TERUGLEZEN ISRAËL. Witte Huis: “Commandopost Hamas onder ziekenhuis” – Door zware gevechten geen hulp meer voor mensen onder puin

Het Israëlische leger (IDF) zegt overheidsgebouwen van Hamas in Gaza-Stad te hebben ingenomen. Onder andere het parlementsgebouw en het politiehoofdkwartier zouden zijn veroverd, meldt ‘The Times of Israel’. De zware straatgevechten tussen het IDF en Hamas verhinderen volgens de VN momenteel hulp aan mensen die vastzitten onder het puin na bombardementen. 179 mensen zijn zelfs noodgedwongen in een massagraf begraven bij het Al Shifa-ziekenhuis nadat de stroom daar volledig uitviel. Onder dat hospitaal zou volgens het Witte Huis een commandopost van Hamas zijn gevestigd. Lees de ontwikkelingen van dinsdag 14 november hier terug.

Meer krantenkoppen in België

Bestelwagen brandt uit na kop-staartaanrijding tussen vier wagens op brug

Op de Moerbrugge Brug in Oostkamp gebeurde woensdagmiddag een verkeersongeval waarbij vier voertuigen betrokken raakten. Er was sprake van een kop-staartaanrijding, waarna het laatste voertuig vuur vatte. Een bestelwagen brandde volledig uit. Ook het wegdek van de brug liep schade op. Het is nog niet duidelijk of de brug voor langere tijd wordt afgesloten voor herstellingswerken.

Lees meer »

Krommenhaak viert kermis met onder meer opening nieuw wandelpad

Komend weekend is er weer kermis op De Krommenhaak en de nabije wijken in Torhout. Het kermiscomité heeft een gevulde affiche klaar met zowel vertrouwde ingrediënten als enkele nieuwigheden.
The post Krommenhaak viert kermis met onder meer opening nieuw wandelpad appeared first on KW.be.

Lees meer »