IVIO zet afvalmedewerkers in the spotlight tijdens Week van het Afvalteam

In de week 13 tot 19 november is er weer de Week van het Afvalteam. Tijdens deze week zet IVIO graag alle afvalmedewerkers in the spotlight.

De Week van het Afvalteam is een initiatief van Interafval, VVSG, OVAM, Fost Plus, IVIO en alle andere afvalintercommunales. De afvalophalers, chauffeurs van glas, asbest en grofvuil en recyclageparkwachters, maar ook de collega’s achter de schermen zoals de onthaalmedewerkers, zorgen er dagelijks voor dat het afval correct ingezameld en milieuvriendelijk verwerkt wordt.

Dries Dehaudt, voorzitter IVIO: “De burgers kunnen dankbaarheid en respect in de eerste plaats tonen door hun afval correct aan te bieden, zodat hun werk vlot verloopt. Daarnaast kunnen alle burgers een leuke attentie bij de afvalzak of container laten, hen belonen met een dankbaar woordje of gewoon met een glimlach en/of dikke duim in de lucht. De (klein)kinderen kunnen ook de kleurplaat inkleuren en ophangen aan het venster, vastbinden aan de zak of afgeven in het recyclagepark. Een complimentje kan ook via ons digitaal ‘goebezig’ formulier’ of men kan via Google voor elk recyclagepark een review nalaten.”

Traktatie

Daarnaast trakteerde IVIO het personeel op een lekkere, warme lunch, geserveerd door de voorzitter. De ophalers van Veolia en Dekeyser werden dan weer getrakteerd op een ontbijtje. Ook zullen enkele bestuursleden op vrijdag 17 november meewerken op een recyclagepark.

The post IVIO zet afvalmedewerkers in the spotlight tijdens Week van het Afvalteam is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Massagefestival in het groen van Moorsele: “In vijf cabines maak je kennis met allerlei technieken”

Verschillende massagetechnieken, een gezellige loungebar en zelfs een kidscorner? Welkom bij het Massagefestival van Moorsele. Te midden het groen van de landelijke natuur, verwelkomt Joke Lenez (56) iedereen op 20 en 21 juli. “En wie helemaal geprikkeld wordt, kan hier meteen ook les volgen.”
The post Massagefestival in het groen van Moorsele: “In vijf cabines maak je kennis met

Lees meer »

Open Vld hoopt dat Janna Opstaele postuum de titel van ereburgemeester krijgt: “Eerbetoon aan iemand die veel betekende voor Middelkerke”

Raadslid Franky Annys (Open Vld) zet een extra agendapunt op de Middelkerkse gemeenteraad van woensdag 10 juli. Hij wil hiermee op vraag van echtgenoot Willy Rommel en familie de goedkeuring vragen voor de aanvraag om Janna Opstaele alsnog postuum tot ereburgemeester te benoemen. De liberale politica overleed op 27 april 2021 na een indrukwekkend politiek parcours van 24 jaar dat

Lees meer »

“Niet veel kunnen redden”: Karen Damen vertelt voor het eerst hoe groot schade is na wateroverlast

De kop is eraf. Karen Damen (49) beleefde afgelopen weekend de première van de musical ‘Sneeuwwitje’, waarin ze de boze koningin speelt. Een welgekomen afleiding nadat haar woning drie weken geleden onder water liep. Speciaal voor HLN blikt ze terug op die rampzalige avond en vertelt ze over haar drukke werkschema en wat er bijna fout liep tijdens haar eerste

Lees meer »

LIVE PORTUGAL-FRANKRIJK (21u). Mbappé over Ronaldo: “Hij is een legende, maar we hopen morgen te winnen” – Martínez: “Frankrijk is meer dan Mbappé”

Portugal kon zich tegen de Slovenen pas na strafschoppen plaatsen voor de kwartfinale op dit EK voetbal. De Fransen hadden een eigen doelpunt van Jan Vertonghen nodig om door te gaan naar de volgende ronde. Kunnen Mbappé en co doorstoten naar de halve finales of steken de troepen van Martínez daar een stokje voor?

Lees meer »