Hoe reageren boeren nu ze plots niet meer moeten stoppen met hun landbouwbedrijf? “Wij durven niet meer blij zijn”

Derde keer, goede keer voor het stikstofakkoord? Daar hopen landbouwers zoals Mathieu (59) in Tessenderlo en Sonja (36) in Turnhout wel op. Ze zijn opgelucht dat ze niet langer op de rode lijst staan, maar op hun beide oren slapen? Dat niet. “Ze zijn ons al te lang aan het koeioneren”

Meer krantenkoppen in België

Martin uit Kinrooi ziet zonnepanelen 2.500 keer uitvallen op 3 maanden tijd, maar aantal klachten bij Fluvius daalt

2.613 meldingen over uitvallende zonnepanelen kreeg netbeheerder Fluvius het voorbije zomerseizoen binnen. Dat is bijna de helft minder van vorig jaar: toen waren er nog meer dan 5.000 klachten. Met het groeiende aantal panelen gingen de cijfers steil de hoogte in. Dat lijkt nu gekeerd. Want Fluvius versterkt zijn netten sneller, waardoor het de toevloed aan zonnestroom beter aankan en

Lees meer »

Cirque du Soleil lanceert nieuwe digitale ervaring exclusief voor België in samenwerking met Imagien

Cirque du Soleil werkt samen met Imagien om zijn wereldberoemde show KURIOS: Cabinet of Curiosities naar het digitale podium te brengen. Deze exclusieve, interactieve ervaring laat kijkers Cirque du Soleil op een geheel vernieuwende manier beleven. De digitale voorstelling is exclusief te zien in België. De opnames werden gemaakt tijdens de live shows van KURIOS: Cabinet of Curiosities in Brussel.<br

Lees meer »

Duizenden badeendjes racen op het kanaal tijdens stadsevent van Rotary Izegem: “Steun goede doel en maak kans op een droomreis”

Izegem is in de ban van de Duck Race. Op zaterdag 12 oktober worden duizenden eendjes in het kanaal Roeselare-Leie gedropt. Die gaan samen de strijd aan om zo snel mogelijk de finish te bereiken. Een mooie prijzenpot ligt te wachten op de ‘eigenaars’ van het de eerste eendjes. Maar het moet bovenal ook een verbindend stadsevent worden.
The

Lees meer »