Automatenshop Leanderhof van start in centrum Zwevegem

Maes Concept Immo kocht in Zwevegem een aantal panden aan in de Bekaertstraat van projectontwikkelaar Caaap. Zaakvoerder Rino Maes richtte samen met vennoot Martijn Destoop in een van de panden een stijlvolle automatenshop in.

“De aangrenzende handelspanden zijn intussen afgewerkt en staan nu te koop of te huur” zegt immomakelaar Martijn Destoop (25). “We zijn trots om de automatenshop vandaag te openen. De centrale ligging met ruime parkeergelegenheid vlakbij de school, zwembad- en sportcomplex en omliggende kantoren, maakt de locatie ideaal.”

Grote vraag

Er was een grote vraag van de appartementsbewoners van het Leanderhof naar een winkel met allerlei voedingsmiddelen. Daarop bieden we nu een antwoord met acht automaten met daarin een heel divers aanbod van volwaardige warme maaltijden, salades met zalm of kip, een ruim assortiment charcuterie en ambachtelijke desserten. Voor wie uitgebreid wil aperitieven, is er een volledige automaat met artikelen van humus,borrelhapjes tot bijhorende dranken van wijn, cava en bier. En heb je een basisproduct tekort als eieren, melk, boter, room, mayonaise, vinaigrette of ketchup? Dan is het er snel even binnenwippen.

Ook aan de jeugd gedacht

Ook aan de jeugd werd gedacht. “De schoolgaande jeugd is niet meteen op zoek naar witloofrolletjes in de hesp, stoofvlees of scampi curry”, lacht Destoop. “Voor hen is er een aantrekkelijk assortiment van snoep, chips en frisdrank. Van de klassiekers als Cola, Fanta en sportdranken tot energiedrank, chocomelk en Ice-coffee.”

Groot succes

De zaakvoerders willen ook in zee gaan met lokale producenten. “We willen ook een aanbod wijnen, fruitsappen en eventueel in de zomer aardbeien van de plaatselijke kweker. In het bestaande pand zijn alle voorzieningen aangebracht om nog extra automaten te plaatsen. Onze ambitie is om in de nabije toekomst nog automatenshops te voorzien op andere locaties.”

Voor de opening op vrijdag werden alle bezoekers getrakteerd op een drankje en een brood. “We kregen heel wat nieuwsgierige bezoekers in onze shop en de reacties waren lovend”, aldus de jonge Anzegemse ondernemer.

Praktisch

Locatie: Bekaertstraat 2E in Zwevegem

Openingsuren: 7 op 7 van 05 uur ’s ochtends tot 01 uur ’s nachts

Facebook/Insta: Automatenshop Leanderhof

The post Automatenshop Leanderhof van start in centrum Zwevegem is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Aftellen tot aan de start van ‘Grand Show Folie Royale’: eerste show al uitverkocht!

Over één week is het zover, op vrijdag 12 juli gaat ‘Grand Show Folie Royale’ in wereldpremière in Knokke-Heist. De voorstelling in het Grand Casino Knokke pakt uit met indrukwekkende topstemmen, internationale acts en wervelende choreografieën.
The post Aftellen tot aan de start van ‘Grand Show Folie Royale’: eerste show al uitverkocht! appeared first on KW.be.

Lees meer »

Belgisch gezin met baby verrast door plotse overstroming in Italië, auto meegesleurd door kolkende rivier

Een Belgisch koppel en hun dochtertje van drie maanden oud werden dit weekend in Italië verrast door het plots stijgende water van een kolkende rivier. Nadat reddingswerkers hen hadden gespot vanuit een helikopter, wisten brandweerlieden de ouders en hun baby op het laatste nippertje te ontzetten. Even later werd hun wagen genadeloos meegesleurd door de stroming.

