Tijdelijk verbod op verkoop van Coca-Cola na drie meldingen van vergiftiging weer opgeheven in Kroatië

Coca-Cola heeft van de Kroatische autoriteiten donderdag te horen gekregen dat zijn producten veilig zijn voor consumptie. Dat laat de frisdrankreus vrijdag weten. Woensdag moest Coca-Cola in Kroatië bepaalde dranken uit de rekken halen na drie meldingen van mogelijke vergiftiging.

Meer krantenkoppen in België

Garden of Art in Desselgem zet de deuren open voor het grote publiek tijdens opentuinweekend: “Mijn passie voor planten is enorm”

Op 29 en 30 juni vind het opentuinweekend opnieuw plaats. Een van de 32 West-Vlaamse tuinen dat zijn deuren openzet voor het grote publiek is Garden of Art in Desselgem.
The post Garden of Art in Desselgem zet de deuren open voor het grote publiek tijdens opentuinweekend: “Mijn passie voor planten is enorm” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nieuwe fietsroute in Menen is samenwerking over de grenzen heen

Fietsen, ontdekken en proeven. Dat zijn de ingrediënten voor de nieuwe fietsroute ‘Fietsen met smaak’. Het project, een unieke samenwerking tussen Menen en het Franse Halluin, loodst fietsers langs een traject van 36 kilometer, op ontdekking in de streek.
The post Nieuwe fietsroute in Menen is samenwerking over de grenzen heen appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE RODE DUIVELS. Witsel mee op trainingsveld daags voor clash met Frankrijk

Matchdag min één voor de Rode Duivels. Maandag wacht de clash met Frankrijk, momenteel wordt er getraind in het Team Base Camp in Freiberg, waarvan alleen het eerste kwartiertje niet gesloten is. Na de korte afreis naar Düsseldorf zullen om 17u45 bondscoach Tedesco samen met Orel Mangala de pers te woord staan in de Düsseldorf Arena. Ondertussen denkt Frans bondscoach

Lees meer »

“De boze heks moet een giftig drankje krijgen”: man en minnares 10 jaar naar de cel voor drievoudige moordpoging, helpende vriendin krijgt 4 jaar

De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft de 51-jarige Frank B. uit Schoten en zijn minnares Layla J. (50) veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf voor de drie mislukte moordpogingen op de 60-jarige Gabriella V.H. uit Westmalle, de ex-vrouw van Frank B. Een vriendin die het koppel hielp bij het beramen van de moordplannen, moet vier jaar de cel in.

Lees meer »

Basisschool ’t Klavertje in Wenduine sluit schooljaar muzikaal af

In basisschool ’t Klavertje in Wenduine werd vrijdag al zingend de zomervakantie ingezet. De leerlingen van de derde graad componeerden een schoollied dat aan alle kinderen werd aangeleerd, en dat lied ging vrijdag in première onder het goedkeurend oog van vele ouders.
The post Basisschool ’t Klavertje in Wenduine sluit schooljaar muzikaal af appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Feiten spoken nog dagelijks door mijn hoofd”: zestiger die agenten bedreigde met luchtdrukgeweer in De Haan krijgt drie maanden cel

Een 62-jarige man uit De Haan heeft voor de Brugse rechtbank drie maanden celstraf gekregen omdat hij twee agenten met een luchtdrukgeweer bedreigde tijdens een interventie.
The post “Feiten spoken nog dagelijks door mijn hoofd”: zestiger die agenten bedreigde met luchtdrukgeweer in De Haan krijgt drie maanden cel appeared first on KW.be.

Lees meer »