Matt LeBlanc reageert als eerste “Friends”-acteur persoonlijk op overlijden Matthew Perry: “Ik zal je nooit vergeten”

Acteur Matt LeBlanc heeft als eerste hoofdrolspeler uit "Friends" persoonlijk gereageerd op het overlijden van zijn collega Matthew Perry vorige maand. Op Instagram schrijft hij dat hij met pijn in het hart afscheid neemt en dat het een eer was om het podium met Perry te delen.

Meer krantenkoppen in België

LIVE OEKRAÏNE. “Orbán heeft vandaag ontmoeting met Zelensky”- Procureur-generaal Oekraïne: “Groep plande staatsgreep in Kiev”

De Hongaarse premier Viktor Orbán bezoekt vandaag Kiev, waar hij de Oekraïense president Volodymyr Zelensky ontmoet. Dat meldt de Britse krant ‘Financial Times’. Het bezoek van Orbán, een uitgesproken criticus van de westerse militaire hulp aan Oekraïne, volgt een dag nadat Hongarije het roulerende voorzitterschap van de Europese Unie heeft overgenomen. Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

Q8 tankstation in Sint-Baafs-Vijve steekt helemaal in het nieuw: “Binnenin is niets meer hetzelfde”

Wie de Leiebrug tussen Sint-Eloois-Vijve en Sint-Baafs-Vijve overrijdt, landt als het ware in de Q8-shop van Lindsay Nicque en Jurgen Anno. De zaak werd onlangs grondig verbouwd en heringericht en biedt naast een Delhaize ook onderdak aan een Panos en een koffiehoek van Starbucks.
The post Q8 tankstation in Sint-Baafs-Vijve steekt helemaal in het nieuw: “Binnenin is niets meer

Lees meer »

“Backstage moedermelk afkolven en dan zonnebrillen verkopen: pure rock-’n-roll”. Eline De Munck baat pop-upshop uit op festival

Haar eerste Rock Werchter als mama. “En dat doet iets met mij, ik heb voor het eerst de balans gevoeld tussen mama zijn en mezelf”, vertelt Eline De Munck (36). Terwijl baby Colette (bijna 4 maanden) thuis bij haar meter ligt te slapen, is mama aan het werk. Dubbele shift zelfs, want tussen het verkopen van haar limited collectie RW-zonnebrillen,

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Kinderziekenhuis in Kiev getroffen bij “massale” Russische raketaanvallen op Oekraïne

Rusland heeft maandag opnieuw “een massale raketaanval” op Oekraïne gelanceerd, meldt de Oekraïense president Volodymyr Zelensky op X. Hij heeft het over meer dan veertig raketten van verschillende types die werden afgevuurd op Oekraïense steden als Kiev, Dnipro, Kryvyi Rih, Sloviansk en Kramatorsk. Bij de aanvallen zijn verschillende appartementsgebouwen beschadigd geraakt. In hoofdstad Kiev werd een kinderziekenhuis geraakt. Er is

Lees meer »

Biden in eerste tv-interview sinds rampzalig verlopen debat: “Ik was uitgeput en voelde me echt niet goed”

De Amerikaanse president Joe Biden heeft in zijn eerste televisie-interview na zijn zwakke optreden tijdens het debat met Donald Trump op 27 juni aangegeven dat hij ziek was tijdens dat debat. “Ik voelde me verschrikkelijk”, zei Biden in gesprek met zender ‘ABC’. Hij noemde het “een slechte episode” en suggereerde daarmee dat het een eenmalig incident zou zijn geweest.

Lees meer »