Welke plek krijgt Egbert Lachaert op Oost-Vlaamse lijst? Zijn positie zou weleens streep kunnen zetten door ambities van anderen

Lijsttrekker zal voormalig Open VLD-voorzitter Egbert Lachaert wellicht niet worden, maar dat hij een prominente plek krijgt bij de Oost-Vlaamse liberalen staat vast. Ook al betekent dat een streep door de ambities van een paar vaste waarden.

Meer krantenkoppen in België

Oorlogsjournalist Robin Ramaekers vertelt voor het eerst over gruwelijke nacht in Libanon: “We zitten op een veilige plek nu”

Oorlogsjournalist Robin Ramaekers vertelt telefonisch in VTM NIEUWS wat er precies gebeurde in de bewuste nacht van woensdag op donderdag. “Toen we aankwamen op de plaats waar de raketten waren ingeslagen, riep iemand dat we Israëlische spionnen waren. En toen ging het heel snel.” Hierboven kan je het volledige gesprek met Robin Ramaekers beluisteren.

Lees meer »

Speelplein Rosmolenstraat in Oekene in het nieuw

Aan de Rosmolenstraat in Oekene is woensdagmiddag het vernieuwde speelplein heropend, mar daarvoor was wel wat creativiteit nodig. Het speelplein aan de Rosmolenstraat zit in het nieuw.
The post Speelplein Rosmolenstraat in Oekene in het nieuw appeared first on KW.be.

Lees meer »

Krijgt WK wielrennen nog staartje voor Van der Poel? Letse federatie klaagt manoeuvre aan: “Hij bracht toeschouwers in gevaar”

Krijgt het WK wielrennen in Zürich nog een staartje voor Mathieu van der Poel? De Nederlander werd na een sterke koers derde, maar was na afloop ook onderwerp van discussie na een (ongeoorloofd) manoeuvre in de finale, waarbij hij op het voetpad sprong en zo bijna een toeschouwer aanreed. Niet toevallig de Letse federatie heeft nu in een open brief

Lees meer »

Ria en Marc uit Ingelmunster zijn 50 jaar getrouwd

Ria Mullebrouck en Marc Carrein werden ter gelegenheid van hun gouden huwelijksjubileum officieel ontvangen in de raadszaal van het gemeentehuis. Ook Dina Vankeirsbilck, de 97-jarige moeder van Ria, was aanwezig. Na de gemeentelijke receptie vierden ze samen met de familie verder in Brasserie Sublime in Rumbeke.
The post Ria en Marc uit Ingelmunster zijn 50 jaar getrouwd appeared first

Lees meer »

Bouw gestart van Aers Truck Plaza in Zeebrugge: baanbrekend tankstation van de toekomst

Vrijdag sloeg AERS Groep officieel de eerste paal van Aers Truck Plaza, een baanbrekend tankstation van de toekomst. Met ruimte een beveiligde parking voor 140 vrachtwagens, een supermarkt en een restaurant wordt Aers Truck Plaza dé plek voor vrachtwagenchauffeurs die de haven in Zeebrugge aandoen.
The post Bouw gestart van Aers Truck Plaza in Zeebrugge: baanbrekend tankstation van de

Lees meer »

Oorlogsjournalist Robin Ramaekers en cameraman Stijn De Smet gewond in Beiroet: De Smet in been geschoten, Ramaekers breuken in gezicht opgelopen

VTM NIEUWS-oorlogsjournalist Robin Ramaekers (49) en zijn cameraman Stijn De Smet (37) zijn afgelopen nacht in Beiroet gewond geraakt terwijl ze een reportage aan het draaien waren. De Smet werd in zijn been geschoten en Ramaekers liep enkele breuken in zijn gezicht op. Beiden zijn inmiddels in veiligheid gebracht en worden ter plaatse verzorgd.

Lees meer »

Annemie Vanzieleghem exposeert in Cultuurhuis De Keizer:“Kleur aan de wand om omgeving fris accent te geven”

Gedurende de maand oktober exposeert Annemie Vanzieleghem haar kunstwerken in Cultuurhuis De Keizer in Lichtervelde. “Geen kunst met diepe theorieën, maar een poging om met kleur aan de wand onze omgeving een fris accent te geven”, zegt Annemie.
The post Annemie Vanzieleghem exposeert in Cultuurhuis De Keizer:“Kleur aan de wand om omgeving fris accent te geven” appeared first on

Lees meer »

Pleegzorg West-Vlaanderen maakt lied ‘Wortels en Vleugels’ voor tienjarig bestaan: “Kobe Sercu leverde een pareltje af”

Een groep van zo’n dertig pleegkinderen, -jongeren en -gasten, hun ouders, pleeggezinnen en begeleiders naar aanleiding van het tienjarig bestaan van Pleegzorg West-Vlaanderen deel aan het sociaal-artistiek project ‘Wortels en Vleugels’, dat uitmondde in een toonmoment op 28 september in de Chalet in Kemmel en een lied met Kobe Sercu.
The post Pleegzorg West-Vlaanderen maakt lied ‘Wortels en Vleugels’

Lees meer »