‘Crème brûlée voor De Warmste Week’ bij Mister Spaghetti

Nog tot en met 18 december is het suggestiedessert crème brûlée te verkrijgen bij Mister Spaghetti in de Handboogstraat 10. Voor elke crème brûlée die je bestelt, doneert de spaghettizaak 50 cent aan De Warmste Week.

Mister Spaghetti, bekend om zijn ‘not ordinary, just different’ aanpak, heeft een smakelijke en warme manier bedacht om bij te dragen aan De Warmste Week. Nog tot en met 18 december kunnen klanten bij Mister Spaghetti genieten van een heerlijke crème brûlée en tegelijkertijd het goede doel steunen. “We geloven in het creëren van een over-the-top ervaring en willen onze klanten op een originele manier betrekken bij het steunen van het goede doel. Voor elke crème brûlée die wordt besteld, zal Mister Spaghetti 50 cent doneren aan De Warmste Week. Hiermee dragen ze bij aan het ondersteunen van jongeren en kinderen bij het opgroeien zonder zorgen”, zegt Veerle Jacobs, zaakvoerder van Mister Spaghetti.

The post ‘Crème brûlée voor De Warmste Week’ bij Mister Spaghetti is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Nummer 1722 geactiveerd voor risico op storm of wateroverlast

De federale overheidsdienst Binnenlandse Zaken heeft het noodnummer 1722 geactiveerd omdat het KMI waarschuwt voor slecht weer. Er is een risico op een storm of op wateroverlast, meldt Binnenlandse Zaken vrijdagavond in een persbericht.
The post Nummer 1722 geactiveerd voor risico op storm of wateroverlast appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Na 40 jaar is het tijd om het iets rustiger aan te doen”: restaurant Lamme Goedzak in Damme sluit eind augustus de deuren

Op 25 augustus ontvangt de familie Meiresone de laatste klanten in restaurant Lamme Goedzak in de Kerkstraat in Damme. Het pand, dat hun eigendom was, werd onlangs verkocht, maar de bestemming ervan is nog onduidelijk. “Na veertig jaar horeca is het tijd om het iets rustiger aan te doen”, zegt Steven Meiresone.
The post “Na 40 jaar is het

Lees meer »

“Een dag ‘Het eiland’ niet gequoot, is een dag niet geleefd”: fans vieren populaire tv-reeks in coworking op Antwerpse Meir

Trivial time, groene dassen en ‘ne ring op een Düsseldorf’: fans van Het eiland kunnen nog tot eind juli in de voetsporen treden van Guido, Michel, Frankie en Alain en de werksfeer opsnuiven bij Cynaaaal-GOGO. Omdat de reeks 20 jaar bestaat, opende streamingdienst Streamz ‘Coworking Het Eiland’ op de Antwerpse Meir. (En dat is geen) zever, gezever.

Lees meer »

“Ik zag palmbomen en dacht: dit is Parijs niet”: Jem (30) stapt zonder het te beseffen op verkeerde vlucht en eindigt in Spanje

De Britse Jem Maybank (30) uit Leeds dacht dat ze eind vorige maand op een vlucht richting Parijs stapte, maar niets bleek minder waar te zijn. Door de ‘vakantierush’ vergiste ze zich van gate, waardoor ze even later richting het Spaanse Alicante vloog. “Ik had mijn ticket aan vier personeelsleden laten zien”, klinkt het. Ik vroeg waarom mijn stoeltje op

Lees meer »

Belg zet opnieuw meer geld op spaarboekje

Het totale bedrag op de spaarrekening bij twaalf Belgische banken is in de eerste zes maanden van dit jaar met 1,5 procent gestegen naar 256 miljard euro. Dat toont een rondvraag van De Tijd aan. Als we dit doortrekken naar de hele markt, betekent dit dat de spaartegoeden bij Belgische banken in de eerste helft van het jaar met 3,9

Lees meer »

Patrick De Clercq hangt na 42 jaar fototoestel aan de haak: “Geen schrik voor zwart gat”

Ruim 42 jaar kon je bij Patrick De Clercq terecht voor professionele fotografie. Daar is nu definitief een einde aan gekomen. We blikken terug op een indrukwekkende loopbaan. Zijn carrièrepad was er eentje van passie, toewijding en aanpassing aan de evoluerende technologieën binnen de fotografie. Schrik voor het zwarte gat heeft de natuurfanaat in hart en nieren alvast niet.

Lees meer »

Opening van zomerspeelplaats tijdens foodtruckfestival lokt onmiddellijk veel bezoekers naar Stationsplein in Roeselare

Zaterdagmiddag werd de zomerspeelplaats op het Stationsplein in Roeselare officieel geopend. Dat gebeurde tijdens een nieuw, gesmaakt evenement. Het foodtruckfestival voor kinderen lokte onmiddellijk veel bezoekers.
The post Opening van zomerspeelplaats tijdens foodtruckfestival lokt onmiddellijk veel bezoekers naar Stationsplein in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »