Exposanten opnieuw enorm tevreden over Gentleman’s Fair in Waregem: “Boren hier een erg unieke doelgroep aan”

Snelle bolides, een verfijnde keuze van eten en drinken en zelfs enkele flipperkasten. Wie dit weekend richting Waregem trok, kwam er terecht bij de Gentleman’s Fair. De grootste mancave van Europa opende er opnieuw de deuren voor duizenden bezoekers.

Wat ooit begon als een grappig idee in 2016 groeide al snel uit tot een expo zonder gelijke in België. Mathieu Damiens kan alvast terugblikken op een erg geslaagde editie 2023. “We hadden iets minder dan 100 exposanten op de beurs”, lacht hij. “Dat is een tikkeltje minder dan vorig jaar, maar aan de andere kant wilden de huidige exposanten wel meer ruimte voor hun standen. Als je dit alles samentelt dan begrijp je meteen dat dit een beurs is waar heel wat ondernemers absoluut willen op aanwezig zijn. Ook de tickets gingen aan een rotvaart de deur uit, met een voorverkoop die alle records brak. De Gentleman’s Fair kon zich meer dan ooit op de kaart zetten als dé beurs voor mannen die op zoek zijn naar de betere dingen in het leven.”

Tevreden exposanten

Over het precieze aantal bezoekers was na afsluit van de beurs nog wat onduidelijkheid, al kon dat de tevredenheid bij de exposanten niet meteen drukken. Voor Belgian Limoncello was het ondertussen al de zesde deelname aan de beurs. “We boren hier toch wel een erg unieke doelgroep aan”, klonk het bij de brouwers. “Zowel mannen als vrouwen komen naar hier omdat ze op zoek zijn naar zaken die het leven leuker maken. Geen broodnodige items, maar dingen die van hun huis een echte thuis maken. Een goede fles hoort daar nu gewoon bij.”

Ook bij Epic Pinball, een onderneming uit Anzegem, klinkt een gelijkaardig verhaal. “Hebben we hier al veel flipperkasten verkocht? Niet meteen al merken we wel een toename in verhuur na iedere deelname!” Het koppel ondernemers is al aan een tweede aanwezigheid op de beurs toe en daar lijkt nog geen einde aan te komen. “Flipperkasten zul je niet snel nog in een terugvinden, een resultaat van een erg strenge wetgeving. Het is een ding voor mancave’s of bedrijven geworden. Hier heb je niet alleen een resem mannen die de revue passeren, ook heel wat ondernemers komen hier een kijkje nemen.”

The post Exposanten opnieuw enorm tevreden over Gentleman’s Fair in Waregem: “Boren hier een erg unieke doelgroep aan” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

‘De Mugge van Brugge’ komt met eindejaarsconference naar Concertgebouw Brugge: “Dank burgemeester om langs te komen en op voorhand al sorry”

Kevin Rombaux alias ‘De Mugge van Brugge’ zal zich rustig moeten houden op oudejaarsavond 2024 en nieuwjaarsdag 2025, want op maandag 2 januari 2025 staat hij met zijn nieuwe eindejaarsconference ‘Ejjet g’hoârd’ voor de allereerste keer in het Concertgebouw van Brugge. Vooraf zijn er try-outs in Brugge, Zeebrugge en Sijsele.
The post ‘De Mugge van Brugge’ komt met eindejaarsconference

Lees meer »

Streekproductenfestival Da’Smakt viert jubileum: “Blij dat Damme er staat als culinair merk op deze twintigste editie”

Het streekproductenfestival Da’Smakt viert een mooi jubileum. Op zondag 6 oktober is het evenement, dat voor de derde keer plaatsvindt in de Zustertuin, aan de twintigste editie toe. Naast de lokale lekkernijen van meer dan dertig standhouders kun je er ook genieten van een streepje livemuziek.
The post Streekproductenfestival Da’Smakt viert jubileum: “Blij dat Damme er staat als culinair

Lees meer »

Paus Franciscus vraagt vergiffenis voor zonden van de kerk

Paus Franciscus heeft tijdens een boetedoening om vergiffenis gevraagd voor de zonden en overtredingen van vertegenwoordigers van de katholieke kerk. De kerkleider benadrukte in de Sint-Pietersbasiliek in Rome dat de Kerk boete moet doen voor haar overtredingen als ze haar geloofwaardigheid onder de gelovigen wil herstellen. De aanpak van seksueel misbruik stond centraal.

Lees meer »

Controversieel “Project 2025” brengt Trump en Vance in nauwe schoentjes

JD Vance, de running mate van Donald Trump, probeerde zich de afgelopen dagen te distantiëren van het controversiële “Project 2025”. Dit project, een conservatief beleidsplan voor een toekomstige Republikeinse regering, leidt tot felle kritiek van de Democraten. Het document belooft ingrijpende en controversiële veranderingen als Trump opnieuw president wordt. Vance heeft nauw contact met de auteurs van het project en

Lees meer »

Interview met zwakbegaafde kinderverkrachter kan Axel Daeseleire twee jaar cel opleveren

Twee jaar gevangenis. Dat hangt Axel Daeseleire (55) boven het hoofd na een nooit uitgezonden interview met een pedoseksueel die opgesloten zat in het Forensisch Psychiatrisch Centrum in Gent. Volgens het parket maakten de tv-maker en enkele anderen achter het programma ‘Axel gaat binnen’ misbruik van de zwakbegaafdheid van de zedendelinquent — hij heeft een IQ van 67 — om

Lees meer »

Roel maakt verkiezingsrap voor papa Marc

In Staden maakte Roel een heuse rapsong ter promotie van de kandidatuur van zijn vader Marc Van Ysacker bij de komende gemeenteraadsverkiezingen.
The post Roel maakt verkiezingsrap voor papa Marc appeared first on KW.be.

Lees meer »