LIVE BELGIË-SERVIË. Geen 2-0! Openda laat opgelegde kans liggen na knap voorbereidend werk van Tielemans

De Rode Duivels spelen vanavond tegen Servië, maar in Leuven achter gesloten deuren. Al had het volgens de greenkeeper toch gekund in het Koning Boudewijnstadion. De oefeninterland blijft wel te bekijken op VTM. Met zijn sterkste elf treedt bondscoach Tedesco niet aan: onder meer Vermeeren, Deman en Al-Dakhil krijgen een basisplaats. Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog.

Meer krantenkoppen in België

Exitpoll voorspelt politieke aardverschuiving in Verenigd Koninkrijk: Labour haalt monsterscore, Tories lijden zware nederlaag

Volgens de exitpolls wint de Britse oppositiepartij Labour de Britse parlementsverkiezingen met overwicht. De partij van Keir Starmer zou maar liefst 410 van de 650 zetels in het parlement kunnen claimen. De Tories van premier Rishi Sunak volgen op ruime afstand en zakken weg tot 131 zitjes. De Liberal Democrats gaan van 11 naar 61 zetels. Reform UK, de nieuwe

Lees meer »

Getroffen inwoners tijdens infoavond over overstroming in Voeren: “spoorbrug en autostrade zorgen voor flessenhals in rivier Berwijn”

In Voeren hebben het gemeentebestuur en de Vlaamse Milieumaatschappij (VMM) gisteren tijdens een infoavond onder meer 5 maatregelen voorgesteld om wateroverlast beter de baas te kunnen in de toekomst. Tijdens de vragenronde hebben een aantal inwoners dan weer zelf hun bezorgdheid aangekaart over de flessenhals in de rivier de Berwijn, die wordt veroorzaakt door een spoorwegbrug en de autostrade E25.

Lees meer »

JV Lo-Reninge mikt komend seizoen op de top drie

Na het behalen van de eindronde afgelopen seizoen wil JV Lo-Reninge dit seizoen nog een tikkeltje beter doen in vierde provinciale A. Het bestuur en de spelers spraken op de ploegvoorstelling hun ambities uit. Maxim Loontjens is een van de nieuwkomers.
The post JV Lo-Reninge mikt komend seizoen op de top drie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Armoedevereniging Wieder verhuist na achttien jaar naar de Oostmeers in Brugge

Na 18 jaar van warmte, verbinding en gezamenlijke strijd tegen armoede, verlaat vzw Wieder noodgedwongen haar vertrouwde locatie aan Rozendal 3 in Brugge. “Het nieuwe onderkomen, gelegen aan Oostmeers 105, markeert niet alleen een fysieke verhuizing, maar ook het begin van een nieuw hoofdstuk in onze missie om structurele armoede aan te pakken”, zegt coördinator Pascale Cockhuyt.
The post

Lees meer »