“Heilige graal”: Amerikaan koopt postzegel voor recordbedrag van 2 miljoen dollar

Een zeldzame postzegel is vorige week geveild voor meer dan 2 miljoen dollar (1,87 miljoen euro). Nooit eerder ging een Amerikaanse postzegel voor zoveel geld onder de hamer. De koper is de 76-jarige Amerikaan Charles Hack, die aan ‘The Washington Post’ vertelt dat hij al van kinds af aan droomde van de postzegel de Inverted Jenny. Hij noemt ‘m “de heilige graal van de postzegelwereld”.

Meer krantenkoppen in België

“Alle camera’s moeten afgedekt worden”: naaktscène van Kit Harington in toneelstuk zorgt voor strenge regels

De regels voor de bezoekers van ‘Slave Play’ in de Londense West End zijn onverbiddellijk. Het is ten strikste verboden om je smartphone boven te halen tijdens het toneelstuk waarin ‘Game of Thrones’-acteur Kit Harington (37) een lange naaktscène heeft. “Ze plakken camera’s van gsm’s af en dreigen met juridische stappen als je toch filmt.”

Lees meer »

Jonge motorcrossbroers Matto en Castor zijn opgegroeid met de extreme sport: “Ik kon Belgisch kampioen worden”

De broertjes Matto en Castor Vertongen uit Avelgem maken dezer dagen indruk in motorcrossland. De appel valt niet ver van de boom, want hun papa Dimitri Vertongen (40) werd ooit Belgisch kampioen.
The post Jonge motorcrossbroers Matto en Castor zijn opgegroeid met de extreme sport: “Ik kon Belgisch kampioen worden” appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Koningin van de Kantoren’ over opvolgingsstrijd in familiebedrijf: “Mijn zoon is voor de concurrentie gaan werken, zo meedogenloos is de competitie”

Bij het grote publiek doet haar naam misschien geen belletje rinkelen, maar de leading leady van de vastgoedsector Ingrid Ceusters (70) heeft een levensloop zoals er geen twee zijn. Nu geeft ze de fakkel door. En spreekt ze uitzonderlijk met de pers, óók over de familieruzie die haar gezin uiteenrukte. “Als de ene niet meer met de andere door dezelfde

Lees meer »

Verthé Interieurs uit Harelbeke steunt Het Ventiel met wijnactie

Verthé Interieurs is een interieurwinkel in de nabije omgeving van de markt in Harelbeke. Ze organiseren een wijnactie ten voordele van Het Ventiel. De vzw Het Ventiel zet zich in voor mensen met jongdementie. Met de actie wil Verthé Interieurs ervoor zorgen dat mensen met jongdementie beter ondersteund worden.
The post Verthé Interieurs uit Harelbeke steunt Het Ventiel met

Lees meer »