Avelgem kondigt eindejaarsactie ‘WINter in A’ aan

Door Avelgem rijden geeft je nu al winterkriebels. Met sfeervolle kerstverlichting, winterse etalages en paraderende pinguïns kan je er niet meer naast kijken. Met ‘WINter in A’ wil het gemeentebestuur daar nog een (sneeuw)schepje bovenop doen. Winkelen in Avelgem moet zo een echt winters evenement worden. Ideaal voor de komende kerstperiode.

Met het initiatief ‘WINTer in A’ heeft het gemeentebestuur als doel om het lokaal winkelen tijdens de eindejaarsperiode opnieuw te stimuleren. Dit initiatief biedt de inwoners de mogelijkheid om via hun inkopen bij lokale handelaars kans te maken op één van de prijzen uit de prijzenpot. Caroline Valck, schepen van lokale economie in Avelgem, benadrukt het belang van het ondersteunen van onze lokale handelaars tijdens deze periode: “Van het ultieme kerstcadeau tot de perfecte winteroutfit. Onze inwoners kunnen voor al hun winterkoopjes perfect terecht bij onze lokale handelaars”, aldus de schepen

De actieperiode loopt van 15 november 2023 tot en met 15 januari 2024. Gedurende deze periode ontvang je bij elke aankoop, ongeacht het bedrag, een sticker van de deelnemende handelaar. De handelaars zijn onderverdeeld in vijf verschillende categorieën: Horeca, Voeding (bijvoorbeeld een broodjeszaak, bakker, enz.), Mode (zoals een kledingwinkel, schoenenwinkel, enz.), Verzorging (bijvoorbeeld een kapper, apotheek, enz.) en Andere (denk aan een fietsenwinkel, garage, enz.)

Als je een volle spaarkaart hebt én bij minstens drie verschillende categorieën hebt gewinkeld, kun je je spaarkaart inleveren in de verzamelboxen die te vinden zijn in het gemeentehuis, het sociaal huis, de bibliotheek of in Spikkerelle. Door dit te doen, maak je kans op één van de vele mooie prijzen die beschikbaar worden gesteld door zowel de gemeente als alle 55 deelnemende handelaars. De totale prijzenpot, samengesteld door de gemeente en de handelaars, bedraagt meer dan 4.500 euro in totaal.

Op de website www.avelgem.be/eindejaarsactie kun je een overzicht vinden van alle handelaars die deelnemen aan de eindejaarsactie. Daarnaast kun je ook de prijzenpot bekijken en ontdekken welke prijzen je kunt winnen. (JDB)

The post Avelgem kondigt eindejaarsactie ‘WINter in A’ aan is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

“Steeds moeilijker om geen medelijden met Lukaku te krijgen”: buitenlandse pers hard voor “zieke Belgen” én bondscoach Tedesco

“Het EK zal België niet missen.” De buitenlandse pers is hard voor de prestaties van onze Rode Duivels tegen Frankrijk, en op Euro 2024 tout court. Ze stellen zich véél vragen. Waarom zo pover? En is dit nu echt het einde van deze generatie? Bovendien krijgt bondscoach Tedesco forse kritiek. “Had België hem niet gehaald omwille van zijn tactische kunde?

Lees meer »

Zevende editie van Dwars Door Zulte

Dit weekend staat de zevende editie van Dwars Door Zulte op de kalender. De kids openen het DDZ-weekend en lopen op zaterdagvoormiddag op de Waalmeers in Zulte. De Big Runs van 4, 8 en 16 kilometer vinden plaats op zondagvoormiddag in Olsene (VBS Olsene).
The post Zevende editie van Dwars Door Zulte appeared first on KW.be.

Lees meer »

TERUGLEZEN GAZA. Israëlisch leger: “Zeker 900 Hamasstrijders gedood in Rafah”

Lees hier al het nieuws terug van woensdag 3 juli over de oorlog tussen Israël en terreurbeweging Hamas. Zeker vier Palestijnen zijn om het leven gekomen door een Israëlische aanval op het vluchtelingenkamp Nur Shams op de Westelijke Jordaanoever, zo meldt het ministerie van gezondheidszorg van de Palestijnse Autoriteit. En het Israëlisch leger heeft naar eigen zeggen meer dan 900

Lees meer »

Monsterboete voor Fluvius? “Hou mijn hart vast als ik verbruik van twee jaar ga moeten betalen”

De Vlaamse energieregulator VREG onderneemt op dit moment juridische stappen tegen Fluvius. Of dat een monsterboete of dwangsommen zijn, wordt eerstdaags beslist. De netbeheerder moest de IT-problemen die nu al bijna drie jaar aanslepen, oplossen. Deadline: afgelopen zondag 30 juni. Dat bracht HLN-consumentenexperte Safia Yachou aan het licht in april. Maar vandaag zijn er nog steeds duizenden Vlamingen die al

Lees meer »

Ruimte voor carpoolparking in Geluwe?

Als het van gemeenteraadslid Nino D’Hellem (Team 2030) afhangt, dan komt er op de hoek van de Komerenstraat en Menenstraat (N8) naast de rotonde van de drukke expresweg N58 in Geluwe een carpoolparking.
The post Ruimte voor carpoolparking in Geluwe? appeared first on KW.be.

Lees meer »