BV 24/7. Erik Van Looy is op stap met zijn vriendin Anouck en Astrid Coppens zingt haar kaboutertje Joey-Lee toe

The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.

Meer krantenkoppen in België

LIVE OEKRAÏNE. Rusland: “Oekraïne wilde strategische bommenwerper kapen” – Vijf burgers dood bij explosie van mijn in Charkiv

De Russische autoriteiten zeggen een poging tot kaping te hebben verijdeld van een strategische bommenwerper. De Russische veiligheidsdienst FSB stelt dat Oekraïne de piloot een geldbedrag en een Italiaans paspoort had beloofd om met zijn toestel naar Oekraïens grondgebied te vliegen. Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

De parel ontleed waar Remco Evenepoel de tijdrit mee won: “Dit koop je als gewone mens niet. Tenzij je superrijk bent”

Kleren maken de man. Maar in een individuele tijdrit is dat toch vooral de fiets. Dankzij dit exemplaar triomfeerde Remco Evenepoel vandaag in de Bourgogne, meteen goed voor zijn allereerste Touretappezege ooit. Exclusief voor ons ontleedt Nicolas Coosemans, Technical & Development Manager bij Soudal Quick-Step, het pareltje tot in detail. Component per component.

Lees meer »

Jerben Clabau wil het clubrecord aanvallen op 800 meter

Jerben Clabau gooide onlangs weer hoge ogen na zijn winst tijdens de Nacht van Vlaanderen. Komend weekend doet hij mee aan het PK meerkamp in Ieper en hij wil ook graag nog het clubrecord op de 800 meter aanvallen.
The post Jerben Clabau wil het clubrecord aanvallen op 800 meter appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dominique Strypsteen is 30ste Koning van de Jachtfeesten

De Koninklijke Sint-Sebastiaansgilde 1833 in Sint-Andries heeft met Dominique Strypsteen (66) haar dertigste Koning van de Jachtfeesten aangesteld. Dominique schoot zijn eerste pijlen al op zijn 15de, en stoomt nu zelf een nieuwe generatie klaar. “Boogschieten blijft een van de leukste hobby’s ter wereld.”
The post Dominique Strypsteen is 30ste Koning van de Jachtfeesten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Pitemse hondenschool moet na zestig jaar op zoek naar nieuwe uitvalsbasis: “Alle suggesties zijn welkom”

Hondenschool De Sint-Elooisvrienden in Pittem is op zoek naar een nieuw stekje. De school huurt sinds jaar en dag een flink stukje grond achter het containerpark in de Fonteinestraat, maar kreeg dit voorjaar te horen dat de eigenaar de grond wil verkopen aan een projectontwikkelaar. Een nieuw plekje vinden is echter niet evident, want de noden van de club zijn

Lees meer »

Neoprof Jasper Dejaegher zucht: “Frustrerende weken”

Als alles goed gaat maakt Jasper Dejaegher op zondag 14 juli in Kemmel Koerse z’n comeback in het peloton. Sinds eind maart staat de neoprof van Team Flanders-Baloise langs de kant met mycoplasma.
The post Neoprof Jasper Dejaegher zucht: “Frustrerende weken” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Borstklinieken Ieper en Veurne smelten samen

De twee Westhoekziekenhuizen, Jan Yperman en az West, bundelen de krachten voor borstkankerbehandelingen. De recent gewijzigde wetgeving voor de erkenning van borstklinieken heeft de ziekenhuizen ertoe aangezet om een alliantie aan te gaan ten voordele van de patiënten in de Westhoek. De twee bestaande borstklinieken smelten samen tot borstkliniek Westhoek.
The post Borstklinieken Ieper en Veurne smelten samen appeared

Lees meer »

LIVE ROEMENIË-NEDERLAND (18u). “Duidelijk dat alles véél beter moet”: na wanprestatie is druk op Oranje (en vooral Koeman) erg hoog

De Nederlanders plaatsten zich in een lastige poule met Frankrijk en Oostenrijk als derde voor de achtste finales op dit EK voetbal. Toch zal het verlies tegen de Oostenrijkers op de laatste speeldag voor een flinke deuk in het vertrouwen gezorgd hebben. Roemenië verraste dan weer vriend en vijand door als groepswinnaar uit de poule van de Rode Duivels te

Lees meer »