Virginie Faiella maakt met eigen kledingzaak droom waar: “Kledij aan betaalbare prijs”

Virginie Faiella geeft de dorpskern van Anzegem sinds kort extra cachet met haar mooie kledij en accessoires. De zaak bevindt zich bij haar Leonidaswinkel in de Kerkstraat. “Sinds 2014 heb ik een eigen Leonidaswinkel en in 2015 startte ik met het ontwerpen van mijn eigen handgemaaktejuwelen in mijn atelier”, aldus Virginie Faiella (39) met Italiaanse roots. “Al sinds mijn studententijd heb ik een passie voor mooie kledij en accessoires. Mijn droom om een eigen kledingzaak te beginnen, is nu werkelijkheid geworden.”

De 39-jarige Virginie woont in Anzegem en houdt van kwaliteit en mooi materialen. Na haar studies public relations werkte ze een achttal jaar voor Mercedes Ghistelinck. “Ik deed deze job heel graag”, vertelt de brunette. “Maar aangezien ikzelf woonachtig ben in Anzegem en hoorde dat de vorige Leonidas ermee zou stoppen, heb ik geen minuut getwijfeld en direct contact opgenomen met de hoofdzetel van Leonidas. Via die weg vestigde ik me in de Kerkstraat 123.”

“De lat leg ik hoog voor mezelf”

Faiella haar zaak ziet er altijd piekfijn uit en zij streeft er ook naar om de beste service aan haar cliënteel aan te bieden.

Locatie

“Ik leg de lat hoog voor mezelf. Wat mijn juwelen betreft, is mijn betrachting om kwaliteitsvolle juwelen aan te bieden. Dit zal ik ook doortrekken naar mijn kledinglijn. Mooie, stijlvolle juwelen en kledij aan een betaalbare prijs.”

Voorlopig blijf Virginie met haar zaak op de huidige locatie. “Op termijn hoop ik uiteraard te groeien en wie weet een grotere winkel te hebben dan dat ik nu heb”, stelt ze. “Alleszins ben ik tevreden om op deze manier te kunnen starten en zal de toekomst uitwijzen welke richting ik verder uitga.” Op de vraag of Virginie een bepaalde droom heeft, zegt ze dat deze al is uitgekomen. “Ik heb een prachtige job waar ik mezelf kan zijn en mensen kan helpen, zowel in de Leonidas, met mijn juwelencollectie en met mijn nieuwste onderneming; de kledinglijn.”

The post Virginie Faiella maakt met eigen kledingzaak droom waar: “Kledij aan betaalbare prijs” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Medewerkers ION vernielen JH Reflex na personeelsdrink: “Respectloos en ronduit hartverscheurend”

Donderdag 4 juli organiseerde projectontwikkelaar ION een drink voor zijn personeel in Jeugdhuis Reflex, die binnenkort moet plaatsmaken voor hun nieuwbouwproject. Vandaag werden de vrijwilligers geconfronteerd met een hartverscheurend tafereel. “De Reflex is vernield. Waar is het respect? In plaats daarvan vonden we een gevoelloze rouwbrief om ons jeugdhuis ten grave te brengen”, zegt bestuurslid Sarah Verelst.
The post

Lees meer »

Vzw Weg-Wijs helpt kwetsbare mensen in Zwevegem: “We brengen culturen samen”

Begin juli 2021 werd de vzw Weg-Wijs opgericht. “We willen mensen uit kansengroepen, met bijzondere aandacht voor kinderen en gezinnen, samen met een ‘wegwijzer’ (lees: vrijwilliger) op weg helpen, zeg maar wegwijs maken in een aantal belangrijke domeinen zoals taal, integratie, huisvesting… en hen zo begeleiden naar een actief burgerschap”, vertelt ons Marc Claeys.
The post Vzw Weg-Wijs helpt

Lees meer »

WEERBERICHT. Kwakkelweer houdt aan, volgende week wordt het warmer

Vandaag en tijdens het komende weekend krijgen we wisselvallig weer met koude temperaturen voor de tijd van het jaar. Wie zon zoekt, kan het beste een uitstap naar de zuidelijke helft van ons land plannen. Daar blijft het droog en ook de zon zal daar van de partij zijn. Voor volgende week voorspelt onze weerman David Dehenauw iets warmere temperaturen,

Lees meer »

Hawk Tuah-vrouw (23) doorbreekt stilte na wilde geruchten: “Mijn vader is helemaal niet boos”

De 23-jarige Hailey Welch, beter bekend als het Hawk Tuah-meisje, heeft een week na haar wereldberoemde video de stilte doorbroken. In haar eerste publieke interview maakt de jonge Amerikaanse korte metten met enkele wilde geruchten die de afgelopen dagen hardnekkig op sociale media circuleren. Ook onthult ze dat ze – sinds haar inmiddels legendarische woorden – de meest absurde aanbiedingen

Lees meer »

“Geruchten kunnen toch niet kloppen?”, Michel waarschuwt Orbàn dat hij niet in naam van de EU met Moskou kan spreken

De Hongaarse premier en tijdelijk voorzitter van de EU Viktor Orbán kan niet in naam van de Europese Unie met Rusland spreken. Daarvoor heeft de uittredende voorzitter van de Europese Raad Charles Michel donderdag gewaarschuwd. Ook de Poolse eerste minister Donald Tusk maakt zich duidelijk zorgen over de geruchten dat de Hongaarse premier snel een bezoek zou brengen aan Moskou.

Lees meer »