Docu over prinses Delphine gaat letterlijk wereld rond: “Gelukkig weten Belgen dat ik niet uit ben op geld”

Prinses Delphine (55) is in de wolken. Letterlijk, want aan boord van diverse luchtvaartmaatschappijen kunnen passagiers vanaf nu naar ‘Delphine: The Secret Princess’ kijken. De docu toont haar strijd om erkenning als buitenechtelijke dochter van koning Albert II. En zo kan de hele wereld ontdekken dat niet alleen de Britse royals schandalen kennen. “Ik besefte niet hoe belangrijk het zou zijn om Albert weer te zien.”

Meer krantenkoppen in België

Annie ‘De Bomma’ Geeraerts (97) verhuist naar serviceflat na val: “Tijdens tweede nacht moesten we al op alarmknop drukken”

“Mijn dochter vond het niet meer verantwoord.” Ze woonde tot begin dit jaar alleen, maar ‘Familie’-actrice Annie Geeraerts (bijna 98) is nu toch verhuisd naar een serviceflat. Geen makkelijke stap, maar ‘De Bomma’ heeft er nieuw geluk gevonden, aan de zijde van haar vriend Paul. In een openhartig gesprek in ‘Dag Allemaal’ vertelt Annie eerlijk over haar oude dag. “Veel

Lees meer »

Ouders van 110m-hordeloper Michael Obasuyi kijken uit naar de Olympische Spelen: “Bijzonder trots op zijn doorzettingsvermogen”

Drie jaar na zijn olympisch debuut in Tokio is Michael Obasuyi (24) er straks ook bij op de Spelen in Parijs. Een enorme opsteker na jarenlang blessureleed. “Mijn man en ik zijn bijzonder trots op het doorzettingsvermogen van onze zoon”, benadrukt mama Caroline Decuyper.
The post Ouders van 110m-hordeloper Michael Obasuyi kijken uit naar de Olympische Spelen: “Bijzonder trots

Lees meer »

KV Kortrijk opent seizoen met verlies tegen AA Gent

AA Gent heeft zondagnamiddag op de eerste speeldag van het seizoen in de Jupiler Pro League met het kleinste verschil (0-1) gewonnen op bezoek bij KV Kortrijk, dat vorig seizoen maar nipt aan de degradatie wist te ontsnappen. Nieuwkomer Andri Gudjohnsen, de zoon van Eidur (ex-Club en -Cercle Brugge) en kleinzoon van Arnor Gudjohnsen (ex-Anderlecht), scoorde op het uur het

Lees meer »

“Er zijn geen woorden voor de ontreddering”: drie meisjes die stierven bij mesaanval tijdens Taylor Swift-dansles krijgen gezicht

De politie van Merseyside heeft de namen vrijgegeven van de drie slachtoffertjes die gisteren omkwamen bij een mesaanval in een dansschool in het Engelse Southport. Het gaat om Bebe King (6), Elsie Dot Stancombe (7) en Alice Dasilva Aguiar (9). Bebe en Elsie overleden gisteren aan hun verwondingen, Alice vanmorgen. Volgens een tante van Alice zijn haar ouders “ontroostbaar”.

Lees meer »

Celstraf voor vijftiger die politie bestookt met nodeloze oproepen en facturen in brand steekt: “We weten niet meer wat we met hem moeten aanvangen”

Een 54-jarige man uit Gistel is veroordeeld tot een celstraf van 11 maanden met uitstel voor belaging en afzetterij. Voor brandstichting ging de vijftiger maandagochtend vrijuit. Philippe H. bestookte tussen maart en november 2023 de politie en hulpdiensten met nodeloze oproepen. “Ter plaatse bleek er telkens niets aan de hand”, stelde procureur Saskia Schepens. “De beklaagde was gewoon dronken.”

Lees meer »

EXCLUSIEF. 17-jarige verkrachter aan jaagpad in Olen sloeg al eerder toe. Slachtoffer Ellen (40) getuigt: “Hij raasde maar door. Alsof hij mij dood wilde”

De 17-jarige Nathan, die donderdagavond een vrouw van 27 de bosjes introk en verkrachtte, was niet aan zijn proefstuk toe. Twee jaar geleden viel de tiener zonder reden meerdere vrouwen aan op straat. De jongeman werd sindsdien onder toezicht van de jeugdrechter geplaatst. Ellen (40) was een van zijn eerste slachtoffers. Ze doet nu haar verhaal. “Hij smakte me op

Lees meer »

Olympiakos neemt Roman Yaremchuk over van Club Brugge

Roman Yaremchuk heeft definitief de deur achter zich toe getrokken bij Club Brugge. De 28-jarige Oekraïense spits vertrekt naar de Griekse topclub en Conference League-winnaar Olympiakos. Dat heeft de landskampioen dinsdag gemeld.
The post Olympiakos neemt Roman Yaremchuk over van Club Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bayern München en Kompany winnen in Seoel van Tottenham

Na het gelijkspel tegen vierdeklasser Düren hebben Vincent Kompany en Bayern München opnieuw kunnen winnen in een oefenpot. De Rekordmeister won van Tottenham Hotspur met 2-1 in het Zuid-Koreaanse Seoel. Volgende week spelen de clubs nog eens tegen elkaar in Londen. Bekijk als abonnee op 10 augustus om 18u30 de wedstrijd exclusief én met commentaar op HLN!

Lees meer »

Van ‘twisties’ naar kwispels: hoe een golden retriever met 35.000 Instagram-volgers Biles en co mentaal voorbereidde op de Spelen

Negen olympische medailles, dertig WK-medailles en vijf bewegingen die naar haar vernoemd zijn. De statistieken van de Amerikaanse turnster Simone Biles (27) zijn duizelingwekkend. Letterlijk. Door de ‘twisties’ op de Spelen in Tokio moest ze noodgedwongen op de rem staan. Na twee jaar herbronnen staat ze nu sterker dan ooit in Parijs. Dankzij therapie, training en… een hond.

Lees meer »