Beelden tonen hoe Stijn Stijnen in de clinch gaat met refs, Patro-coach krijgt stevige schorsing van 7 matchen (waarvan 3 effectief)

Het Disciplinair Comité voor het Profvoetbal heeft Stijn Stijnen (42), de coach van Patro Eisden Maasmechelen, een schorsing van zeven wedstrijden (waarvan drie effectief) en een geldboete opgelegd. De ex-doelman van onder andere Club Brugge ging tijdens de wedstrijd tegen Seraing in 1B zwaar tekeer tegen de vierde ref en dreigde hem na de wedstrijd te “zullen vinden in de spelerstunnel”.

Meer krantenkoppen in België

Zit Biden binnenkort zonder centen? Donoren houden vinger op de knip

De oprichter van Netflix. Een erfgename van de Walmart-supermarktketen. Een kleindochter van Disney. Een ex-directeur van Google. De voormalige topman van de National Football League. Allemaal zijn ze prominente donoren die miljoenen aan de campagne van Joe Biden geven. Maar nu dreigen ze ermee de geldstroom te laten opdrogen, als Biden niet uit de presidentsrace stapt. Of hoe er nóg

Lees meer »

Belgisch gezin met baby verrast door plotse overstroming in Italië, net op tijd gered waarna auto meegesleurd wordt door kolkende rivier

Een Belgisch koppel en hun dochtertje van drie maanden oud werden dit weekend in Italië verrast door het plots stijgende water van een kolkende rivier. Nadat reddingswerkers hen hadden gespot vanuit een helikopter, wisten brandweerlieden de ouders en hun baby op het laatste nippertje te ontzetten. Even later werd hun wagen genadeloos meegesleurd door het wassende water.

Lees meer »

Biden blundert opnieuw en beschrijft zichzelf als zwarte vrouw

De Democraten hebben Bidens prestatie tijdens het eerste presidentiële debat naar aanloop van de Amerikaanse verkiezingen nog maar nauwelijks kunnen verteren, of de president blundert opnieuw. Op Independence Day struikelt hij meermaals over zijn woorden, tot het punt dat hij zichzelf een zwarte vrouw noemt.

Lees meer »

TERUGLEZEN GAZA. Nieuwe balans: al 37.834 doden in Gazastrook – VN-Veiligheidsraad eist dat Houthi’s aanvallen op schepen stoppen

De VN-Veiligheidsraad heeft een resolutie goedgekeurd waarin wordt geëist dat de Houthi-rebellen in Jemen alle aanvallen op schepen stopzetten. Ook dringt de raad erop aan dat de verstoring van de maritieme veiligheid in de essentiële waterweg langs Jemen dringend wordt aangepakt. Lees hier de ontwikkelingen van zaterdag 29 juni terug.

Lees meer »

Ze verloor zelf haar zoontje, nu zet Alexandra steunactie op voor gezin van overleden Delano (1): “Niemand verdient het om een kind te verliezen”

Het nieuws van het overlijden van de kleine Delano (1) slaat in Oostende en ver daarbuiten in als een bom. Alexandra Bouckhuyt – haar zoontje Omélie stierf 2 jaar geleden bij de onthaalmoeder in Eernegem – werd terug gekatapulteerd in de tijd. Meer nog: zij en Toscina Verbruggen, de mama van Delano, zijn vriendinnen. Nu heeft ze een steunactie opgezet

Lees meer »