Maagdencoach Marion van der Stad: ‘Bijna alle maagden die ik vandaag zie, zijn verslaafd aan porno’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Vrouw van wielrenner Jasper Stuyven aangeklaagd door Amerikaans miljardenbedrijf door gebruik van woord ‘peloton’: “Hallucinant”

Een opmerkelijke zaak: Elke Bleyaert, de vrouw van wielrenner Jasper Stuyven en oprichtster van The Women Peloton, is door een Amerikaans fitnessbedrijf voor de rechter gedaagd. “Het bedrijf heeft het woord ‘peloton’ gemonopoliseerd”, reageert Bleyaert. Na maanden procederen heeft Bleyaert de rechtszaak verloren. The Women Peloton is de grootste vrouwelijke fietscommunity in ons land.

Lees meer »

Knip aan De Kromte beroert opnieuw gemeenteraad in Pittem

De knip aan De Kromte is maandagavond nog maar eens aan bod gekomen op de gemeenteraad in Pittem. Oppositieraadslid Andres Vandewalle (NPE) had cijfers opgevraagd en ontvangen over het verkeer dat er passeerde, maar bleef naar eigen zeggen op zijn honger zitten. Burgemeester Dennis Fraeyman (CD&V) gaf dan weer aan dat er zich sinds de invoering van de knip nog

Lees meer »

Pop-up Lily in Langestraat wil leegstand in de kijker zetten

Marie-Charlotte Vanhaverbeke en Ellen Distave hebben de handen in elkaar geslagen om een leegstand pand in de Langestraat in Oostende een tijdelijke invulling te geven. Nog tot 21 juli heeft concept Store Lily hier een pop-up ingericht met koopjes. En dat was al meteen een succes.
The post Pop-up Lily in Langestraat wil leegstand in de kijker zetten appeared

Lees meer »

LIVE RODE DUIVELS. Mangala, die “nog niet weet of hij basisspeler zal zijn”, vindt Frankrijk favoriet: “Zij hebben hiermee meer ervaring”

Matchdag min één voor de Rode Duivels. Maandag wacht de clash met Frankrijk, deze voormiddag werd er getraind in het Team Base Camp in Freiberg. Met de volledige groep, want ook Axel Witsel was van de partij. Na de korte afreis naar Düsseldorf zullen om 17u45 bondscoach Tedesco samen met Orel Mangala de pers te woord staan in de Düsseldorf

Lees meer »

Speelcontainer op Grote Markt van Roeselare verwent kinderen

Deze zomer is er opnieuw veel te beleven in Roeselare! Als kind- en jeugdvriendelijke stad wil Stad Roeselare blijvend inzetten op plekken waar kinderen zonder zorgen kunnen spelen en bij elkaar zijn.
The post Speelcontainer op Grote Markt van Roeselare verwent kinderen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nederlandse ster Ria Valk heeft opnieuw het geluk en de liefde gevonden: “Ik heb een echte toyboy te pakken”

Begin dit jaar werd Ria Valk (83) geëerd met een koninklijke onderscheiding voor 65 jaar carrière. De zangers van ‘Worstjes op mijn borstjes’ en de zus van Mien Dobbelsteen in ‘‘Zeg ’ns Aaa’ is heel blij met die herkenning, vertelt ze in ‘Primo’. Na enkele moeizame jaren lijkt het haar weer voor de wind te gaan. “Na huid- en borstkanker

Lees meer »

Nieuwe hondenloopweide aan uitkijktoren in Rumbeke: “Voorbode voor het grootste hondenloopbos van de provincie”

Stad Roeselare opende donderdag feestelijk een derde plekje waar honden vrij kunnen ravotten. De recreatieve zone aan de uitkijktoren aan het Sterrebos, die inmiddels werd verworven door de stad, werd uitgebreid met een hondenloopweide. “Een voorbode voor het grootste hondenloopbos van de provincie”, klinkt het.
The post Nieuwe hondenloopweide aan uitkijktoren in Rumbeke: “Voorbode voor het grootste hondenloopbos van

Lees meer »