Geen bezoek, wel een telefoontje: prins Harry is verjaardag van koning Charles niet vergeten

Koning Charles viert zijn 75ste verjaardag maar zoon Harry, die komt niet af om een stukje taart te eten. Charles zou wel een telefoontje mogen verwachten van zijn jongste zoon.

Meer krantenkoppen in België

Uitgespuwd in Amerika, gevierd in Europa: doet Justin Timberlake straks schandalen vergeten in uitverkocht Sportpaleis?

Geen nineties en nillies zonder Justin Timberlake (43). Eerst als onderdeel van boyband *NSYNC, nadien solo. In thuisland Amerika ziet de prince of pop zijn koninkrijk verkleinen na een resem schandalen. Toch staat hij op Europese bodem wél nog voor volle concertzalen, zo ook zaterdag en zondag in het Sportpaleis. Is zijn ster echt tanende of zal hij bewijzen dat

Lees meer »

Nederland wordt host onderzoeksbureau naar Holocaust

Nederland wordt de host van een internationaal onderzoeksbureau naar de Holocaust als dat wordt goedgekeurd door de Europese Commissie. De zogenoemde hoofdzetel wordt ondergebracht bij het NIOD Instituut voor Oorlogs-, Holocaust- en Genocidestudies, melden minister Eppo Bruins van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en Vincent Karremans, als staatssecretaris verantwoordelijk voor oorlogsherdenking.

Lees meer »

Brasserie Cocoon uit Deerlijk blaast tien kaarsjes uit

Brasserie Cocoon bestaat tien jaar. De zaak is geëvolueerd van een café met enkele kleine snacks tot een echte brasserie waar lekker en gezellig tafelen centraal staat. Met Tropicana kreeg Cocoon er zes jaar geleden ook een zusje bij. Koen Verbeke en Katrien Deleersnyder gaan in de sfeervol ingerichte zomerbar voor ontmoeting en gezelligheid.
The post Brasserie Cocoon uit

Lees meer »

Ontwijding Ginstekerk niet aan de orde

Tijdens de jongste gemeenteraadszitting in Oostrozebeke kwam de oppositiepartij Inspraak.nu op de proppen met heel wat vragen rond het artikel in onze krant betreffende het gebruik van de Ginstekerk voor culturele doeleinden.
The post Ontwijding Ginstekerk niet aan de orde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bpost ook in tweede kwartaal onder kaap van miljard euro omzet

Bpost heeft de bedrijfsopbrengsten tijdens het tweede kwartaal met 3,8 procent zien afnemen in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar, tot 988,2 miljoen euro. Dat heeft het postbedrijf voorbeurs bekendgemaakt. Analisten gepolst door Bloomberg hadden gemiddeld genomen gerekend op een omzet van 1,01 miljard euro. Ook in het eerste kwartaal bleef bpost onder die kaap van een miljard euro.

Lees meer »