LIVE NBA. Green grijpt Gobert bij de keel in vechtpartij tussen Golden State en Minnesota

Het spektakel is volop bezig. En het nieuwe seizoen in de NBA is dit jaar nog wat interessanter want met Toumani Camara (23) loopt er dit seizoen ook een Belg rond. Hoe presteert hij bij de Portland Trail Blazers? En wie blinkt nog uit op het parket? Volg het allemaal hieronder!

Meer krantenkoppen in België

Michael verwierp de erfenis van zijn moeder op aanraden van zijn notaris: wat kun je doen als je een verkeerd advies krijgt?

Een foute inschatting waardoor een zoon de erfenis van zijn moeder van meer dan 180.000 euro verwerpt, een huis dat voor een wel heel lage prijs uit de hand verkocht werd… Wat kan je ondernemen als je van oordeel bent dat een notaris fouten heeft gemaakt of nalatig is geweest? En heb je dan recht op schadevergoeding? Ombudsnotaris Eric Michoel

Lees meer »

Na heisa rond Poetin in Mongolië: Russische ex-president Medvedev waarschuwt rechters Strafhof voor moordaanslag

De Russische ex-president Dmitri Medvedev (58) heeft andermaal gedaan waar hij goed in is: dreigende taal spreken. In een reactie op de commotie rond het bezoek van huidig president Vladimir Poetin (71) aan Mongolië, waarschuwt Medvedev de rechters van het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag voor een mogelijke moordaanslag. “Hun leven zal niet meer waard zijn dan dat stomme

Lees meer »

Moeilijke avondspits: afrit E403 Torhout afgesloten na botsing tussen Lijnbus en twee voertuigen

Op de afrit van de E403 in Torhout gebeurde vrijdagmiddag rond 16.30 uur een verkeersongeval waarbij een Lijnbus en twee voertuigen betrokken waren. Het ging om een kop-staartbotsing bijna bovenaan de brug om naar Torhout te rijden. Op de Lijnbus zaten geen passagiers, in een van de wagens raakte iemand lichtgewond.
The post Moeilijke avondspits: afrit E403 Torhout afgesloten

Lees meer »

Vooruit Roeselare trekt met verjongde ploeg naar de kiezer: “Willen ook de volgende zes jaar mee besturen”

Vooruit stelde zaterdag haar lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen voor. Het inzetten op verjonging én op ervaring kon op veel bijval rekenen bij eregast Conner Rousseau. “Ik zie jong, oud, kleur en vooral veel goesting.”
The post Vooruit Roeselare trekt met verjongde ploeg naar de kiezer: “Willen ook de volgende zes jaar mee besturen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Schutter München zou linken hebben gehad met terreurgroep HTS

De 18-jarige Oostenrijker van Bosnische afkomst die werd gedood toen hij donderdag een terroristische aanslag wilde plegen op het Israëlische consulaat-generaal in München, zou linken hebben gehad met Hay’at Tahrir al-Sham (HTS), een voormalige lokale tak van al-Qaida. Dat melden bronnen dicht bij het onderzoek aan dpa.

Lees meer »

Ook deze Vlamingen koken op z’n Van Looy’s: “Erik warmt zijn Zwan-worstjes nog op, ik eet ze koud”

Dat Slimste Mens-presentator Erik Van Looy (62) geen keukenprins is, werd deze week bewezen in ‘Komen Eten’. Bloednerveus werd hij bij de gedachte dat er eieren moesten gekookt worden, hij was dan ook blij als een kind dat hij zijn gasten warme tv-worstjes in eigen nat kon voorschotelen. Maar Erik is lang niet de enige keukenklungel. Steven (41), Kenneth (80)

Lees meer »

Jani Kazaltzis en James Cooke hebben geen geheimen: “Wij weten alles van elkaar, zelfs hoeveel geld we op de bank hebben staan”

Ze zijn de beste vrienden, en hebben eindelijk samen een programma gemaakt. Maar tijdens de opnamen van ‘Jani & James Doen Het Zelf’, waar Jani Kazaltsis (45) en James Cooke (39) onder andere meedraaiden in een frituur, ging het er bij momenten toch bits aan toe. “Achteraf zeiden we tegen elkaar: ‘Hebben wij nu echt ruzie gemaakt over mayonaise?’”

Lees meer »