Ook Metejoor doet mee met ‘James De Musical’ in Lotto Arena

De tweede liveshow van ‘James De Musical’ krijgt steeds meer vorm. Na Gert Verhulst, Karen Damen en Niels Destadsbader werd ook Metejoor aan de affiche toegevoegd. Dat verklapte James Cooke in ‘De tafel van Gert’.

Meer krantenkoppen in België

Heulse Freinetschool zoekt na een jaar al tweede vestiging: “Poer is een groeiproces”

Het eerste jaar zit erop voor freinetschool Poer. Nu zijn ze op zoek naar een tweede vestigingsplaats. Dat is opgelegd door de overheid. Een volwaardige school moet 140 leerlingen hebben. “We willen onze school, Poer, kleinschalig houden met maximum 90 leerlingen. Daarvoor zijn we genoodzaakt een tweede vestiging te openen”, vertelt coördinator Jeska Verthé (34).
The post Heulse Freinetschool

Lees meer »

En toen veranderde het sixpack in buikvet. Zij getuigen over hun ‘zwemband’: “O, je krijgt een baby?”

Geen gezondheidskwaal hardnekkiger dan buikvet. Geen lichaamsonderdeel ook dat hardnekkiger wordt weggemoffeld onder de juiste plooi, want iederéén heeft het. Maar wanneer moffelen niet meer werkt en diëten ook weinig soelaas biedt, wordt buikvet – noem het liefkozend ‘een penske’ of afkeurend ‘mijn zwemband’ – een strijd die mensen in stilte voeren. Behalve Karen (45) en Naldo (36): zij spreken

Lees meer »

Hotel La Réserve in Knokke-Heist krijgt label ‘vijf sterren superior’

Een jaar na de opening, heeft het bekende hotel ‘La Réserve’ het label ‘5 sterren superior’ gekregen. Dat is de hoogst mogelijke score die een hotel in ons land kan krijgen. Het hotel werd enkele jaren geleden gekocht door ondernemers Marc Coucke en Bart Versluys die het volledig gerenoveerd en opgewaardeerd hebben. Hun ambitie is om met ‘La Réserve’ deel

Lees meer »

Driedaags feest aan café Hazekapel

Op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 juli is er een driedaags feest aan café Hazekapel in de Doelstraat 97 in Ingelmunster.
The post Driedaags feest aan café Hazekapel appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE SPANJE-FRANKRIJK. Domper voor Spanje: draaischijf Pedri mist rest van EK, ‘dader’ Kroos excuseert zich

La Roja versus Les Bleus. In München strijden Spanje en Frankrijk dinsdagavond om het eerste finaleticket op het EK voetbal. De Spanjaarden verschijnen wel gehavend aan de start: ze missen Pedri met een knieblessure en verdedigers Carvajal en Le Normand zijn geschorst. Frankrijk treedt wel op volle sterkte aan. Wie plaatst zich voor de eindstrijd in Berlijn?

Lees meer »

Bewonder gerestaureerde auto’s uit WOII in Anzegem: “Er zijn ook originele veldkeukens van toen, radioposten en zendapparatuur”

Camp Lucky Strike kiest voor de derde maal thuishaven Anzegem als uitvalsbasis voor een evenement rond Wereldoorlog II. “De tot de verbeelding sprekende kasseistrook De Varent in Kaster is ondertussen onze vaste stek”, vertelt Kim Detremmerie (34) die dit initiatief een paar jaar geleden samen met haar vader startte. “Beleef en herdenk in Camp Lucky Strike Wereldoorlog II met een

Lees meer »

Filou Oostende bereidt zich voor op nieuwe seizoen: “Met creativiteit en continuïteit strijden voor Fantastic 14”

Enkele weken na een nieuwe landstitel – de dertiende op rij, meteen de 25ste op het palmares van BCO – bereidt ‘s lands meest gelauwerde basketclub ooit zich al voor op een nieuw topseizoen in Oostende.
The post Filou Oostende bereidt zich voor op nieuwe seizoen: “Met creativiteit en continuïteit strijden voor Fantastic 14” appeared first on KW.be.

Lees meer »