Derde seizoen van komediereeks ‘The White Lotus’ nog ‘gekker en groter’

Het derde seizoen van de serie ‘The White Lotus’ wordt nog “langer, groter en gekker” dan de eerste twee seizoenen. Volgens de maker van de tien Emmy’s bekroonde komedieserie, Mike White, moeten de kijkers zich klaarmaken voor een “uitvergrote” ‘White Lotus’-reeks, zo vertelt hij in gesprek met ‘Entertainment Weekly’.

Meer krantenkoppen in België

Drummer Gino Kesteloot krijgt plekje op Stadslijst voor Kortrijk

Na eerder nieuwe kandidaten uit de horecawereld haalt de Stadslijst voor Kortrijk deze week iemand uit de muzieksector aan boord. Het gaat om Gino Kesteloot, bezieler van Kortrijk Drumt en cultureel ambassadeur van de Guldensporenstad. “Zijn onevenaarbare drive zijn een fantastische aanvulling voor ons Team. Samen geven we er een lap op voor Kortrijk,” aldus lijsttrekker Ruth Vandenberghe.
The

Lees meer »

“Na De Bruyne volgt de woestijn”: analisten en ex-spelers Frankrijk denigrerend over Rode Duivels

“Sorry, maar wij zijn beter dan België”: enkele Franse analisten en ex-internationals kunnen de denigrerende uitlatingen over de Rode Duivels niet laten. Zij zien zich – gesterkt door de historie – in een kampioenschap niet verliezen van ‘les petits belges’. Of komt de Franse hoogmoed voor de val? Want als zelfs José Mourinho op het vorige EK de Franse arrogantie

Lees meer »

Bouw kaartershuisje in Koning Albert I-park Blankenberge gestart

Vrijdagmorgen werd in Blankenberge de eerste spadesteek gegeven voor het nieuwe buurpaviljoen de Roeschaert, het kaartershuisje in de volksmond. Op de huidige locatie in het Koning Albert I-park komt een volledig nieuw gebouw.
The post Bouw kaartershuisje in Koning Albert I-park Blankenberge gestart appeared first on KW.be.

Lees meer »

EXCLUSIEF. “Sinds de hersenbloeding kom ik altijd zo snel mogelijk naar huis”: Jean-Marie en Carmen Pfaff zijn 50 jaar gehuwd

“Zij was vijftien, ik achttien. Het was liefde op het eerste gezicht.” 50 jaar al staan Jean-Marie Pfaff (70) en Carmen Seth (68) aan elkaars zijde. In goede en kwade dagen, en ze maakten beiden mee. Wij spraken hen exclusief over hun ontmoeting in café De Snor, de voetbaljaren en de opvoeding van hun kroost . Ook praten ze openhartig

Lees meer »

Chiro Aartrijke organiseert feestweekend BloomBoom

Chiro Aartrijke pakt in het weekend van 12, 13 en 14 juli opnieuw uit met BloomBoom. Het feestweekend start op vrijdag 12 juli om 17 uur met de opening van de zomerbar. Genieten van drankjes, hapjes en een streepje muziek kan tot 1 uur ’s nachts.
The post Chiro Aartrijke organiseert feestweekend BloomBoom appeared first on KW.be.

Lees meer »

Advocaat startte eigen onderzoek naar de Bende van Nijvel: “Het gerecht laat de slachtoffers in de steek, maar wij zullen de daders vinden”

Advocaat Kristiaan Vandenbussche, die de nabestaanden van de in Aalst vermoorde Georges De Smet bijstaat, is niet te spreken over “de capitulatie van het Belgische gerecht” in de zaak van de Bende van Nijvel. Hijzelf weigert de moed én het onderzoek op te geven. “Sinds 2017 ben ik mijn eigen onderzoek gestart met heel concrete sporen naar opdrachtgevers en uitvoerders”,

Lees meer »

Natalia na korte pauze klaar voor straffe zomer: “Weer helemaal mentaal en fysiek opgeladen”

“Geloof ons. Dit wordt ongezien voor een Vlaamse act.” Team Natalia zit klaar. Zaterdag viert de zangeres een eerste keer haar twintig zomers als artieste en op de tour werd geenszins beknabbeld. “Qua licht en techniek trekken we de Lotto Arena door naar festivals”, klinkt het. “Een serieuze investering, maar ook productioneel bijzonder indrukwekkend. Sommige organisatoren hebben nu al stress”.

Lees meer »