 nalatenschappen in 2023 toch nog erfbelasting betaald worden op 270 miljoen euro aan niet-geregistreerde schenkingen. Dat schrijft De Tijd donderdag op basis van cijfers van de Vlaamse belastingdienst Vlabel.

Lees meer »

LIVE WK GRAVEL. Van der Poel gaat er na 70 kilometer al alleen vandoor, Stuyven eerste achtervolger

Na de zilveren medaille van Lotte Kopecky is het vandaag aan de mannen om jacht te maken op de wereldtitel in het gravel. Met Jasper Stuyven, Tim Merlier en Gianni Vermeersch gingen zonet enkele grote Belgische namen van start. De grootste concurrentie komt ongetwijfeld van Mathieu van der Poel en titelverdediger Matej Mohoric. Wie trekt de regenboogtrui aan in Leuven?

Lees meer »

Schuilende Netanyahu, ontploffende tanks en AI-tenten: geweld in Midden-Oosten leidt online tot heel wat nepnieuws

Spectaculaire beelden doen het altijd goed op sociale media en in tijden van oorlog zijn die helaas genoeg voorhanden. Toch doen over het geweld in het Midden-Oosten ook heel wat beelden de ronde die niets met de recente gebeurtenissen te maken hebben. Een lopende Netanyahu, brand in een busstation, een tentenkamp en een raket die een tank vernietigt: allemaal spectaculair,

Lees meer »