Kinderkledingwinkel K’Bouter verhuist naar Ooststraat: “Kiezen voor een ruimer pand”

Vanaf het eerste weekend van december vind je kinderkledingwinkel K’Bouter in Roeselare niet langer terug in de Delaerestraat, maar wel in de Ooststraat. Zaakvoerders Keshia Claeyssens (35) en Xavier Decock (37) trekken namelijk op zaterdag 18 november de deur dicht van hun huidig pand. Met de verhuis naar de Ooststraat kiezen ze voor een ruimer pand. “Dat was ook nodig, want ons gamma is doorheen de jaren al wat uitgebreid”, klinkt het.

Kinderkledingwinkel K’Bouter opende in januari 2015 de deuren van hun winkel in de Delaerestraat in Roeselare. Voor zaakvoerster Keshia Claeyssens niet meteen een droom, wel een puzzel die mooi in elkaar viel. “Ik had toen twee kinderen en heb altijd al een voorliefde gehad voor kleurrijke kinderkledij”, opent ze het gesprek.

“In die periode vond ik dat hier toen niet echt en begon het idee wel te ontstaan om zelf zo’n zaak te openen. Ik heb de voorliefde en het bleek al snel dat ik ook op de steun van mijn man Xavier kon rekenen. Zo is het eigenlijk allemaal heel snel gegaan.”

Ruimer aanbod

Ondertussen zitten Keshia en Xavier bijna negen jaar in het pand in de Delaerestraat. Keshia is het gezicht van de winkel, terwijl Xavier achter de schermen druk bezig is met vooral het financiële aspect. En dat het koppel nog plannen heeft met K’Bouter is ook meteen duidelijk. Want op zaterdag 18 november trekken ze deur van hun huidig pand dicht en beginnen ze aan de verhuis naar de Oostraat 42, waar vroeger The Skin Company zat.

“De reden? In het huidig pand begon het wat krap te worden, dus kiezen we voor een ruimer pand. Ons gamma is doorheen de jaren al wat uitgebreid en het is de bedoeling om dat de komende jaren nog te doen. Naast kleurrijke kinderkledij bieden we ook duurzaam, ecologisch speelgoed aan. Vooral het aspect speelgoed willen nog wat verruimen. Het nieuwe pand is dubbel zo groot in oppervlakte. Dat zal voor meer overzicht zorgen, zowel voor de klanten als voor mezelf. Ook het feit dat we binnenkort in dé winkelstraat van Roeselare zullen zitten, geeft ons wel veel vertrouwen.”

Nieuwe baseline

Naast de nieuwe locatie doen Keshia en Xavier ook een aanpassing aan de naam van hun winkel. “K’Bouter blijft, maar nu staat er ook ‘kleurrijke kinderkledij & hebbedingen’ bij. Dat verandert binnenkort naar ‘kidscorner’. In de Ooststraat zitten we namelijk op de hoek van de straat en we willen ook tonen dat we een winkel zijn waar kinderen zich kunnen thuis voelen”, besluit Keshia.

K’Bouter opent vanaf het eerste weekend van december de deuren van hun vernieuwde winkel en is open van dinsdag tot en met zaterdag van 10 tot 18 uur. Op maandag en zondag is de winkel gesloten. Meer info opwww.k-bouter.be.

The post Kinderkledingwinkel K’Bouter verhuist naar Ooststraat: “Kiezen voor een ruimer pand” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Monsterboete voor Fluvius? “Hou mijn hart vast als ik verbruik van twee jaar ga moeten betalen”

De Vlaamse energieregulator VREG onderneemt op dit moment juridische stappen tegen Fluvius. Of dat een monsterboete of dwangsommen zijn, wordt eerstdaags beslist. De netbeheerder moest de IT-problemen die nu al bijna drie jaar aanslepen, oplossen. Deadline: afgelopen zondag 30 juni. Dat bracht HLN-consumentenexperte Safia Yachou aan het licht in april. Maar vandaag zijn er nog steeds duizenden Vlamingen die al

Lees meer »

Sabine Sagaert wordt de nieuwe CEO van Ardo

De Ardooise producent van diepvriesgroenten en -fruit Ardo heeft een nieuwe CEO: Sabine Sagaert. Dat heeft het bedrijf donderdag bekendgemaakt.
The post Sabine Sagaert wordt de nieuwe CEO van Ardo appeared first on KW.be.

Lees meer »

Na Middelkerke opent ijssalon Missault nu ook een vestiging in Westende-Bad: “Alles is puur en ambachtelijk, volgens de recepten van 1945”

De Zeedijk in Westende-Bad is een nieuwe, zoete trekpleister rijker. Onlangs openden Annelies Thomaes (29) en haar partner Simon Ronse (32) hun tweede ijssalon onder de naam ‘Missault’ op de Koning Ridderdijk 28. Voor het koppel is dit, na het succes van hun eerste zaak in Middelkerke – gelegen aan Zeedijk 60 – al hun tweede zaak aan de kust.<br

Lees meer »

LIVE OLYMPISCHE SPELEN. Belgian Cats winnen tweede wedstrijd in oefencampagne – 13 Belgische atleten én Belgian Rockets geselecteerd op basis van world ranking

Parijs maakt zich op voor de dertigste editie van de Olympische Spelen, die plaatsvinden van vrijdag 26 juli tot zondag 11 augustus. In het Belgische kamp heerst de medaillekoorts en ook internationaal staan alle neuzen richting Franse hoofdstad. Volg al het nieuws in aanloop naar de olympiade in onze liveblog hieronder.

Lees meer »

“Voor dit kind is er niets. Daar kan ik niet mee leven”: Jules (11) is gezond en wel, toch moet hij naar het ziekenhuis

In de provincie Oost-Vlaanderen dreigt een jongen van elf deze week in het ziekenhuis te belanden, omdat er geen crisisopvang voor hem wordt gevonden. Jules* is nochtans gezond, maar nergens anders is er plaats voor hem. Niet in een jeugdvoorziening, niet bij een pleeggezin. En het ergste: zoals Jules waren er vorig jaar 744 kinderen. “We geven asielzoekers bed, bad

Lees meer »

Nieuw politiekantoor bij AC/DC in Staden officieel geopend

Het gemeentebestuur en de politie openden onlangs officieel de nieuwe regiopost Staden van politiezone Arro Ieper. De post Staden ruilde zijn oude plek aan de Passendalesteenweg in voor een nieuwe stek in de Hospitaalstraat. Voortaan is de lokale politie te vinden midden in de gemeente, dicht bij de gemeentelijke dienstverlening.
The post Nieuw politiekantoor bij AC/DC in Staden officieel

Lees meer »

Marbella zal wildplassers in zee dan toch niet beboeten

Hoongelach en verbijstering alom toen Marbella eind mei een aantal maatregelen goedkeurde om de mondaine stranden van de Spaanse badplaats proper te houden. Er werden boetes aangekondigd voor wie zijn of haar behoefte zou doen “in de zee of op het strand”. De gemeenteraad ontkent nu dat het die boetes effectief zal toepassen.

Lees meer »