Jeanneke (96), die na 70 jaar haar huisje moest verlaten, heeft eindelijk haar stekje gevonden: “Vele steun heeft mij erdoor geholpen”

“Momenteel gaat het goed, maar er zijn toch nog momenten dat ik veel moet huilen”, zegt de 96-jarige Jeanneke Vervoort uit Waarloos (Kontich). Een paar dagen geleden verhuisde ze uiteindelijk toch naar een assistentiewoning nadat ze haar huisje waar ze meer dan zeventig jaar had gewoond, noodgedwongen moest verlaten omdat het onbewoonbaar is verklaard. Haar lastige situatie deed heel Waarloos meeleven.

Meer krantenkoppen in België

De Rode Ridder viert verjaardag op middeleeuws festival: “Met heuse lookalike-wedstrijd”

Tijdens het weekend van 12 tot 14 juli is Snellegem weer in de ban van de middeleeuwen. En dat weekend is er maar één Johan echt belangrijk, namelijk De Rode Ridder. Die legendarische stripfiguur viert immers zijn 65-jarig bestaan tijdens het middeleeuws festival.
The post De Rode Ridder viert verjaardag op middeleeuws festival: “Met heuse lookalike-wedstrijd” appeared first on

Lees meer »

Twee jaar cel voor twintiger die moeder foltert met waterboarding na ruzie over avondeten: “Ze kwam in mijn comfortzone”

Na een ruzie over het avondeten sleurde M.S. (26) zijn moeder naar de badkamer, waar hij haar ‘waterboardde’ met een natte badjas. Pas toen hij merkte dat ze moeilijk ademde, hield hij op. Het was lang niet de eerste keer dat de twintiger zijn moeder te lijf ging. De rechter gaf hem twee jaar cel, waarvan de helft voorwaardelijk.

Lees meer »