PORTRET. Wie is Xavier Niel, de Franse miljardair die een voet tussen de deur schuift bij Proximus?

Hij legde de basis van zijn fortuin met porno en seksshops. Hij woont in een kopie van het jachtpaviljoen dat Lodewijk XIV liet bouwen voor zijn favoriete minnares. Maar bovenal: hij deed met zijn bedrijf Free de prijzen van alle telecomdiensten in Frankrijk fors dalen. Nu hij een belang van 6 procent heeft opgebouwd in Proximus rijst de vraag: zal hij dat ook bij ons doen? “Als journalisten mij enerveren, koop ik hun krant op en daarna laten ze me met rust”

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe noodwoning in Lisstraat Deerlijk: “Een opportuniteit”

De gemeenteraad keurde unaniem de aankoop goed van een woning met twee overdekte autostaanplaatsen in de Lisstraat. “De aankoop van dat woonhuis in de nieuwe verkaveling in de De Cassinastraat is een opportuniteit”, aldus schepen Louis Vanderbeken (CD&V).
The post Nieuwe noodwoning in Lisstraat Deerlijk: “Een opportuniteit” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Albert en Paola stralen op huwelijksverjaardag

Koning Albert (90) en koningin Paola (86) vieren vandaag hun 65ste huwelijksverjaardag. Ter gelegenheid van hun briljanten jubileum hebben ze via het koninklijk paleis een nieuwe foto laten verspreiden. Daarbij zitten ze samen op een bankje.

Lees meer »

Opgepast voor fraude door kaartophalers: parket van Antwerpen verwacht piek tijdens zomervakantie

Bankenfederatie Febelfin en het parket van Antwerpen waarschuwen donderdag voor fraude door zogenaamde kaartophalers. Daarbij doen criminelen zich voor als bankmedewerkers en proberen ze thuis langs te komen om de bankkaart en pincode van slachtoffers in handen te krijgen. Het parket van Antwerpen ziet momenteel al een stijging van het aantal feiten en verwacht een piek tijdens de zomervakantie.

Lees meer »

Na feiten in Oostende: trio riskeert tot zeven jaar cel voor meer dan 60 gauwdiefstallen

Drie Bulgaren – twee mannen en een vrouw – moeten zich voor de Brugse rechtbank verantwoorden voor liefst 62 gauwdiefstallen in Oostende, Brugge, Kortrijk en Leuven. Ze viseerden vooral de inhoud van de handtassen van winkelende dames. De procureur vroeg tot liefst zeven jaar effectieve celstraf. “Dergelijke feiten vormen een ware plaag”.
The post Na feiten in Oostende: trio

Lees meer »

Actrice Nora Dari is bevallen van haar eerste kindje

Nora Dari, bekend van haar rol in de jongerenserie ‘wtFock’ en haar deelname aan het VTM-programma ‘De verraders’, is bevallen van haar eerste kindje. Dat heeft de actrice zelf laten weten op haar Instagramaccount. “Welcome Meya”, klinkt het bij een filmpje op sociale media.

Lees meer »

Tweede sneukelwandelroute voor Atreyu Bral (die tien jaar geleden overleed) een groot succes: “We zijn dankbaar”

Zondag 30 juni werd met start en finish aan De Leest een tweede herdenkingswandeling gehouden voor Atreyu Bral. De opbrengt gaat daarbij opnieuw naar het Kinderkankerfonds. “Ik vermoed dat we het bedrag van vorige keer zullen overtreffen.”
The post Tweede sneukelwandelroute voor Atreyu Bral (die tien jaar geleden overleed) een groot succes: “We zijn dankbaar” appeared first on KW.be.

Lees meer »