Fikse celstraf voor Oostendenaar die drugs probeerde door te spoelen in toilet toen politie zijn woning binnenviel

Toen de politie zijn woning binnenviel op zoek naar drugs probeerde Oostendenaar M.V. nog snel zijn voorraad cannabis door te spoelen in het toilet. De Brugse rechtbank legde de dertiger woensdag een fikse celstraf op.

Op 11 april werd de politie een sterke cannabisgeur gewaar in het appartement van M.V. (36). de agenten gingen over tot een huiszoeking en V. probeerde zich nog snel van zijn voorraad cannabis te ontdoen in het toilet. In het toilet en in de keuken werd in totaal 163 gram cannabis aangetroffen. De Oostendenaar kwam niet opdagen voor zijn proces en kreeg donderdag een jaar effectieve celstraf.

Maar daar bleef het niet bij. Op 14 mei 2020 kreeg V. ook al eens dertig maanden voorwaardelijke celstraf voor drugsfeiten. De dertiger bleef evenwel speed en cannabis gebruiken. Hij liet zich ook niet opnemen om zijn verslaving aan te pakken. Hierdoor werd de voorwaardelijke celstraf donderdag omgezet in een effectieve. V. kreeg dus in totaal 42 maanden effectieve celstraf. AFr

The post Fikse celstraf voor Oostendenaar die drugs probeerde door te spoelen in toilet toen politie zijn woning binnenviel is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Geen genade voor hoogbejaarde drugsdealer: ‘Bertje de cannabisboer’ (81) krijgt twee jaar effectieve celstraf

Terwijl veel van zijn leeftijdsgenoten hun dagen in een rustoord slijten, zoekt Albert M. liever de spanning op. Liefst 36 jaar na zijn eerste veroordeling en op een zucht van zijn 82ste verjaardag kreeg de Nederlander, in het drugsmilieu bekend als ‘Bertje de cannabisboer’, opnieuw twee jaar effectieve celstraf. “Hij trekt totaal geen lessen uit zijn eerdere veroordelingen.”

Lees meer »

Team Nieuw Bestuur lanceert nog drie nieuwe kandidaten

Voor de derde week op rij kondigt gemeentelijst Team Nieuw Bestuur nieuwe kandidaten voor de verkiezingen van 13 oktober aan. Deze keer gaat het om Steve Platteeuw, Kris Verbeke en Hyacintha Louwyck, alle drie uit Madonna.
The post Team Nieuw Bestuur lanceert nog drie nieuwe kandidaten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Twee overnemers voor failliet TGL Cleaning Services uit Menen, personeel kan blijven

De ondernemingsrechtbank heeft TGL Cleaning Services uit de Ieperstraat in Menen failliet verklaard. Opmerkelijk: nog voor de uitspraak van het faillissement is er al een overnemer gevonden. Zowel voor de afdeling ramenwas als voor de afdeling algemene schoonmaak. Op één bediende na, blijven alle medewerkers in dienst. TGL Cleaning Services bevond zich in een unit van het Tyberpark en werd

Lees meer »

Nieuw speelplein Vladslo wil ook ontmoetingsplaats zijn

Vladslo heeft er een nieuw speelplein bij. Het speelterrein ligt in de Beerststraat, net tegenover de vrije basisschool, op een terrein dat eigendom is van lokaal dienstencentrum De Klaproos.
The post Nieuw speelplein Vladslo wil ook ontmoetingsplaats zijn appeared first on KW.be.

Lees meer »