LIVESTREAM. Volg hier het debat in het Vlaams Parlement over het stikstofakkoord

Maandagnacht raakte de Vlaamse regering het eens over een nieuw stikstofakkoord. In het Vlaams Parlement staat woensdag een actualiteitsdebat over het akkoord op het programma. Het debat valt vanaf 14 uur integraal te volgen via de livestream.

Meer krantenkoppen in België

Burgemeester Gwendolyn Rutten niet bang voor afrekening na stoelendans tussen Aarschot en Brussel: “Voel me sterker dan 6 jaar geleden”

Voormalig Open VLD-voorzitter en burgemeester van Aarschot Gwendolyn Rutten trekt zelfzeker naar de lokale verkiezingen. "Ik voel me vandaag sterker dan 6 jaar geleden", zegt ze tijdens een lokaal lijsttrekkersdebat. Eind 2023 keerde Rutten de nationale politiek de rug toe om zich volledig op het burgemeesterschap te werpen, maar een maand later trok ze alsnog terug naar Brussel als minister.

Lees meer »

“Niemand komt hier fluitend binnen.” Paus noemt abortusartsen ‘huurmoordenaars’, maar die gaan in het verweer

Vlaamse abortusartsen reageren onthutst op de uitspraken die paus Franciscus zondagavond deed, luttele uren na zijn driedaags bezoek aan ons land. “Dokters die abortussen uitvoeren, zijn huurmoordenaars, daar is geen discussie over”, zei hij in het vliegtuig terug naar Rome aan enkele journalisten. Abortusarts Pedro De Seranno gaat stevig in het verweer: “Geloof me vrij: vrouwen wandelen niet fluitend mijn

Lees meer »

“Er waren taart en koekjes met drugs in”: ex-’Big Brother’-kandidate was op één van de beruchte Diddy-feestjes

“Drank stond klaar aan de bar. Daar zat waarschijnlijk drugs in.” De West-Vlaamse ’Big Brother 2023’-kandidate Charlotte Denamur deelt op TikTok een schokkend verhaal over de beruchte feestjes van Sean Combs, ook wel bekend als Puff Daddy en P. Diddy. Tot drie jaar geleden werkte ze in Hollywood als nanny en belandde zo meermaals bij Diddy thuis. “Maar niemand mocht

Lees meer »

Wie heeft Ludo uit Bredene gezien?

Op dinsdag 1 oktober 2024 omstreeks 11.30 uur verliet de 49-jarige VAN KERSCHAVER Ludo zijn woning gelegen in de Noordzeestraat te Bredene. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.
The post Wie heeft Ludo uit Bredene gezien? appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nooit eerder geziene stoelendans in Knokke-Heist

Op zondag 13 oktober kan je weer kiezen wie jou mag vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Maar wie een zitje krijgt, neemt dat niet altijd op… en zeker niet voor de volle zes jaar. Van de 31 kandidaten die in 2018 verkozen raakten in Knokke-Heist, zetelen er vandaag nog 24 in de gemeenteraad.
The post Nooit eerder geziene stoelendans in

Lees meer »

Kortgerokte prinses Delphine maakt statement tijdens misviering met paus: “Hoop en liefde zijn niet verbonden aan één religie”

Kleurrijk en Belgisch. Zo verscheen prinses Delphine (56) zondag tijdens de eucharistieviering met paus Franciscus (87). Waar de andere leden van de koninklijke familie het sober hielden, koos de kunstenares resoluut voor een sprankelende look en blote benen. BV-stylist Jody Van Geert, met wie ze samenwerkte, legt uit hoe de outfit met blazer waarop ‘Love’ te lezen staat tot stand

Lees meer »

KIJK. Oeps: topje van ‘Modern Family’-actrice zakt af tijdens virale Tiktok-trend

Wie op TikTok zit zal ongetwijfeld deze trend al hebben zien passeren: koppels die op het nummer ‘Upside Down’ van Jack Johnson hun wederhelft ondersteboven draaien. Ariel Winter, vooral bekend als Alex Dunphy in de sitcom ‘Modern Family’, wou hetzelfde doen met haar vriend Luke Benward. Al draait het dansje eerder uit op een striptease, want Ariels borsten worden ontbloot

Lees meer »