Balen voor Club Brugge: Skov Olsen moet strijd al voor rust geblesseerd staken in derby

Het ziet ernaar uit dat Club Brugge Andreas Skov Olsen een tijdje zal moeten missen. In de derby tegen Cercle Brugge moest de 23-jarige Deense sterkhouder van blauw-zwart nog voor rust naar de kant met een spierblessure.

Meer krantenkoppen in België

Spaanse kroonprinses Leonor slaat vleugels uit, tot afgrijzen van moeder: “Letizia verliest stilaan haar geduld”

De Spaanse kroonprinses Leonor (18) slaat haar vleugels uit. Volgende week gaat ze voor het eerst alleen op missie naar het buitenland, zonder begeleiding van haar ouders. Maar ook privé gaat de dochter van koning Felipe (56) en koningin Letizia (51) haar eigen weg. Van romantische reisjes naar New York, dansen in een nachtclub of uit de bol gaan bij

Lees meer »

Leiebrug in Wervik is door EK-match van Rode Duivels tegen Frankrijk afgesloten met bloembakken: “Hopelijk gooien ze niet met bloemen”

De Leiebrug tussen Wervik en Wervicq-Sud werd enkele minuten voor 17 uur afgesloten, uitgezonderd voor fietsers en voetgangers. De stadsdiensten kwamen enkele rijen houten bloembakken plaatsen. Naar aanleiding van België-Frankrijk op het EK voetbal in Duitsland wordt niks aan het toeval overgelaten om de veiligheid aan weerszijden van de grens te garanderen.
The post Leiebrug in Wervik is door

Lees meer »

Na ziekte van haar vader koestert Kim Van Oncen haar gezinsgeluk: “Misschien moeten we maar eens werk maken van die trouw”

“Papa moest na zijn coma alles opnieuw leren: spreken, slikken, stappen, schrijven…” Het was een emotioneel jaar voor Kim Van Oncen. Ze stopte ook met de ochtendshow op Radio2 omdat het naar eigen zeggen moeilijk te combineren was met haar gezin. Of was het toch omdat de luistercijfers tegenvielen? Daarop reageert de actrice/presentatrice in ‘Story’.

Lees meer »

Erik Leyseele is op BK opnieuw goed voor vier mastertitels : “Goud op 400 is mijn vijftigste titel”

Op het voorbije Belgisch kampioenschap atletiek voor masters in Beveren liep Erik Leyseele, ondertussen 76 jaar, in zijn categorie naar vier nationale titels. Zijn totale aantal komt hiermee op vijftig. “Ik doe cross, pistewerk en indoor. Stratenlopen liggen mij iets minder, al doe ik begin augustus in Lokeren wel mee aan het BK 10 kilometer.”
The post Erik Leyseele

Lees meer »

KIJK. Marie Verhulst heeft date met Jef bij ‘Sneeuwwitje’ en Julie Vermeire doet oproep aan Studio 100

Zondagnamiddag vond in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne de première plaats van de sprookjesmusical ‘Sneeuwwitje’. Meer dan 25 jaar na de eerste voorstelling steekt Studio 100 deze klassieker in een nieuw jasje en dat lokte heel wat nieuwsgierige BV’s naar de rode loper. Reporter Jarne strikte er Marie Verhulst en Julie Vermeire voor een gesprek. Bekijk het

Lees meer »

“Ik slááp hier zelf in mijn mobilhome”: Chris Van Tongelen (De Romeo’s) baat camping uit op Rock Werchter

Meer dan 35.000 kampeerders arriveren vandaag op camping The Hive op Rock Werchter en Chris Van Tongelen (56), één van de Romeo’s is er de baas. De populaire zanger doet dat bewust onder de radar. “Ik ben hier niet de BV”, vertelt hij. “Maar gewoon ‘de Chris’ die ziet dat er geen incidenten gebeuren en er overal voldoende wc-papier is.”

Lees meer »