Cirusso Art opent vestiging op de markt in Menen: “BV’s zijn kind aan huis bij ons”

Cirusso Art opent binnenkort een vestiging in het stadscentrum en groeit hiermee uit tot één van de meest innoverende tattoozaken van het land. “West-Vlaanderen was voor ons een logische keuze”, klinkt het bij de uitbaters.

Van een ultra realistisch portret tot het pure van een verfijnde lijntekening: de wereld van de tatoeages is er eentje die heel wat variaties en stijlen kent. Wie op zoek gaat naar een stukje kunst op de huid spendeert vaak erg veel tijd met het zoeken naar de juiste en vooral geschikte artiest. In Menen wordt die zoektocht weldra heel wat eenvoudiger gemaakt, want Cirruso Art opent er binnenkort de deuren.

Wie niet thuis is in de wereld van inkt op de huid, zal waarschijnlijk maar weinig voelen bij het horen van de naam Cirruso Art. Tattoofanatici zullen dan weer kirren van plezier, want Cirruso Art is een waar bastion van moderne kunstenaars.

Logische keuze

“Het zal ondertussen de negende vestiging worden”, lacht Cirio Wassenhove. Voor de uitbater was een zaak op de markt van Menen niet echt een breinbreker. “West-Vlaanderen is voor ons een logische keuze. We hebben al een vestiging in Kortrijk, maar we wilden nog een klein broertje. Menen verscheen meteen op de radar en toen we het pand op de markt zagen, waren we verkocht.”

Cirusso Art wist zich te onderscheiden door een podium te bieden aan heel wat artiesten, iets wat in Menen niet anders zal zijn.

“Nationale en internationale toppers, ze zullen allemaal hier hun plek krijgen. Het zijn artiesten die bijvoorbeeld een maand in Menen actief zullen zijn en dan naar een andere stek vertrekken. Op die manier kunnen wij iets bijzonders aanbieden en kunnen de artiesten hun horizonten blijven verbreden. We verwachten te openen ergens in december en zoals vanouds gaan we dit op onze eigen manier doen. Dan denk ik aan speciale acties of zelfs een samenwerking met ‘Kom Op Tegen Kanker’.”

Bekende naam

“Cirusso Art is overigens een naam die ronkt binnen de wereld van de BV’s en de influencers. Frank Verstraeten, meneer Zillion als het ware, kwam bij ons aankloppen voor zijn eerste tattoo. Het is maar een voorbeeld van de resem klanten die we hebben. In Menen zullen de BV’s dan ook kind aan huis zijn”, besluit Cirio Wassenhove.

The post Cirusso Art opent vestiging op de markt in Menen: “BV’s zijn kind aan huis bij ons” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

“Voor dit kind is er niets. Daar kan ik niet mee leven”: Jules (11) is gezond en wel, toch moet hij naar het ziekenhuis

In de provincie Oost-Vlaanderen dreigt een jongen van elf deze week in het ziekenhuis te belanden, omdat er geen crisisopvang voor hem wordt gevonden. Jules* is nochtans gezond, maar nergens anders is er plaats voor hem. Niet in een jeugdvoorziening, niet bij een pleeggezin. En het ergste: zoals Jules waren er vorig jaar 744 kinderen. “We geven asielzoekers bed, bad

Lees meer »

Waarom is Beryl een ‘historische’ orkaan volgens wetenschappers? “Zulke krachtige exemplaren zie je nu normaal niet”

Meteorologen kijken vol verbazing toe naar orkaan Beryl in de Atlantische Oceaan, die ze nu al een ‘historische’ orkaan noemen. Beryl brak dan ook in een mum van tijd heel wat records. Maar hoe uitzonderlijk is deze orkaan écht? Waarom is de orkaan zo krachtig kunnen worden? En wat belooft dit voor de rest van het orkaanseizoen? HLN-wetenschapsexpert Martijn Peters

Lees meer »

