Lisa is de nieuwe deskundige communicatie voor stad Ieper“Dit voelt als thuiskomen”

De Ieperse Lisa Van Cauwenbergh (31) is de nieuwe deskundige communicatie voor de stad Ieper.

Lisa Van Cauwenbergh volgde de bacheloropleiding journalistiek in Kortrijk en woont in Ieper. “Ik hoop dat ik slaag in mijn opzet om samen met mijn collega’s en door teamwork de Ieperlingen op een toegankelijke en duidelijke manier te informeren van het reilen en zeilen in de stad”, aldus Lisa.

“Ieper is voor mij thuiskomen. Ik woon er bijna 30 jaar en de stad blijft mij verwonderen. Haar rijke geschiedenis en prachtige natuur bekoren mij keer op keer. In Ieper kom ik tot rust, leer ik bij, ontmoet ik interessante mensen, word ik ontroerd. Ik kan hier volledig mezelf zijn. Ik ben apetrots op mijn stad.”

Passie voor taal

Voor ze bij de stad Ieper aan de slag ging, was ze als buyer en event coördinator bij Barco in Kortrijk aan de slag. “Ik ben een gevoelige optimist met een passie voor taal, muziek, kunst en bloemen”, omschrijft ze zichzelf. “Schrijven heb ik altijd graag gedaan en ik heb een passie voor actualiteit en het informeren van mensen. Ik zocht een job waar ik met mijn diploma journalistiek aan de slag kon. Het feit dat deze functie bij stad Ieper kon worden uitgevoerd en dat ik kon werken in en voor de Kattenstad was voor mij uiteraard een extra pluspunt.”

Sinds oktober is Lisa aan de slag als deskundige communicatie voor de stad Ieper. “Ik wil echt mijn schouders zetten onder de redactie van de stedelijke publicaties en persberichten. Ik hoop een expert te worden in de mondelinge, schriftelijke en digitale communicatie en samen met de communicatieambtenaar de krijtlijnen uit te zetten van het communicatiebeleid van de stad.”

The post Lisa is de nieuwe deskundige communicatie voor stad Ieper“Dit voelt als thuiskomen” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Ondanks hevige regen van afgelopen maanden: het festivalterrein van Rock Werchter ligt er prima bij

Donderdag start de 48ste editie van Rock Werchter. Het festivalterrein heeft de regen van de afgelopen maanden goed doorstaan; slechts hier en daar zijn enkele modderplekken te bespeuren. De organisatie, Live Nation, heeft dan ook extra hard gewerkt. “Er is water weggepompt en er zijn stukken terrein verhard”, vertelt woordvoerder Nele Bigaré. VTM NIEUWS kreeg al een rondleiding op het

Lees meer »

Meer dan 100 dolfijnen aangespoeld op Amerikaanse oostkust

Aan de oostkust van de Verenigde Staten zijn ongeveer 125 witflankdolfijnen gestrand. De dieren kwamen vast te zitten aan een schiereiland in de Amerikaanse staat Massachusetts toen het eb werd. Reddingswerkers proberen de dieren nu terug naar de oceaan te begeleiden. Zeker 10 dolfijnen zijn al gestorven.

Lees meer »

Kapel van Zusters Karmelietessen in Blankenberge wordt ontmoetingsplaats: “Eerst zijn er grondige verbouwingswerken gepland”

Vzw Oranje zal samen met de buurtbewoners een nieuwe invulling geven aan de kapel van het klooster van de Zusters Karmelietessen langs de Koning Albert-I laan in Blankenberge. De ruimte kreeg ook de nieuwe naam ‘De Karmijn’ die onthuld werd tijdens een buurtfeest donderdagavond. “Een van de eerste initiatieven die we hier willen organiseren is een markt met producten van

Lees meer »

Jean-Pierre Belaen (67) stelt tentoon tijdens expo Metal Arts in Tielt: “Mensen glimlachen als ze mijn beelden zien”

In de voorhal van het stadhuis van Tielt kan je momenteel de tentoonstelling Metal Art gaan bezichtigen. Dit initiatief van de Tieltse Perskring, in samenwerking met stad Tielt, brengt vijf metaalkunstenaars van eigen bodem samen. Een van hen is Jean-Pierre Belaen, die van beeldhouwen met brons en koper zijn handelsmerk heeft gemaakt.
The post Jean-Pierre Belaen (67) stelt tentoon

Lees meer »