Jan Wuytens stopt met Landhuis De Kleine Prins in Kruiseke (Wervik) én wordt sales manager en mede-organisator in Kusttheater ’t Colisée in Blankenberge

Twee jaar lang waren Jan Wuytens en zijn echtgenote Charlotte Parez de drijvende krachten achter Landhuis De Kleine Prins in Kruiseke (Wervik). Eind dit jaar stopt dat sprookje, want Jan gaat een nieuwe uitdaging aan en begint te werken als sales manager en mede-organisator in Kusttheater Colisée in Blankenberge. Maar voor de fans geen paniek: Jan blijft ook nog altijd zingen en optreden.

We hadden het al vernomen, maar pas deze namiddag werd het officieel bekrachtigd. Zo kregen we net volgend bericht in onze mailbox: “Sommigen onder jullie voelden het al aankomen, voor anderen zal het misschien een verrassing zijn… voor onszelf is het volgende nieuws een logisch vervolg in mijn groeiende carrière. Landhuis De Kleine Prins was de voorbije twee jaar ons professionele ‘kindje’ waar we hard voor hebben geknokt. Al jaren timmer ik aan een carrière, in misschien wel de moeilijkste branche die er is: het artiestenleven, gecombineerd met horeca… maar goed, dat is ook altijd mijn droom en mijn roeping geweest. Nu is het evenwel zo, dat mijn muzikale carrière, de voorbije twee jaar, een grote boost kreeg door het alom bekende Het Witte Paard in Blankenberge. Ik kan er volledig mezelf zijn als artiest en ik word daar super ontvangen en professioneel ondersteund”, schrijft Jan in zijn mail. “Ook ben ik regelmatig werkzaam in het buitenland en treed ik nog overal op in de vele zalen die Vlaanderen rijk is. Die ‘boost’ zorgt er evenwel voor dat ik keuzes moet maken… ik kreeg in Het Witte Paard de aanbieding om er aan de slag te gaan als sales manager en mede-organisator in Kusttheater ‘t Colisée. Naast de vele shows die ik er mag spelen, is dit dus een drukke agenda. Dat maakt dat wij met ingang van 1 januari 2024 alle activiteiten in Landhuis De Kleine Prins zullen stop zetten. Aan de fans: niet getreurd want ik blijf door Vlaanderen trekken met mooie concerten. En je kan mij daarnaast dus ook komen bewonderen in Het Witte Paard. Tot snel! Jan”, besluit hij zijn schrijven. (PADI)

The post Jan Wuytens stopt met Landhuis De Kleine Prins in Kruiseke (Wervik) én wordt sales manager en mede-organisator in Kusttheater ’t Colisée in Blankenberge is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Emilie (25) biedt medische en esthetische voetverzorging in eigen praktijk in Wakken: “Van mijn passie mijn beroep kunnen maken”

Emilie Van de Geuchte is sinds kort gestart met een eigen praktijk medische pedicure in de Oeselgemstraat 57 in Wakken. De jongedame werkt reeds halftijds in het Eerstelijnshuis in Deinze, maar biedt bij haar thuis in Wakken nu ook op zelfstandige basis haar diensten aan.
The post Emilie (25) biedt medische en esthetische voetverzorging in eigen praktijk in Wakken:

Lees meer »

Politieke aardverschuiving in het Verenigd Koninkrijk: oppositiepartij Labour verplettert Conservatieven, premier Sunak kondigt ontslag aan

Zoals verwacht een politieke aardverschuiving in het Verenigd Koninkrijk: nadat de rechtse Conservatives van huidig premier Rishi Sunak veertien jaar lang aan de macht waren, wint oppositiepartij Labour nu de Britse verkiezingen. En nog geen klein beetje ook. “Een verpletterende overwinning”, voorspelt de exitpoll van de grote Britse media. De Conservative Party wordt zwaar afgestraft: de partij stevent af op

Lees meer »

Groot deel van centrum van Herentals is fietszone vanaf vandaag

De stad Herentals vormt een groot deel van het centrum vanaf vandaag om tot fietszone. Ook in delen van de wijk Wuytsbergen-Ekelen voert de stad een fietszone in. Zo wil de stad mensen ertoe aanzetten meer de fiets te nemen. Daarnaast moet het centrum veiliger worden voor leerlingen van scholen in de buurt.

Lees meer »

Infrastructuurwerken voor uitbreiding bedrijventerrein De Noordvaart van start

Stad Nieuwpoort en WVI slaan de handen in elkaar om het bedrijventerrein De Noordvaart op een kwalitatieve en duurzame manier op te schalen. Het gaat over een uitbreidingszone van 9 hectare die aansluit op het bestaande bedrijventerrein. “De nood aan bijkomende ruimte in de regio is hoog. Met de start van de infrastructuurwerken krijgt de uitbreiding eindelijk vorm.”
The

Lees meer »

VBS Duizendpluspoot wint VRT-wedstrijd en mag naar Olympische Spelen: “Lopen elke dag 1 mijl”

Sport Vlaanderen, MOEV en allerlei Vlaamse topsporters moedigen in aanloop naar de Olympische Spelen alle Vlaamse en Brusselse scholen aan om het olympische gevoel aan te wakkeren. De scholen konden ook deelnemen aan de VRT-wedstrijd ‘Plankgas naar de Spelen’. De finales werden recent in drie steden afgewerkt. De olympische bus trok nadien naar de winnende school, naar Duizendpluspoot in Sint-Eloois-Vijve.

Lees meer »

Oppositie bekritiseert indexatie rusthuisdagprijs in Alveringem: “Graag eens indexatie overslaan”

De kostprijs van het woonzorgcentrum in Alveringem verhoogt weer. Het OCMW-bestuur past de dagprijs aan volgens de consumptieprijsindex van april 2024. De oppositie vraagt zich af waar dat eindigt. “Een OCMW-uitbating moet ietwat sociaal blijven. Ik betreur dat dit onbespreekbaar is”, zegt PRO-raadslid Emma Breyne.
The post Oppositie bekritiseert indexatie rusthuisdagprijs in Alveringem: “Graag eens indexatie overslaan” appeared first

Lees meer »