Aveve Ieper viert 25-jarig bestaan met cadeautjes en demonstraties

Het Aveve-filiaal in Ieper werd gestart op 1 september 1998 door Patrick Syssauw (50) langs de Meenseweg en viert dus zijn zilveren jubileum. “Als boerenzoon, afkomstig van Langemark, met agro- en biotechnologie als achtergrond was dit een enorme stap naar een zelfstandig statuut als zaakvoerder van een Aveve-filiaal”, vertelt Patrick.

Toen Patrick 25 jaar geleden de zaak startte waren en zes Aveve-filialen in Groot-Ieper. Momenteel zijn er nog twee. “Tien jaar na de start was er nood om de zaak uit te breiden en vonden we een geschikte locatie langs de Haiglaan. Qua oppervlakte werd het Aveve-filiaal verdrievoudigd.”

Beleven en genieten

“Twee jaar terug verbouwden we onze winkel met tot doel onze klanten nog beter te kunnen helpen met hun passie voor tuin, dier en thuis bakken. Momenteel beslaat de zaak een oppervlakte van 2.500 vierkante meter en werk ik met zes personen: mijn partner Mieke Vanderwee en collega’s Sven, Tom, Anja, Nathan en Jason.

Het 25-jarig bestaan gaat niet onopgemerkt voorbij. “Van woensdag 15 tot en met zaterdag 18 november van 9 tot 18.30 uur ontvangt elke betalende klant gratis een hyacint, op alle diepvriestaarten krijg je 20 procent korting en klanten kunnen een bezoek aan brouwerij Obuz in Passendale winnen.”

Bak- en barbecuedemo

“Vanaf woensdag 15 november kun je aan het Rad van Plezier draaien en maak je kans om diverse prijzen te winnen. Zaterdag 18 november van 10 tot 17 uur zijn er doorlopend bakdemonstraties. Je maakt kennis met het uitgebreid assortiment bakproducten en een professionele bakker laat je proeven en leert jou de knepen van het vak.”

Die zaterdag is er eveneens een barbecuedemo. Een expert laat je de voordelen ontdekken van het uitgebreid aanbod barbecuetoestellen. Eveneens op zaterdag is een dierenfotograaf aan het werk. Breng je huisdier mee naar de winkel en laat een foto nemen door een professionele fotograaf. De eerste foto is gratis. Aveve Ieper maakt er samen met jou een onvergetelijk weekend van”, besluit Patrick.

Aveve Ieper, Haiglaan 120. Info: 057 20 06 26.

The post Aveve Ieper viert 25-jarig bestaan met cadeautjes en demonstraties is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Duitse AfD stapt uit ID-fractie

21:34 De Duitse extreemrechtse partij Alternative für Deutschland (AfD) stapt uit de fractie Identiteit en Democratie (ID) in het Europese Parlement. Dat heeft de partij beslist tijdens een congres in Essen…

Lees meer »

Kevin De Bruyne over het boegeroep, zijn toekomst als Rode Duivel en zijn kinderen: “Gelukkig zaten zij niet in het stadion tegen Oekraïne”

Als aanvoerder van de Rode Duivels is Kevin De Bruyne (33) spaarzaam met woorden. Maar als hij iets zegt, dan wordt er geluisterd. Voor de clash met Frankrijk zet De Bruyne in een uitgebreid interview nog eens de puntjes op de i. Over zijn reactie op het boegeroep, Tedesco, Saoedi-Arabië, zijn toekomst en zijn grinta. Hello, this is your captain

Lees meer »

“Ik zag palmbomen en dacht: dit is Parijs niet”: Jem (30) stapt zonder het te beseffen op verkeerde vlucht en eindigt in Spanje

De Britse Jem Maybank (30) uit Leeds dacht dat ze eind vorige maand op een vlucht richting Parijs stapte, maar niets bleek minder waar te zijn. Door de ‘vakantierush’ vergiste ze zich van gate, waardoor ze even later richting het Spaanse Alicante vloog. “Ik had mijn ticket aan vier personeelsleden laten zien”, klinkt het. Ik vroeg waarom mijn stoeltje op

Lees meer »

Triatlete Jonie Vanhoutte voor het eerst op de lange afstand

Jonie Vanhoutte staat zondag in Roth voor haar vuurdoop in een triatlon op de lange afstand. “Ik heb mij laten vertellen dat dit na Hawaï de tweede mooiste wedstrijd is. Qua beleving of op de berg staan is vergelijkbaar met de Tour de France.”
The post Triatlete Jonie Vanhoutte voor het eerst op de lange afstand appeared first on

Lees meer »

Ignace van hotel De Bonte Os opent nu ook vakantiewoning ‘Wouter’s Home’ in Roeselare: “Goedkoper alternatief”

Ignace Defever van De Bonte Os in Roeselare opent in augustus, op een steenworp van zijn hotel in de Sint-Hubrechtsstraat, vakantiehuis Wouter’s Home. “Hier verblijven is goedkoper dan in het hotel”, aldus Ignace die enkele opmerkelijke objecten onderbracht in de woning waar vier tot tien personen kunnen verblijven.
The post Ignace van hotel De Bonte Os opent nu ook

Lees meer »

Duizenden demonstreren in Frankrijk tegen extreemrechts

Duizenden mensen zijn zondag in Parijs en andere Franse steden de straat op gegaan om te demonstreren tegen de opkomst van extreemrechts, na de uitslag van de eerste ronde van de Franse parlementsverkiezingen. Die werden gewonnen door het radicaal-rechtse Rassemblement national (RN) van Marine Le Pen.

Lees meer »

De Plattevissers uit Zwevegem mogen naar WK interclub in Slovenië

De Zwevegemse hengelclub De Plattevissers neemt deel aan het WK Interclub dat van maandag 22 tot en met zondag 28 juli in Slovenië plaatsvindt. Een 15-koppig team zal daar tien dagen aanwezig zijn, onder hen twee Roeselarenaars en één Ardooienaar.
The post De Plattevissers uit Zwevegem mogen naar WK interclub in Slovenië appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hoogdagen voor Belgische atletiek en toch rommelt het bij de coaches: “Dat dit op straat ligt, is lachwekkend”

Een recordaantal van 33 individuele atleten en vier aflossingsteams mogen inchecken voor de Spelen van Parijs: het lijkt de Belgische atletiek wel voor de wind te gaan. En toch is niet alles peis en vree. Dat Atletiek Vlaanderen aan het praten zou zijn met een buitenlandse coördinator voor de aflossingsteams zorgt voor onrust bij de estafettetrainers. “Er is geen draagvlak.”

Lees meer »

Herdenking van dodelijke crash Britse WO II-bommenwerper in Kattevennen: “Belangrijk om hun opoffering nooit te vergeten”

De stad Genk heeft in de Kattevennen een herdenkingsmonument ingehuldigd voor de 3 Britse bemanningsleden van een vliegtuig dat crashte in de Kattevennen, tijdens de Tweede Wereldoorlog. Op 12 mei 1940 stortte de Britse bommenwerper van het type Bristol Blenheim neer in het bos. Het enige nog vliegende exemplaar vloog vandaag voor de gelegenheid over het vliegveld van Zwartberg. Het

Lees meer »

Juf Hilde zwaait na 38 jaar af

Hilde Deweer (62) gaat met pensioen na een liefdevolle carrière als kleuterjuf in de peuterklas in de stedelijke basisschool Guido Gezelle in Waregem, waar veel Waregemse kinderen hun eerste schoolpasjes hebben gezet.
The post Juf Hilde zwaait na 38 jaar af appeared first on KW.be.

Lees meer »