Kortrijk Spurs stelt nog eens vier nieuwe youngsters voor

Eerder werd bekend gemaakt dat de youngsters Kobe Grymonprez, Matt Rotsaert, Flint Waleson, Tiemen Van Brussel en Jules Isebaert Kortrijk Spurs trouw blijven. Nu stellen de Spurs nog eens vier nieuwe jonge talenten voor die de club komen versterken.
The post Kortrijk Spurs stelt nog eens vier nieuwe youngsters voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

Team Belgium stuurt met 164 atleten grootste delegatie sinds 1928 naar parijs: “Grote kwantiteit, maar ook veel kwaliteit”

Op de Olympische Spelen in Parijs zullen 164 sporters, 82 mannen en 82 vrouwen, de Belgische kleuren verdedigen. Er zijn ook zestien reserven (negen mannen en zeven vrouwen) geselecteerd. Dat maakte het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC) zaterdag bekend. “Een eerste succes als resultaat van een goede samenwerking”, aldus Cédric Van Banteghem (CEO BOIC).

Lees meer »

Steven Van Moeffaert (KSC Blankenberge) blikt terug op mooi seizoen: “Spelers verdienen duidelijkheid”

We zagen Steven Van Moeffaert voor het laatst als speler actief in Waregem, waar KSC Blankenberge de finale van de beker van West-Vlaanderen won. Intussen was de promotie van eerste provinciale naar de nationale reeksen al afgedwongen.
The post Steven Van Moeffaert (KSC Blankenberge) blikt terug op mooi seizoen: “Spelers verdienen duidelijkheid” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vrouw van wielrenner Jasper Stuyven aangeklaagd door Amerikaans miljardenbedrijf door gebruik van woord ‘peloton’: “Hallucinant”

Een opmerkelijke zaak: Elke Bleyaert, de vrouw van wielrenner Jasper Stuyven en oprichtster van The Women Peloton, is door een Amerikaans fitnessbedrijf voor de rechter gedaagd. “Het bedrijf heeft het woord ‘peloton’ gemonopoliseerd”, reageert Bleyaert. Na maanden procederen heeft Bleyaert de rechtszaak verloren. The Women Peloton is de grootste vrouwelijke fietscommunity in ons land.

Lees meer »

Britse kranten kijken vooruit naar klinkende overwinning voor Labour en afgang van “arrogante clowns” van conservatieve partij

De Britten trekken vandaag naar de stembus om een nieuw parlement te kiezen. Premier Rishi Sunak en zijn Tories staan er historisch slecht voor in de polls en dat is te zien op de voorpagina’s van de Britse kranten. De tabloid ‘Daily Star’ zet zelfs clownsschoenen op de cover en verkneukelt zich erover dat de conservatieve “clowns” en “bedriegers” morgen

Lees meer »

Kontichse wegwijzer wijst kortste weg naar ‘Aarstelaar’: “We horen bij de anale driehoek, maar dit is duidelijk een fout”

Op de Prins Boudewijnlaan in Kontich staat sinds kort een wegwijzer naar ‘Aarstelaar’. “Hoewel we samen met Kontich en Reet bij ‘de anale driehoek’ horen, is dit duidelijk een ongelukkige fout van de aannemer van het Agentschap Wegen en Verkeer,” zegt Aartselaars N-VA-schepen Bart Lambrecht, bevoegd voor Mobiliteit, Openbare Werken, Sport, Communicatie en Dierenwelzijn. “Ze hebben ons verzekerd dat de

Lees meer »

Verkoper nieuw op lijst van knelpuntberoepen in Brussel

De lijst van knelpuntberoepen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest telt nog 102 beroepen, iets minder dan vorig jaar. Onder meer winkelverkopers, torenkraanbestuurders en gevelrenoveerders werden aan de lijst toegevoegd, zo meldt de Brusselse arbeidsbemiddelingsdienst Actiris maandag.

Lees meer »