Lees meer »

Feesten Heule-Watermolen verliezen metWalter Deleu (76) opnieuw een oud-voorzitter

Nog maar vorige maandag 1 juli is dr. Claude Damman ten grave gedragen of Heule-Watermolen is opnieuw in rouw door het overlijden de dag erop van Walter Deleu. Beiden waren oud-voorzitter van het feest- en cultuurcomité dat de Watermolen Feesten organiseert. Toevallig vindt in de levendige gemeenschap net dit weekend de 80ste editie plaats van de kermis, die voortvloeide uit

Lees meer »

“Warmte van gezin kunnen we nooit vervangen”: pleegkinderen komen (lange tijd) in ziekenhuis terecht door plaatstekort

Een kinderziekenhuis kan de warmte van een gezin nooit vervangen, terwijl dat net is wat een kind nodig heeft. Dat zegt professor en kinderarts Ann De Guchtenaere van het UZ Gent, dat net als andere ziekenhuizen af en toe pleegkinderen (lange tijd) opvangt door een groot tekort aan crisisopvangplaatsen. Concreet zoekt Pleegzorg Vlaanderen meer dan 400 zulke plaatsen voor dringende

Lees meer »

Als niet de zon, maar bosbranden jouw vakantiebestemmingen verhitten: dit zijn je rechten

Als gevolg van de bloedhete temperaturen woeden er opnieuw bosbranden in Athene, op de Griekse eilanden Kos en Chios en in delen van Turkije. Maar kunnen je vakantieplannen hierdoor ook in rook opgaan? Wie bepaalt of er wordt afgereisd? En dekt een annulatieverzekering wel de kosten als je thuisblijft? Enkele experten geven antwoord. “Het gaat enkel in zeer uitzonderlijke gevallen.”

Lees meer »

Wijndomein Cense de l’Alouette in Nieuwkerke opent de Proeverie: “Voorlopig enkel op zondagvoormiddag”

De Proeverie, daar worden voortaan de wijnen van het wijndomein Cense de l’Alouette in de Naaikorfstaat in Nieuwkerke geschonken en geproefd. In het najaar opent wijnboer Jan Staelens op zijn domein het belevingsmuseum Mine E Win.
The post Wijndomein Cense de l’Alouette in Nieuwkerke opent de Proeverie: “Voorlopig enkel op zondagvoormiddag” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Patrick Keersebilck neemt afscheid van Cactusfestival: “Trots dat ik Brugge op de muzikale kaart kon zetten”

Van 12 tot en met 14 juli vindt in het heraangelegde Minnewaterpark in Brugge het jaarlijks Cactusfestival plaats. Deze 41ste editie is ook het afscheid van Bruggeling Patrick Keersebilck, die in oktober als directeur van Cactus Muziekcentrum met pensioen gaat.
The post Patrick Keersebilck neemt afscheid van Cactusfestival: “Trots dat ik Brugge op de muzikale kaart kon zetten” appeared

Lees meer »

Opnieuw veel Franse sfeer bij ‘t Zudn van Vrankrik in Pittem: “Mediterrane gezelligheid”

Op zondag 14 juli organiseren het oudercomité en de leiding van Chiro ‘t Kartouchke voor de 21ste keer het inmiddels traditionele ‘t Zudn van Vrankrik op het binnenplein van de oude jongensschool in de Eikeldreef. Ook deze editie zal met spijs, drank en muziek weer de mediterrane gezelligheid naar Pittem worden gebracht.
The post Opnieuw veel Franse sfeer bij

Lees meer »

Kunstencentrum BUDA haalt Europese Interreg-middelen binnen en investeert 320.000 euro in samenwerkingsplatform

Het project EMERGE werd goedgekeurd binnen Interreg VI France-Wallonie-Vlaanderen. Het is het eerste project van culturele spelers sinds 2015 dat wordt erkend binnen deze Europese subsidielijn. BUDA is één van de 3 Vlaamse kunstorganisaties die daardoor middelen binnenhaalt om in totaal 12 onafhankelijke theater- of dansgezelschappen uit deze euregio te begeleiden en ondersteunen.
The post Kunstencentrum BUDA haalt Europese

Lees meer »

Agressor (37) slaat brandweerman hersenschudding op kerstmarkt

Een 37-jarige man uit Nieuwpoort riskeert een effectieve celstraf van zes maanden nadat hij een vrijwillig brandweerman aanviel op de kerstmarkt. Hij sloeg de man een hersenschudding. K.D., die al 21 veroordelingen op zijn palmares heeft, minimaliseerde de feiten. “Hij had me eerst uitgedaagd”, klonk het.
The post Agressor (37) slaat brandweerman hersenschudding op kerstmarkt appeared first on KW.be.

Lees meer »