Heftige beelden: Club Brugge-supporters opgepakt na brutale raid op frituur: “Ze probeerden de zaak met vuurwerk in brand te steken”

Een paar uur na de stadsderby tussen Club Brugge en Cercle Brugge heeft een groep supporters van blauw-zwart zondagavond frituur De Vier Seizoen in Sint-Pieters bestormd. Op dat moment zaten supporters van groen-zwart in de zaak te eten. “Ze staken vuurwerk aan en probeerde de zaak in brand te steken”, zucht de zaakvoerder. “We hebben de deur gebarricadeerd waarop ze de vitrine vernielden.” De politie kon vijf verdachten arresteren.

Meer krantenkoppen in België

LIVE. Trump-schutter zocht info over moord op JFK – Trump wil dat Harris geen toegang krijgt tot campagnegeld Biden

De Amerikaanse president Joe Biden is uit de presidentsrace gestapt. Alles lijkt erop dat vicepresident Kamala Harris de fakkel over zal nemen. Zij heeft intussen voldoende gedelegeerden achter zich om de nominatie van de Democraten veilig te stellen. Het ziet er dus naar uit dat zij het op 5 november zal opnemen tegen Republikeins kandidaat Donald Trump. Volg de aanloop

Lees meer »

Bouw noodmasten voor elektriciteit na storm in Mechelen begonnen

In een maïsveld in Heffen (Mechelen) is gestart met de bouw van een eerste noodmast na de storm van 9 juli. Toen kwamen elektriciteitsmasten- en kabels naar beneden wat de Mechelse regio kwetsbaarder maakt als er nog een incident zou zijn. De masten zouden er half augustus moeten staan. Over naar schatting een jaar worden ze vervangen door definitieve masten.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Van uithoudingsrace tot oldtimerrally: dit is de Mille Miglia. “Eigenlijk komen we hier 5 dagen het varken uithangen”

Vorig jaar in de cinema en nu op Amazon Prime: ‘Ferrari’. De film over het leven van Enzo Ferrari, de man achter het befaamde automerk, focust zich op het jaar 1957. Hoofdgebeurtenis daarin? De Italiaanse uithoudingsrace Mille Miglia die toen in zijn originele vorm voor het laatst plaatsvond. “Eén van de meest tot de verbeelding sprekende (en decadente) auto-evenementen ter

Lees meer »

Kostenplaatje van 250 miljoen, 45.000 agenten en mysterie rond ‘Zorro’: alles wat u moet weten over “grootste openingsceremonie ooit”

Groot, groter, Parijs 2024. De openingsceremonie van de Olympische Spelen vanavond moet de strafste aller tijden worden. “Een unieke en historische gebeurtenis”, bouwde president Macron de spanning al op. Frankrijk spaarde alleszins kosten noch moeite voor de ceremonie. Met het overzicht hieronder bent u helemaal klaar voor het spektakel op en rond de Seine.

Lees meer »

“Hoe ouder en hoe rijker, hoe meer het gebeurde”: voormalige missen getuigen over grensoverschrijdend gedrag

“Op de foto grepen en knepen ze er niet naast.” In ‘HUMO’ getuigde voormalig Miss België Dina Tersago hoe ze tijdens haar missenperiode regelmatig te maken kreeg met ongewenst gedrag. Helaas is ze niet de enige schone die daarmee geconfronteerd wordt. Onder meer Nele Somers (40), Emilie Vansteenkiste (22) en Joke Van de Velde (44) getuigen in ‘TVFamilie’ over losse

Lees meer »

Heemkundige kring van Moorslede viert 20ste verjaardag met nieuwe voorzitter

De Moorsleedse heemkundige kring bestaat twintig jaar. Die verjaardag wordt uitgebreid gevierd op Open Monumentendag met een overzichtstentoonstelling omtrent de voorbije twintig jaar. Met Wesley Ver Eecke uit Slypskapelle werd recent ook een nieuwe voorzitter aangesteld.
The post Heemkundige kring van Moorslede viert 20ste verjaardag met nieuwe voorzitter appeared first on KW.be.

Lees meer »