Zaakvoerder sandwichbar De Jager in Vichte zoekt overnemer: “Maar ik stop pas als ik die gevonden heb”

Na 21 jaar iedere werkdag om 4.15 uur te hebben opgestaan, geeft zaakvoerder Betty Vaneenaeme haar kindje, sandwichbar De Jager in Vichte, uit handen. Ze blijft nog doorwerken tot ze overnemers hebben gevonden. Dan zal ze de fakkel doorgeven aan een nieuwe generatie.

Wie van Vichte richting Belgiek rijdt, zag al van ’s ochtends vroeg het licht branden van sandwichbar De Jager. Behalve op zondag openden ze namelijk iedere dag de deuren vanaf 5.30 uur. De Jager was dan ook een begrip in Vichte voor iedereen die op zoek was naar een lekker broodje. Naast de standaardbroodjes creëerde Betty ook enkele huisgemaakte ideetjes.

Bloody Mary

“Mijn favoriet was de Bloody Mary. Geen cocktail, maar een broodje met préparé, mayonaise, ei, ketchup, cayennepeper en ui.”

Naast broodjes kan je er ook terecht voor panini’s en warme of koude gerechten. Maar voor Betty is het tijd om samen met haar man Rick met pensioen te gaan. De broodjes zal ze volledig loslaten, maar hier en daar wil ze samen met haar man haar dochter nog een handje helpen. Zij baat namelijk W-ICE uit, een bedrijf dat artisanaal ijscrème maakt en verkoopt. Daarnaast wil ze na 21 jaar werken en nog eens werken ook genieten van een welverdiend pensioen en hier en daar een mooie reis.

Overnemer

Maar voordat Betty definitief de boeken toedoet, moet er eerst nog een overnemer worden gevonden. “Onze klanten kunnen op hun beide oren slapen dat ze nog broodjes zullen krijgen. Ik stop er pas mee als we een overnemer hebben gevonden”, lacht Betty. “Dus voor een lekkere smos, martino of mexicano ben je bij ons nog steeds aan het goede adres”, voegt ze er nog aan toe. (TV)

The post Zaakvoerder sandwichbar De Jager in Vichte zoekt overnemer: “Maar ik stop pas als ik die gevonden heb” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Eelhart en Jeannine zijn briljanten paar in Zulte

Naar aanleiding van hun diamanten huwelijksverjaardag werden 85-jarige Eelhart Peirs en de 84-jarige Jeannine Degezelle tijdens de receptie gehuldigd door het gemeentebestuur van Zulte. Ze ontvangen naast het diploma van het koningshuis ook een bloemetje.
The post Eelhart en Jeannine zijn briljanten paar in Zulte appeared first on KW.be.

Lees meer »

In deze Brusselse buurt dweilt de politie met de kraan open: “Wie wil hier nog iets komen eten met zijn kinderen?”

Het Zuidstation is dan wel opgekuist, in de buurt errond tieren de drugs en het geweld welig. Dat bewijst ook de schietpartij van vorige week. “Dit is de Far West geworden”, getuigt een buurtbewoner. Ook schrijfster Lize Spit ziet haar buurt steeds meer verpieteren: “We horen elke week wel eens geschreeuw en zien dan iemand weglopen, dan wordt er iemand

Lees meer »

Hooggerechtshof VS geeft Trump deels gelijk: president gedeeltelijk immuun tegen vervolging Capitoolrellen. Trump: “Grote overwinning voor grondwet en democratie”

Het Amerikaanse Hooggerechtshof in Washington DC heeft met 6 tegen 3 geoordeeld dat Donald Trump deels presidentiële immuniteit genoot tijdens de bestorming van het Capitool in 2021. Een vonnis over Trumps vermeende beïnvloeding van de verkiezingen in 2020 vóórdat de Amerikanen in november naar de stembus gaan, lijkt daardoor steeds minder waarschijnlijk.

Lees meer »

Stad Veurne steunt ‘ByeByeGazon: “Goede voorbeeld geven”

Het Veurns stadsbestuur wil alle inwoners van Veurne stimuleren om bij te dragen tot een meer hittebestendig en biodivers klimaat door iedere tuin wilder en natuurlijker te maken. Dat is de kernboodschap van de actie #ByeByeGazon. Ook al zit MaaiMeiNiet er op, elke extra inspanning loont!
The post Stad Veurne steunt ‘ByeByeGazon: “Goede voorbeeld geven” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Opendeurdag seksclub Club Amai trekt 3.000 nieuwsgierigen: “Misschien breng ik volgende week wel een eerste echt bezoekje”

Ruim 3.000 nieuwsgierigen hebben zondag een bezoek gebracht achter de schermen van Club Amai in Hoogstraten (Meer). Alle aanwezige mannen en vrouwen hielden netjes de kleren aan en stapten in een lange rij met het nodige gegiechel naar binnen. De seksclub hield voor een keer geen swingersdag, maar gooide de deuren open voor iedereen die er eens op klaarlichte dag

Lees meer »

Ondanks toenemende druk, blijft Amerikaanse president Biden vastberaden: “Ik blijf in de race en ga de verkiezingen winnen”

De Amerikaanse president Joe Biden heeft nogmaals gezegd dat hij in de race blijft voor een nieuwe termijn als president van de Verenigde Staten. Dat heeft hij verkondigd in een campagnebijeenkomst in de Amerikaanse staat Wisconsin. Eerder op de dag had een groep van prominente Democratische donoren een brief gestuurd naar de 81-jarige Biden waarin ze hem oproepen om zich

Lees meer »

CD&V Roeselare trekt als CD&V – Lijst Burgemeester naar verkiezingen en stelt lijst voor

CD&V Roeselare trekt op 13 oktober met een nieuwe naam naar de gemeenteraadsverkiezingen. CD&V – Lijst Burgemeester stelde zaterdagmiddag haar 39 kandidaten voor. “Een mooie mix van ervaring en ervaring. Onze sterk vernieuwde ploeg weerspiegelt het Roeselare van vandaag”, aldus lijsttrekker Kris Declercq.
The post CD&V Roeselare trekt als CD&V – Lijst Burgemeester naar verkiezingen en stelt lijst voor

Lees meer »