Geen bezoek, wel een telefoontje: prins Harry is verjaardag van koning Charles niet vergeten

Koning Charles viert zijn 75ste verjaardag maar zoon Harry, die komt niet af om een stukje taart te eten. Charles zou wel een telefoontje mogen verwachten van zijn jongste zoon.

Meer krantenkoppen in België

Jitse (20) opent trimsalon Blaf Boutique in Lichtervelde

Jitse Snijders opende op woensdag 10 juli haar trimsalon Blaf Boutique. Haar eerste klant was een koningspoedel. Het logo van Blaf Boutique bevat trouwens een poedel, het lievelingsras van Jitse. Maar alle rassen zijn welkom voor een was- of trimbeurt.
The post Jitse (20) opent trimsalon Blaf Boutique in Lichtervelde appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. “Geloof me, jullie kunnen me niet raken”: woedende Djokovic zet boeroepers op Wimbledon stevig op hun nummer

Novak Djokovic bereikte maandagavond probleemloos de kwartfinales op Wimbledon door de Deen Holger Rune in drie sets (6-3, 6-4, 6-2) te verslaan. Toch was er achteraf van feeststemming geen sprake bij de 24-voudige grandslamwinnaar. Hij was woedend dat een deel van het publiek hem tijdens zijn partij had uitgejouwd. “Het was respectloos en dat accepteer ik niet.”

Lees meer »

Budget van 320 miljoen en grootste wereldsterren te gast: dit weekend vindt ‘huwelijk van de eeuw’ plaats

Na vier maanden pre-huwelijk, duurbetaalde optredens van Rihanna en Justin Bieber en een sterrenparade uit Bollywood én Hollywood is het dit weekend in India tijd voor het échte feest. Miljardairskinderen Anant Ambani (29) en Radhika Merchant (29) vieren vanaf vrijdag het einde van wat nu al ‘het huwelijk van de eeuw’ genoemd wordt. Ze tellen er meer dan 300 miljoen

Lees meer »

Hoe hard zal onweer tekeergaan na zomerse hitte? “Lokale schade door felle windstoten en grote hagel is niet uitgesloten”

Deze week krijgen we verschillende keren te maken met zwaar onweer. Dinsdag zal het een eerste keer gaan donderen en flitsen na een dag met zomerse temperaturen. Lokaal is schade mogelijk door hagel en windstoten. Ook later deze week mogen we ons opnieuw verwachten aan fel onweer. Maar waar en wanneer zal het onweer tekeergaan? Aan wat mogen we ons

Lees meer »

Neos schenkt 500 euro aan de Babytheek in Kortrijk: “Financieel duwtje in de rug”

In het kader van de campagne ‘Neos met een Hart’ schonk Mie Debruyne, voorzitster van Neos West-Vlaanderen, 500 euro aan de Babytheek, een onderdeel van de Deelfabriek. “We willen daarmee tweedehands buggy’s kopen want we hebben er veel te weinig om aan de aanvragen te voldoen”, zegt Lisbeth Morlion, vrijwilligster bij de Babytheek.
The post Neos schenkt 500 euro

Lees meer »

Biden in eerste tv-interview sinds rampzalig verlopen debat: “Ik stap alleen uit de race als de Heer mij persoonlijk komt vertellen dat ik dat moet doen”

De Amerikaanse president Joe Biden heeft in zijn eerste televisie-interview na zijn zwakke optreden tijdens het debat met Donald Trump op 27 juni aangegeven dat hij ziek was tijdens dat debat. “Ik voelde me verschrikkelijk”, zei Biden in gesprek met zender ‘ABC’. Biden maakte ook nogmaals duidelijk dat hij niet overweegt om uit de race om het presidentschap te stappen.

Lees meer »

VOLT verkent Poperinge en omstreken

De oud-leerkrachten van het VTI Tielt trokken onlangs op dagexcursie. Ze brachten een uitgebreid bezoek aan het Lijssenthoek Military Cemetery in Poperinge met inbegrip van het informatiecentrum. Na het middagmaal trok men naar de hoppeboerderij ’t Hoppecruyt in Proven waar er uitgebreid uitleg gegeven werd over de hopteelt. Daarna was het heerlijk ontspannen in Au
The post VOLT verkent

Lees meer »

“Lokale verankering is voor ons heel belangrijk”: Brecht en Stijn Romel breiden Bordes uit naar Hooglede en Oostrozebeke

Broers Brecht (38) en Stijn Romel (36) leiden al negen jaar vastgoedkantoor Bordes in goede banen. Na vestigingen in Merelbeke en Waregem breiden de Izegemnaars nu ook uit naar Hooglede en Oostrozebeke, waar ze samensmelten met Briek en Imex.
The post “Lokale verankering is voor ons heel belangrijk”: Brecht en Stijn Romel breiden Bordes uit naar Hooglede en Oostrozebeke

Lees meer »