Lilly (10) is de jongste radiopresentatrice in Vlaanderen

Lilly Creel uit Nieuwpoort is met 10 lentes op de teller sinds vandaag de jongste radiopresentatrice ooit. Elke woensdagnamiddag zal ze te horen zijn tijdens het programma PINK! Kids op de nieuwe vrouwenzender PINK!. Het radiostation is te beluisteren via pinkradio.be, FM, DAB+, radioplayer en de PINK! App.

Lilly kreeg de liefde voor radiomaken mogelijks mee van haar papa Lennart. © gf

Lilly is de dochter van Lennart Creel, presentator bij de nationale talkradio Business AM en eerder te horen op radiostations als HitFM, ClubFM en BNL. Hij brak tevens net na de geboorte van zijn dochter het wereldrecord radiomaken voor Make-A-Wish Vlaanderen. Radiomaken werd Lilly bij wijze van spreken met de paplepel meegegeven.

The post Lilly (10) is de jongste radiopresentatrice in Vlaanderen is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Belgische verdachten in verdwijning Vlaams koppel op Tenerife verzetten zich niet langer tegen overlevering aan Spanje

Michael A. (44) en zijn zoon Lucas A. (23), de twee Belgische verdachten van de verdwijning van Marc Olbrechts en de verdwijning en de dood van Laura Trappeniers op Tenerife, verschijnen donderdag voor de raadkamer in Brussel. Die moet zich buigen over hun overlevering aan Spanje. Volgens hun advocaat zullen de twee zich daar niet langer verzetten.

Lees meer »

“De gevangen bruid van Monaco”: hoe prinses Charlène tot drie keer toe haar huwelijk probeerde te ontvluchten

Prins Albert (66) en prinses Charlène (46) van Monaco vieren deze week hun dertiende huwelijksverjaardag. Maar hoe sprookjesachtig hun bruiloft in 2011 ook leek, achter de schermen ging het er heel anders aan toe. De bloedmooie prinses Charlène sleepte zich huilend naar het altaar, nadat ze drie wanhopige pogingen had ondernomen om te ontsnappen. “De autoriteiten onderschepten haar bij de

Lees meer »

Zes donderdagen feest tijdens Congé In ‘t Park in Wevelgem

Gedurende zes donderdagen tijdens juli en augustus is het opnieuw feest in het Park. Vzw Rebel Rebel verzorgt de organisatie en programmatie van Congé in ’t Park, met bekende namen zoals Willy On Tour, ABBA4U en Isolde Lasoen. Met opkomend geweld Arend Delabie, Maria Iskariot en ISE en verder heel wat Wevelgems talent en dj’s die het Park zonder twijfel

Lees meer »

Laureatenhulde bij de Kunstacademie in Zwevegem

In de lokalen van de Kunstacademie in oc De Brug werd zondag de tentoonstelling Wonderkamer geopend. Meteen betekende het voor heel wat leerlingen het einde van hun carrière aan de Kunstacademie.
The post Laureatenhulde bij de Kunstacademie in Zwevegem appeared first on KW.be.

Lees meer »