LIVE EUPEN-RWDM (18u15). Wie wint Am Kehrweg? Mercier nog eens aan aftrap bij de Brusselaars

Eupen ontvangt RWDM op de veertiende speeldag in de Jupiler Pro League. Wie pakt de zege? Volg het hieronder LIVE.

Meer krantenkoppen in België

Jani Kazaltzis en James Cooke testen in nieuw programma ‘normale jobs’ uit: “We erkennen nu dat BV’s niet mogen klagen”

“We zijn al lang heel goede vrienden en samen een tv-programma maken stond al een tijdje op onze bucketlist”, glunderen Play4-gezichten James Cooke (38) en Jani Kazaltzis (44). In hun nieuw programma ‘Jani & James doen-het-zelf’ gaan ze de komende weken ‘normale jobs’ overnemen. Eén keer wordt alles uitgelegd, en dan is het aan hen. “Friturist, campingeigenaar, werken in de

Lees meer »

EXCLUSIEF. De man achter het interne onderzoek dat de VRT op zijn grondves­ten doet daveren: “Geen sprake van slachtoffer en dader tussen die twee”

“Ik ben gevraagd om bruggen te bouwen”, zegt Rob van Eijbergen, de bemiddelaar die in april werd aangesteld door VRT. Maar de machtsstrijd tussen twee afdelingen bleek een brug te ver. De professor zag bij Ricus Jansegers (58) en Lotte Vermeir (39) “te weinig zelfreflectie” en geeft bij HLN voor het eerst inzicht in het onderzoek dat leidde tot de

Lees meer »

Chiro Zuienkerke dreigt dood te bloeden: “Nog zeker drie leiders nodig”

Er hangen opnieuw donkere wolken boven Chiro Zuienkerke, nadat ze eerder deze zomer genoten van een fijn zomerkamp. Net als een jaar geleden kampt de jeugdbeweging immers met een acuut leidingstekort. “Hopelijk betekent dit nu niet écht het einde.”
The post Chiro Zuienkerke dreigt dood te bloeden: “Nog zeker drie leiders nodig” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ze zijn al jarenlang goed bevriend”: verzorgt deze groep straks het voorprogramma van Oasis?

De reünietour van Oasis is nog steeds hét gespreksonderwerp. Na een chaotische ticketverkoop waren alle concerten voor ‘Oasis Live 25’ in een mum van tijd uitverkocht. Inmiddels is er ook meer nieuws over wie het voorprogramma van de Britse band mag verzorgen. Volgens geruchten kozen Noel en Liam Gallagher voor hun shows in Heaton Park voor de Britse rockband Blossoms

Lees meer »

KFC Aarsele viert 80-jarig bestaan met hopelijk een promotie: “Onze jongeren hebben honger om weer in derde provinciale te spelen”

Voetbalclub KFC Aarsele bestaat 80 jaar en dit zal gevierd worden. Zo is er op 14 en 15 september al de jaarlijkse barbecue, maar er komt nog meer aan. Voorzitter Phillipe Vindevogel, die ondertussen al twee jaar aan het roer staat, wil ook sportief één en ander zien bewegen.
The post KFC Aarsele viert 80-jarig bestaan met hopelijk een

Lees meer »

Spermadonor die 550 kinderen verwekte, klaagt Netflix aan over documentaire ‘The Man with 1000 Kids’

Het gespreksonderwerp van deze zomer was ongetwijfeld de Netflix-documentaire ‘The Man with 1000 Kids’. De reeks vertelt het verhaal van de Nederlander Jonathan Meijer, die maar liefst 550 kinderen heeft verwekt met zijn zaad. Jonathan is echter niet eens met het beeld dat van hem wordt neergezet. Hij klaagt de streamingdienst dan ook aan en wil bovendien dat Netflix de

Lees meer »

HERBEKIJK. Amateurvoetbal exclusief bij HLN: Sporting Hasselt opent seizoen met ruime zege tegen Merelbeke, bekijk hier de samenvatting!

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, ook dit seizoen live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt minstens één topaffiche gestreamd met deskundig commentaar. In de eerste Afdeling was Sporting Hasselt op de openingsspeeldag duidelijk een maatje te sterk voor Merelbeke. Bekijk hieronder de samenvatting én ook de volledige wedstrijd.

Lees meer »

Brits openbaar ministerie laat aanklacht tegen Harvey Weinstein vallen: “Geen realistisch vooruitzicht op veroordeling”

Het Britse gerecht staakt de strafzaak tegen de voormalige Amerikaanse filmmagnaat Harvey Weinstein. Het Britse openbaar ministerie (CPS) diende in juni 2022 een aanklacht in tegen Weinstein voor een vermoedelijke aanranding in 1996. De procedure wordt nu echter stopgezet: “We hebben besloten dat er niet langer een realistisch vooruitzicht is op een veroordeling”, luidt het.

Lees meer »